A Szakosztályról Magyarország egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező Egyesületeként várjuk a kézilabdázni vágyókat Kézilabda Szakosztályunkba. 20 éve foglalkozunk kézilabda utánpótlás-neveléssel a XIII. kerületben,
U7-es korosztálytól Serdülő korosztályig neveljük a nálunk sportolókat. Leány vonalon ezután a Vasas Sport Clubnak adjuk fel a csapatunkat, a fiúkat pedig az egyénnek leginkább megfelelő Egyesület csapatához irányítjuk.

Célunk, hogy minél több gyermekkel szerettessük meg a kézilabdát, és fokozatos terhelés mellett a versenysport felé tereljük Őket. Sportolóinkkal korosztályos bontásban dolgozunk, emellett lehetőséget biztosítunk a
gyermekeknek a korosztályok közötti „feljátszásban”.

Képzések A heti 3-4 edzésen túl különböző képzéseken való részvételt is biztosítunk. A kapusaink hetente 2 alkalommal kapusedzésen vehetnek részt, melynek szakmai koordinátora Bakos István. (A magyar női kézilabda válogatott kapusedzője)
Szakosztályvezetőnk, Vérten Orsolya (148x magyar válogatott) vezetésével minden héten csütörtökön Elit képzésre várjuk sportolóinkat. Erre a képzésre kimagasló eredménnyel, illetve szorgalommal is be lehet kerülni.
Edzőink további egyéni képzéseket biztosítanak csapataik számára.

Jelentkezés és további információ: Alberti Luca 06/20-256-8265