Az Angyalföldi Sportiskola és Diáksport Egyesület várja 2005-ben vagy később született lányok és fiúk jelentkezését korosztályos kézilabda csapataiba!
ASI DSE - Kézilabda - Angyalföldtől Párizsig - A női kézilabda válogatottal két volt neveltünk is kijutott a párizsi olimpiára!
Büszkék vagyunk rá, hogy a női válogatott tagjai között szerepel két volt ASI-s sportolónk is: Kuczora Csenge és Debreczeni-Klivinyi Kinga!
ASI-Vasas kézilabda kiválasztó május
Várjuk a 2009–2010-es születésű, gyakorlott kézilabdás lányokat az Angyalföldi Sportiskola és a Vasas Sport Club közös kiválasztó napján.
Az U12-es kézilabdacsapat lányai közül februárban Herke Lottit és Freud Sonját választotta edzőjük a Hónap Sportolóinak.
ASI DSE EO bankkártyás tagdíj befizetés
Kérjük, sportolónként egyszer szavazzanak arról, hogy fontosnak tartják-e a bankkártyás fizetés bevezetését a tagdíjak rendezésére!
Hónap sportolója díj - Kézilabda - 2024. február - FU11
Februárban az U11-es kézilabdás fiúk közül ismét Tóth Péter érdemelte ki az elismerő Hónap Sportolója címet.
Az U10-es kézilabda csapatok Hónap Sportolóinak Ránits Kittit és Szabó Marcellt választotta edzőjük. Gratulálunk nekik!
ASI DSE Kézilabda - FU16-os csapatunk továbbra is veretlen a bajnokságon
Az U16-os kézilabdás fiúk továbbra is töretlen kitartással nyomulnak előre a bajnokságon, az eddigi 10 mérkőzésből 10 győzelemmel tértünk haza.
Hónap sportolója díj - Kézilabda - 2024. január - FU11
Az U11-es kézilabdás fiúk edzője, Jánka Zsolt januárban Nagy Domán Marcellt választotta a Hónap Sportolójának csoportjában.
ASI DSE Kézilabda - Sikerekkel zárult a XXVIII. Ferenczy Kupa
Az ASI DSE 2023-ban is megemlékezett Ferenczy Józsefről, akinek köszönhetjük, hogy a XIII. kerületben az egyik legnépszerűbb sportág lett a kézilabda.
Az ASI DSE Kézilabda Szakosztály Büszkeségei - Serdülő
Büszkén jelentjük, hogy két volt kézilabdázónk, Szigeti Blanka és Bartha Máté, akik sok éven át az ASI színeiben játszottak, jelenleg a Serdülő Válogatott tagjai!
Hónap sportolója díj - Kézilabda - 2024. január - U10
Az U10-es kézilabda korosztályban januárban Ködmön Kata és Kulcsár Buda nyerte el a Hónap Sportolója díjakat.
Idén 4. alkalommal szerveztünk közös korizást a Vasas Jégcentrumban, ami ismét nagy érdeklődést és részvételt hozott.