Az Angyalföldi Sportiskola és Diáksport Egyesület várja 2005-ben vagy később született lányok és fiúk jelentkezését korosztályos kézilabda csapataiba!
Hónap sportolója díj - Kézilabda - 2022. december - U10
Fischer-Király Julietta, az U10-es kézilabdások edzője kiosztotta a decemberi Hónap Sportolója díjakat a legjobban teljesítő U10-es kézilabdásoknak. Gratulálunk, csak így tovább!
Fischer-Király Julietta, az U10-es kézilabdások edzője kiosztotta a novemberben legjobban teljesítő kéziseknek járó Hónap Sportolója díjakat. Gratulálunk a díjazottaknak!
ASI Kori 3.0 - Köszönjük, hogy idén is velünk koriztatok
Büszkén mondhatjuk, hogy az idei volt az eddigi legnagyobb látogatottságú és legjobb hangulatú közös korizásunk. Csak így tovább!
Kocsis Olivér, az U9-es kézilabdások edzőjének figyelmét decemberben sem kerülte el a sportolók fejlődése. Következzenek 2022. devember legjobb U9-es kézisei!
Kocsis Olivér, az U9-es kézilabdások edzője novemberben is árgus szemekkel figyelte sportolói fejlődését, hogy kiválaszthassa a hónap legjobbjait.
ASI DSE Nutri8 Sporttáplálkozás gyerekeknek
Partnerünk, a Nutri8 csapata előadást tart a gyermekek sporttáplálkozásával kapcsolatban. Várunk minden szülőt és gondviselőt szeretettel!
Vár téged is az ASI Kori 3.0!
2023. január 15-én (vasárnap) 12:00–13:20 között ismét várunk benneteket szeretettel egy közös korcsolyázásra a Vasas Jégcentrumba!
Az Üstökös Kupa ASI-s sikerei: bronzérmes lett LU12-es csapatunk, FU14-es csapatunk pedig ezüstérmet szerzett! Gratulálunk nekik!
2022. 11. 19-én a fiú U11-es csapat Veresegyházon lépett pályára Dunakeszi és a házigazda Veresegyház csapatai ellen.
Hónap sportolója díj - Kézilabda - 2022. augusztus, szeptember és október - FU12
Kézilabda Szakosztályunk FU12-es kéziseinek eddigi Hónap Sportolója díjazottjai: Szabó Máté, Lugosi Alex és Fábián Dominik. Gratulálunk nekik!
Fiú U12-es csapatunk a dobogóról éppen lecsúszva a 4. helyen zárta a XVIII. Üstökös Kupát, de elhoztuk a gólkirályi címet és a Dobos Lajos Emlékdíjat is!
Lány U14-es csapatunk október utolsó hétvégéjén részt vett a hagyományos Üstökös Kupán Dunaújváros és térségében. A 2 napos tornán az 5. helyet érték el.