Havi összefoglaló - Labdarúgó Szakosztály - Augusztus
A szezon első hónapja kicsit lassan indult be a nyaralások miatti létszámkiesés nyomán, de lassan belejövünk újra mindenbe!
MTK partneregyesületi minitorna - U11 bronzérem
Augusztus 26-án került megrendezésre az 2021/2022-es szezon első MTK partneregyesületi tornája, amelyen U11-es csapatunk bronzérmes lett!
ASI - Open Water Tournament
Jenei Sándor, sportszakmai vezetőnk és az esemény fővédnöke, vízilabda szakosztályunk vezetője, Dr. Kiss Gergely is vízbe ugrott az Open Water Tournament első megmérettetésén.
Számtech Suli - ASI DSE sportnap
A Számítástechnikai Általános Iskola megtartotta a 2020/21 tanév évzáró sport napját, melynek lebonyolításában az Angyalföldi Sportiskola segített.
ASI DSE Labdarúgás májusi összefoglaló
Május nagyon eseménydús volt, ebben a hónapban szinte minden sorozatban zárták a szezont a csapataink.
ASI DSE Labdarúgó U14 díjátadó - Ezüstérmes az 14-es csapatunk!
A 2020/21-es szezonban, a BLSZ U14-es bajnokság 2. csoportjában az Angyalföldi Sportiskola és DSE vegyes csapata második helyen végzett!
Hónap sportolója díj nyertesei - Labdarúgó Szakosztály - Április
Ifjú labdarúgóink áprilisban is keményen dolgoztak, hogy kiérdemeljék a Hónap sportolója címet. Csak így tovább! Hajrá ASI Foci!
Havi összefoglaló - Labdarúgó Szakosztály - Április
Kezd visszaállni az élet, és ezzel együtt a sportélet is egy normálisabb kerékvágásba, és ez már az áprilisi eseményeken és teljesítményünkön is látszik!
Koronavírussal kapcsolatos közlemények, információk
A legújabb kormányrendelet értelmében ismét részt vehetnek szurkolók a sportrendezvényeken, de csak bizonyos feltételek mellett!
Hónap sportolója díj nyertesei - Labdarúgó Szakosztály - Március
Edzőink márciusban is kiválasztották csapataik legjobb labdarúgóit az ASI DSE Labdarúgó Szakosztályában. Csak így tovább! Hajrá ASI Foci!
Havi összefoglaló - Labdarúgó Szakosztály - Március
Minket is márciusban nyomott le a legerősebben a járvány, de nem adtuk fel és továbbra is kitartottunk és dolgoztunk, játszottunk, amikor csak tudtunk!
ASI DSE Labdasúgás - ASK videóinterjú
A Sport13.hu videójában megszólalnak az ASK labdarúgó pályáit használó fiatalok, és szakosztályvezető-helyettesünk, Szentkatolnay Miklós is.