Edző: Kenéz György olimpiai bajnok vízilabdázó, okleveles szakedző 

A férfi szakosztály 2006-ban alakult vezetésemmel és a fiam, Ifj. Kenéz György segítségével, aki mint játékos is erősítette a csapatot. Az OB II-ben indultunk és veretlenül, pontveszteség nélkül megnyertük a bajnokságot, így feljutottunk az OB I/B-be.
Egészen mostanáig résztvevői vagyunk ennek a divíziónak. A 2009-2010-es bajnokságot megnyertük és jogot szereztünk az OB I-ben való induláshoz. Nagy reményekkel és egy kitűnő fiatal garnitúrával vágtunk bele. Sajnos a fő támogatónk menet közben kidőlt és nagyon nehéz helyzetbe kerültünk, de becsülettel végig játszottuk a bajnokságot, ahol a 12. helyet szereztük meg a 13 csapatos bajnokságban (28 pontot szereztünk összesen). Utolsó az UTE lett, mely meg is szűnt utána.
A következő évben újra az OB I/B-ben folytattuk, ahol a csapat teljesen átalakult. Az előző szezonhoz képest csak egy pár játékos maradt, mert a többieket elszipkázták az OB I-es csapatok. Jelenleg megint van egy fiatal, tehetséges játékosállomány, de a profi bajnokság és a mi amatőr bajnokságunk között hatalmas a különbség.
Heti négy edzéssel készülünk és a felsőház elérése a cél, ami elérhetőnek tűnik. A játékosaink nagy többsége egyetemista vagy diploma megszerzése után dolgozik.
Jelenleg adat gyűjtésben vagyok, aminek az eredménye (nem 100%): kb. 300 játékos fordult meg az ASI-ban a kezeink alatt az utóbbi 15 évben.