Vízilabda - 2010-es csapatunk legyőzte a II. Ker. Sport csapatát
2010-es vízilabda csapatunk január 21-én a II. Ker. Sport csapata ellen aratott győzelmet a bajnokság rájátszásának 4. fordulójában.
ASI Kori 3.0 - Köszönjük, hogy idén is velünk koriztatok
Büszkén mondhatjuk, hogy az idei volt az eddigi legnagyobb látogatottságú és legjobb hangulatú közös korizásunk. Csak így tovább!
Vízilabda - 2010-es csapatunk győzelemmel indította 2023-at
2010-es vízilabda csapatunk január 7-én a KSI SE II. csapata ellen állt ki a bajnokságon. Az évet sikerült győzelemmel indítani, mutatjuk a részleteket!
ASI DSE Nutri8 Sporttáplálkozás gyerekeknek
Partnerünk, a Nutri8 csapata előadást tart a gyermekek sporttáplálkozásával kapcsolatban. Várunk minden szülőt és gondviselőt szeretettel!
Vár téged is az ASI Kori 3.0!
2023. január 15-én (vasárnap) 12:00–13:20 között ismét várunk benneteket szeretettel egy közös korcsolyázásra a Vasas Jégcentrumba!
ASI DSE Vízilabda - Szoros mérkőzésen győztük le a PannErgy Miskolcot
2010-es vízilabda csapatunk ismét szoros mérkőzésen van túl: az utolsó negyedben arattunk győzelmet a PannErgy-Miskolc csapata felett!
Vízilabda - Az utolsó negyeden múlott a Tigra-Zf-Eger elleni győzelem
2010-es vízilabda csapatunk december 3-án a Tigra-Zf-Eger csapata ellen játszott a bajnokság rájátszásában. Szoros volt a mérkőzés, az utolsó negyeden múlott a győzelem, de sajnos most nem mi diadalmaskodtunk.
Vízilabda - Legyőztük a Százhalombattai VSE-t
2010-es vízilabda csapatunk november 19-én a Százhalombattai VSE csapata ellen aratott győzelmet a bajnokságon. Mutatjuk a részleteket!
Vízilabda - Nem tudtuk legyőzni a Szolnoki Dózsa csapatát
2010-es vízilabda csapatunk november első szombatján a Szolnoki Dózsa csapata ellen játszott a bajnokságon, de sajnos nem tudtunk győzelmet aratni.
Vízilabda - 2022. szeptember legjobb sportolója a 2011+-os korosztályban - Gebe Zoltán
Tóth Kristóf, a 2011+-os vízilabda csapatunk edzője kiválasztotta a csapatából szeptemberben legjobban teljesítő ifjú sportolót: Gebe Zoltánt!
ASI DSE Vízilabda - Ifiseink kemény küzdelmek árán szerezték meg az első győzelmet
Ifis vízilabda csapatunk kemény küzdelmek árán szerezte meg az első győzelmét, de így is csak 1 győzelem, 3 vereség az első 4 meccs mérlege.
ASI DSE Vízilabda - Serdülő csapatunk belehúzott a bajnokságon
Serdülő fiú vízilabda csapatunk a kezdeti vereség után 3 győzelmet aratott a Fiú Serdülő Országos Vízilabda Bajnokság első négy mérkőzésén.