Februárban labdarúgóink a folytatták a felkészülést, a hó végére pedig beindult a tavaszi szezon is, ahol próbára tehették tudásukat és megmutathatták, ki mennyit fejlődött a hónapban. Az elismerő oklevél mellett sportolóink Colafit® Junior 60 db tiszta kristályos kollagén-kocka étrend-kiegészítőt kaptak jutalmul partnerünk, a Rubenza Kft. jóvoltából. Köszönjük a támogatást!

ASI DSE Labdarúgás - Február legjobbjai - U7 (2017/2018) – Taba GergelyU7 (2017/2018) – Taba Gergely

Geri a szezon elején csatlakozott az ASI-hoz, azóta nagyon sokat fejlődött. Ritka bal lábas kis focista, aki nagyon ügyesen vezeti a labdát és minden feladatot mindig az elsők között megért. Csak így tovább, Geri!

ASI DSE Labdarúgás - Február legjobbjai - U8 (2016) – Csoboz ZsoltU8 (2016) – Csoboz Zsolt

Zsolti tavaly novemberben csatlakozott az U8-as csapathoz, a 4 Trainerz egyesülettől igazoltuk át. Játékszeretete, elhivatottsága már azonnal meglátszott teljesítményén, nagyon igyekezett már a kezdetektől. Mindezt persze kissé szertelenül, kapkodva, kevés figyelemmel a külvilág iránt. Aztán fokozatosan rájött, hogy oda kell figyelni másra is: edző, játékostársak, pálya, játékhelyzetek. Persze mindezt a saját 8 éves személyiségével. Minden esetre nagyon sokat lépett előre január és február során, egyre stabilabb edzésmunkát mutatott ekkor. Ennek köszönhetően érdemelte ki a hónap játékosa címet! Gratulálunk Zsolti, hajrá, csak így tovább!

ASI DSE Labdarúgás - Február legjobbjai - U9 (2015) – Takács DánielU9 (2015) – Takács Dániel

Taki fegyelmezett edzésmunkájával és a mérkőzéseken bemutatott határozott játékával érdemelte ki az elismerést. Habár az előre játékban van még javítani való, de minden edzésen törekszik a felzárkózásra a legjobbakhoz. Technikailag sokat fejlődött és a játék értelmezésében is nagyot lépett előre. Kemény, bátor felfogásban veti bele magát a mérkőzésekbe, támadásban és védekezésben is egyre megbízhatóbban teljesít. Csak így tovább, gratulálunk!

ASI DSE Labdarúgás - Február legjobbjai - U10 (2014) – Marghita MelchiorU10 (2014) – Marghita Melchior

Melchi az első futsal tornán kiválóan, önmagához képest is kiemelkedően teljesített, ezzel érdemelte ki az elismerést. Gratulálunk, csak így tovább!

ASI DSE Labdarúgás - Február legjobbjai - U11 (2013) – Horváth BalázsU11 (2013) – Horváth Balázs

Február hónap játékosa címet Horváth Balázs érdemelte ki. Balázs magához képest rengeteget fejlődött az elmúlt időszakban, a kitartása és motiváltsága példaértékű, edzéslátogatottsága kimagasló. Amikor lehetőséget kapott, edzőmérkőzéseken még engem is meglepett a teljesítményével. Futsalon a 2014-es csapatot kisegíti és onnan is jó visszajelzéseket kaptam róla. Gratulálunk, Balázs! Csak így tovább!

ASI DSE Labdarúgás - Február legjobbjai - U12 (2012) – Izsák LajosU12 (2012) – Izsák Lajos

Február hónapban Izsák Lajos érdemelte ki a hónap játékosa címet. Lala az utóbbi időszakban nagyon sokat fejlődött. Nem elsősorban technikailag, hanem úgy érzem, ő értette meg legelőször, hogy a játék szerves része a pályán egymás közt történő kommunikáció, egymás biztatása, segítése. Lala ezen a téren rendkívül sokat fejlődött. Az edzéseken és a mérkőzéseken igyekszik maximális teljesítményt nyújtani, ami természetesen magában hordozza a hibákat is. Az egyéni technikai képességein bőven van még javítani, de ezen majd dolgozunk az elkövetkezőkben. Azonban a hozzáállása és a mérkőzéseken nyújtott teljesítménye miatt jelöltem a hónap játékosának. További sok sikert kívánunk neked, Lala!

ASI DSE Labdarúgás - Február legjobbjai - U13 (2011) – Györgydeák MiksaU13 (2011) – Györgydeák Miksa

Február játékosa Györgydeák Miksa lett. Miksa szeptemberben került hozzánk, előtte egyesületben nem sportolt. Nagyon ritka, hogy elkezd focizni egy gyerek 12 évesen és technikailag nincs lemaradása a többiekkel szemben, pedig most ez a helyzet. Sőt, a dekázó versenyt is Miksa nyerte februárban a csapaton belül. Taktikailag nagyon sokat lépett előre, több poszton is tudom használni, jól használja ki a gyorsaságát. Nagyon tetszik, hogy védőként bátran belép a játékba, ezekből az edzőmeccseken gólokat is rúgott. Gratulálunk Miksa, csak így tovább!

ASI DSE Labdarúgás - Február legjobbjai - U14 (2010) – Bíró MátyásU14 (2010) – Bíró Mátyás

Februárban az oklevelet és az ajándékot Bíró Mátyás kapta. Matyi az edzéseken és a mérkőzéseken is nagyon motivált volt és jó teljesítményt nyújtott ebben a hónapban. Látszik, hogy komoly céljai vannak a sportágban. Fiatalabb kora ellenére mostanra stabil helyet harcolt ki magának a csapatban. Elsősorban a védekezés terén jeleskedik, de az utóbbi időben az előre játékban is sokat fejelődött. Azon kevesek közé tartozik, aki kommunikál a pályán és próbálja irányítani és segíteni a társait. Gratulálunk, csak így tovább!

ASI DSE Labdarúgás - Február legjobbjai - U15 (2009) – Szobonya BenceU15 (2009) – Szobonya Bence

Bence az edzéseken nagyon kellemetlen ellenfél, na nem a termete miatt, hanem mert olyan ütemben és úgy tud szerelni, amit ebben a csapatban nem sokan tudnak. Szeretném, ha ezt a mentalitását a bajnoki mérkőzésekre is át tudná vinni, remélem. Gratulálunk, Bence! Hajrá a továbbiakban is!

ASI DSE Labdarúgás - Február legjobbjai - Grassroots – Filiakov RadomirGrassroots – Filiakov Radomir

Radomir tavaly csatlakozott hozzánk, azóta pedig nagyon sokat fejlődött hónapról hónapra. A nyelvi nehézségek ellenére minden feladatot megért és ő szeretné a legjobban csinálni. Az összes játékban nyerni akar és sose adja fel, ami egy nagyon ritka tulajdonság. Csak így tovább, Radomir! Hajrá ASI!