ASI DSE Labdarúgás - Hónap Sportolója - 2024. január

Januárban labdarúgóink a tavaszi szezonra készültek az edzések során, ahol megmutathatták, ki tudott a legjobban formában maradni a téli szünet ellenére is.

ASI DSE Labdarúgás - Január legjobbjai - U7 (2017/2018) – Gémes BernátU7 (2017/2018) – Gémes Bernát

Bernát a januári hónapban nagyon sokat fejlődött, főleg koncentrációban és fegyelmezettségben. A feladatokat mindig a lehető legjobban szeretné teljesíteni, minden egyes játékban a legjobb akar lenni.
Csak így tovább, Bernát!

ASI DSE Labdarúgás - Január legjobbjai - U8 (2016) – Varga Iván MárkU8 (2016) – Varga Iván Márk

Az U8-as korosztályban 2024. januárjában Varga Iván Márk érdemelte ki a hónap játékosa címet. Márk mindig nagyon elszántan edz és veti bele magát a játékba, mindemellett mindig mosolyog, tényleg élvezi, ha focizhat, és szinte minden szabad percében ezt teszi. Van tehetsége a játékhoz, de persze még sok tanulás áll előtt, hogy kibontakozhasson a benne rejlő játékos!

ASI DSE Labdarúgás - Január legjobbjai - U9 (2015) – Leidheim BenettU9 (2015) – Leidheim Benett

Beni minden edzésen részt vett és az elmúlt évben átbeszélt hiányosságokra nagyon tudatosan odafigyelve, maximálisan koncentrálva vesz részt az edzéseken. Jó példa rá, hogy nem csak az „A” keretből lehet valaki hónap játékosa. Rengeteget fejlődött a mérkőzésjátékban való szerepe, a párharcokból egyre többször kerül ki győztesen és a játék folytatásában is sokat javult. Persze van még javítani való dolog, de a hozzáállása ehhez példás. Csak így tovább!

ASI DSE Labdarúgás - Január legjobbjai - U10 (2014) – Hanyecz MerseU10 (2014) – Hanyecz Merse

Merse önmagához képest sokat fejlődött, így érdemelte ki az elismerést. Gratulálunk, csak így tovább!

ASI DSE Labdarúgás - Január legjobbjai - U11 (2013) – Sebestyén BálintU11 (2013) – Sebestyén Bálint

Január hónap játékosa címet Sebestyén Bálint érdemelte ki. Bálint egy új játékosa csapatunknak, de játéktudásának és hozzáállásának köszönhetően hamar beilleszkedett a csapatba. Edzéseken mindig 100%-ot akar nyújtani, nagy intenzitással végzi a feladatokat. Mentalitása, szorgalma, viselkedése példaértékű. Mérkőzéseken hétről hétre kiegyensúlyozott, jó teljesítményt mutatott. Gratulálok, Bálint, csak így tovább!

ASI DSE Labdarúgás - Január legjobbjai - U12 (2012) – Gáspár DánielU12 (2012) – Gáspár Dániel

Január hónapban Gáspár Dani érdemelte ki a hónap játékosa címet. Dani az utóbbi időszakban nagyon sokat fejlődött: az edzéseken és bajnoki mérkőzéseken jó teljesítményt nyújt, nagyon gólerős, gyors, és nem utolsó sorban bal lábas. Csendes, szófogadó gyermek, aki, mint korábban edzője említette, elsőként kapott rá a fejelés elemére. Természetesen az egyéni technikai képességein van még javítanivaló. Hajlamos nagyon rátekeredni a labdára, de ezen fogunk majd javítani az elkövetkezőkben. Azonban a hozzáállása és a mérkőzéseken nyújtott teljesítménye miatt kiérdemelte a hónap játékosa elismerést. További sok sikert kívánunk neked, Dani!

ASI DSE Labdarúgás - Január legjobbjai - U13 (2011) – Arany BálintU13 (2011) – Arany Bálint

Január hónap játékosa Arany Bálint lett. Bálint nagyon szépen olvassa a játékot, látja a mélységi passzokat, jól alakítja ki és oldja meg a létszámfölényes helyzeteket, labdavesztéskor visszatámad. Ugyan sebességben van hová fejlődnie, de szeptember óta hatalmasat fejlődött. Gratulálunk, csak így tovább, Bálint!

ASI DSE Labdarúgás - Január legjobbjai - U14 (2010) – Osterholm AxlU14 (2010) – Osterholm Axl

Január hónapban az oklevelet Osterholm Axl kapta. Axl nagyon szeret edzésre járni, szinte soha nem mulaszt el egyet sem, ebben a hónapban is minden edzésen jelen volt. Emellett hetente 2x a 2009-es korosztály edzéseit is látogatja, ebből is látszik, hogy nagyon motivált és rengeteget tesz azért, hogy előrébb tudjon lépni. Az elmúlt 2 évben nagyon sokat fejlődött és mostanra bármilyen mérkőzésen nyugodt szívvel lehet beállítani a kapuba. Edzéseken is jól dolgozik, nagy bravúrokra képes és egyre nehezebb neki gólt rúgni, az egyelőre még alacsonyabb termete ellenére. Lábbal is magabiztos és kellően higgadt, valamint egyre többet kommunikál a pályán. Gratulálunk!

ASI DSE Labdarúgás - Január legjobbjai - U15 (2009) – Mlinárik MarcellU15 (2009) – Mlinárik Marcell

Marci a nyáron igazolt hozzánk és remekül beilleszkedett a közösségünkbe. Sokat fejlődött a játéka, mióta nálunk játszik. Elsősorban védő munkáját emelném ki, ugyanis nem sokan tudnak elmenni mellette, ami nem csak a gyorsaságának köszönhető, hanem nagyon kemény játékos. Marci védőként a mérkőzések során bátran belép a támadásokba, ami a mai fociban elengedhetetlen.
Gratulálunk Marcinak!

ASI DSE Labdarúgás - Január legjobbjai - Grassroots – Tarpai TamásGrassroots – Tarpai Tamás

Tomi már lassan egy éve van az ASI-ban, minden edzésen a legjobbját nyújtja a kapuban. Tréningek előtt érkezik jóval, hogy a többiek tudjanak neki kapura lőni és ott is minél többet gyakoroljon. Csak így tovább, Tomi!