Az Angyalföldi Sportiskola és Diáksport Egyesület várja 2005-ben vagy később született lányok és fiúk jelentkezését korosztályos kézilabda csapataiba!
ASI - Open Water Tournament
Jenei Sándor, sportszakmai vezetőnk és az esemény fővédnöke, vízilabda szakosztályunk vezetője, Dr. Kiss Gergely is vízbe ugrott az Open Water Tournament első megmérettetésén.
Számtech Suli - ASI DSE sportnap
A Számítástechnikai Általános Iskola megtartotta a 2020/21 tanév évzáró sport napját, melynek lebonyolításában az Angyalföldi Sportiskola segített.
ASI DSE Kézilabda - Kapusokat keresünk
Kézilabda Szakosztályunk kapusokat keres a 2007-2008-as születésű leány és fiú kézilabda csapatába! Jelentkezési határidő: 2021. június 23.
t     A szivacskézilabda iránt érdeklődők számára szeretnénk néhány videó részlettel bemutatni ezt a sportot.  Kezdődobás program:   Szivacskézilabda mérkőzés részlet:   Edzés az U8-as korosztálynak:  
MKSZ: A Hónap Kézisei az ASI U12 fiú és lány csapatai és edzőjük, Bokros Tamás
Az MKSZ márciusban Bokros Tamást és két csapatát, az ASI DSE U12 fiú és lány csapatait választotta ki a Hónap Kézisei cím birtokosaiként.
Hónap sportolója díj - Kézilabda - Március
Kézilabda Szakosztályunk ismét kihirdette a hónap sportolóit. Bemutatjuk, hogy a 2021-es év második hónapjában kik érdemelték ki a díjat!
ASI DSE Kézilabda kiválasztó
Kézilabda Kiválasztót tartunk 2021. május 19-én az ASK Sportcsarnokban a 2007-2008-as születésű sportolóknak. Jelentkezz az asi@asidse.hu e-mail címen!
ASI DSE Kézilabda - ASK videóinterjú
A Sport13.hu videójában a Kézilabda Szakosztályunk fiatal sportolói, és egyik edzőnk, Bokros Tamás is mesél a kézilabda edzések élményeiről, lehetőségeiről.
Hónap sportolója díj - Kézilabda Szakosztály - Február
Kézilabda Szakosztályunk ismét kihirdette a hónap sportolóit. Lássuk, hogy a 2021-es év második hónapjában kik érdemelték ki a díjat!
Az U16-os fiú csapat eredményei február második felében
Bár március első felében áttértünk az online edzésekre, szeretnénk megosztani veletek az U16-os fiú csapat eredményeit február második felében.
Koronavírussal kapcsolatos közlemények, információk
Tájékoztatjuk egyesületünk tagjait, hogy a március 4-ei kormányzati bejelentések, illetve a március 8-ától várhatóan életbe lépő jogszabályi korlátozások működést érintő hatásai kapcsán Egyesületünk folyamatosan tájékozódik, illetve tájékoztatást fog adni.
Koronavírussal kapcsolatos közlemények, információk
Az MKSZ 2021.03.01-jén kiadott ajánlásának megfelelően Kézilabda Szakosztályunk 2021.03.03. és 2021.03.15. között áttér az online térben tartott edzésekre.