Várjuk minden focizni vágyó gyermek jelentkezését a +36 30 320 1297 mobilszámon!

Nagypályás, háromnegyed pályás és futsal bajnoki mérkőzések időpontjainak egyeztetésével kapcsolatban kérjük hívják a +36 30 374 6888-as telefonszámot.

Zsimala György, labdarúgó szakosztályvezető és edző
Zsimala György
Labdarúgó szakosztályvezető,
U9 (2015) vezetőedző
Elérhetőség: +36 30 320 1297

Mottó: „Ha küzdesz, veszíthetsz, ha nem küzdesz, veszítettél…”

Az MTK-ban kezdtem egyesületi szinten focizni kisgyerekként, később pedig a foci minden formájába belekóstoltam (kispálya, nagypálya, strandfoci).

2001 óta edzősködöm. Lényegesnek tartom a játék megismertetését és megszerettetését a legkisebbeknél, amellett, hogy mindenki a korosztályának megfelelő mozgásanyagot sajátíthassa el. A képzés során nagy hangsúlyt kap a figyelem és a fegyelem, illetve az első labdaérintés fontossága. Ahhoz, hogy valakiből ki lehessen hozni a maximumot, kell az egyén akarata és hozzáállása is.

Szentkatolnay Miklós
Technikai vezető,
U8 (2016/2017) vezetőedző,
Intézményi Bozsik Program sportcsoportvezetője
Elérhetőség: +36 30 374 6888

Mottó: „Nem felelhetsz meg mindenkinek, éppen ezért nincs értelme erőlködni, hogy azzá válj, aminek mások látni szeretnének.” (Pep Guardiola)

Már kisgyerek koromban elkezdtem focizni, a labda volt a legjobb ajándék, és a legnagyobb veszteség az volt, ha kidurrant… 12 éves koromban lettem igazolt játékos, természeten Diósgyőrben, ahol 5 évet töltöttem, majd 3 évig a Miskolci VSC-ben játszottam. Mindig fociztam, amikor csak lehetett, de sajnos csak 20 éves koromig játszhattam, mert akkor egy súlyos sérülés és az egyetemi tanulmányaim miatt abbahagytam a versenyszerű játékot. Fiatal felnőtt koromban arról álmodoztam, hogy saját foci iskolám lesz. Először edzősködni kezdtem, gyerekekkel foglalkoztam, amikor megismerhettem az utánpótlás labdarúgás közegét.

2019 tavaszán jött a felkérés barátomtól, Zsimala Györgytől, aki a labdarúgó szakosztályvezetői feladatokat vállalta el az ASI DSE-nél, és megkért, hogy csatlakozzak hozzá. Ekkor részben megvalósult az álmom, hiszen egy foci egyesülethez kerültem, vezetői beosztásba, és magadott a lehetőség, hogy megpróbáljam bizonyítani, amiben hiszek: hogy lehet jól csinálni a magyar labdarúgó utánpótlást. Nem könnyű feladat, de ahogy a mottóm is üzeni, önmagunkat adva tudjuk a legjobbat kihozni magunkból és másokból is!

Szentkatolnay Miklós, labdarúgó szakosztály, technikai vezető
Takács László
Takács László
U7 (2017-2018) vezetőedző

Mottó: „A futballban a lehetetlen nem létezik!”

A Vasasban kezdtem egyesületi szinten focizni kisgyermekként, később kipróbáltam a labdarúgás minden formáját.

2000 óta edzősködöm: felnőtt és utánpótlás szinten, a jelenlegi magyar válogatott több tagjának is voltam az edzője. Edzőként elvárom a rendet, a fegyelmet és a pontosságot. Pozitív gondolkodású, menedzser típusú, gyermek centrikus edző vagyok.

Balogh Richárd
U10 (2014) vezetőedző

Mottó: „Tehetség nem létezik, mindannyian emberek vagyunk. Bárki lehetsz, ha szánsz rá időt.” (Conor McGregor)

Szülővárosomban, Ózdon kezdtem el a labdarúgást. Később átkerültem a Sajóvölgye Focisulihoz. Utánpótlás szinten megjártam minden bajnokságot: NB1, NB2. Az NB3-ban U19-es bajnoki címet is sikerült ünnepelni. Felnőtt szinten Nyékládházán, később Debrecenben játszottam.

2022-ben kezdtem el az edzői pályafutásom, a Debreceni Sportiskolánál kezdtem dolgozni segédedzőként. Majd átkerültem a Budapesti Honvédhoz, mint U13-as vezetőedző. Az ASI-hoz mint edző, 2023 ősztől kerültem. Célom, hogy minden gyerek szeressen edzésre járni, szeresse a focit, és az alatt az idő alatt, amíg nálam dolgozik, minél többet fejlődjön.

Balogh Richárd
Nagy Kristóf Attila, labdarúgó edző
Nagy Kristóf Attila
U11 (2013) vezetőedző

Mottó: „A legfontosabb számomra az, hogy a gyerekek szeressenek edzésre járni, jó társaságban legyenek és szeressék meg a sportot, a labdarúgást.”

A Vasas Akadémián kezdtem el a labdarúgást. Később átkerültem Budapest Honvéd FC-hez. Ezután még egy egy évet játszottam az Újpest FC-ben és a Soroksár SC-ben.

2017-be kerültem az ASI-hoz mint edző. Célom, hogy minél több technikailag ügyes és taktikailag érett játékost adjak tovább. Én azt vallom, hogy a gyerekeknek minél kisebb korban meg kell tanulni az alap feladatokat, hogy később a bonyolultabb feladatok könnyebben menjenek nekik. Ezért is szeretek kisebb, kezdő gyerekkel foglalkozni.

Dávid József
U12 (2012) vezetőedző,
Intézményi Bozsik Program sportcsoportvezetője

Mottó: „A futball egy nagy játék, de ennél sokkal több, egy élet, egy szerelem, egy életérzés, amit a következő arányban kell játszani: 60 százalékban fejben és 40 százalékban minden más!”

Dávid József vagyok, UEFA B licenszes edző. 1996-ban kezdtem gyerekekkel foglalkozni a labdarúgás berkein belül, egy kedves barátommal Pakson szerveztünk kapustábort, ahol számos, a napjainkban befutott kapusnak segítettünk átadni a szakma fortélyait.

1999-től több egyesület utánpótlásában is megfordultam: dolgoztam a Goldball FC, a Ferencváros majd a Szent István SE utánpótlásában. Ezzel párhuzamosan 2000-től kisebb megszakításokkal 2018-ig dolgoztam a budapesti Siketek Sport Clubjában (SSC), amellyel 2014-ben kijutottunk a Hallássérültek Bajnokok Ligájába, Belgrádba.

Emellett dolgoztam a magyar hallássérült labdarúgó válogatott szövetségi kapitányaként, amely munkám során két alkalommal is kivezettem a csapatot a hallássérültek Európa-bajnokságára. 2005-ben kellő anyagi támogatás hiányában azonban nem tudtunk kiutazni. Később, második alkalommal is sikerült kijutnunk a csapatottal a 2015-ben Hannoverben megrendezésre került hallássérültek labdarúgó Európa-bajnokságára, ahol 16 csapat közül 13. helyezést értünk el.

Dávid József, az Intézményi Bozsik Program sportcsoportvezetője
Laskai Tamás
Laskai Tamás
U13 (2011) vezetőedző

Mottó: „A kihagyott lehetőségek nem kudarcok. Minden elszalasztott lehetőség információ, amiből tanulhatunk. Használhatjuk és építkezhetünk rá!” (Jürgen Klopp)

Utánpótláskorú játékosként Pomázon kezdtem, majd innen kerültem a Ferencváros egyesületéhez (IFI 1, IFI 2). Felnőttként Pomázon Pest Megye 1-ben és Pest Megye 2-ben játszottam. Öregfiúkban 2003-tól Budakalászon voltam, mellette folyamatosan mentek a kispályás focik is. A Budakalászi MSE utánpótlásában edzőként 2012 óta dolgoztam, illetve a gyerekek mellett a felnőtt csapatot is irányítottam 2 évig.

Edzőként elvárom a pontosságot és a fegyelmet. Edzéseimet többek között a jó hangulat, csapataimat pedig “a játék felépítése kombinációs játékkal”, a gondolkodás és az egész pályás letámadás jellemzi.

Brunovszky Dávid
U14 (2010) vezetőedző

Mottó: „A kemény munka legyőzi a tehetséget, ha a tehetség nem dolgozik elég keményen!”

Az UTE korosztályos csapataiban kezdtem a labdarúgó pályafutásom, később megfordultam a BVSC majd a egy rövid ideig a Ferencváros csapatában is. 17 évesen azonban egy keresztszalag szakadás miatt fel kellett hagynom a versenyszerű labdarúgással.

2010-ben szereztem meg az első edzői képesítésemet, majd 2016-ban elvégeztem az MLSZ C licensz edzőképző tanfolyamát. Jelenleg az U14-es korosztály edzője vagyok, szuper jó kis társaság, nagyon örülök, hogy velük dolgozhatok. Igyekszem minél többet átadni a tudásomból a futballról nekik. Edzéseken és mérkőzéseken is elég nagy átéléssel és lelkesedéssel irányítom a csapatot.

Brunovszky Dávid, labdarúgó edző
Pánya József
Pánya József
U15 (2009) vezetőedző

Mottó: „Vedd észre a másikban a jót!” (Johann Cruyff)

A labdarúgást még gyerekkoromban szerettem meg. Első csapatom a Törekvés SE volt, majd egy kis ideig a Budapest Honvédnál játszottam, és végül a BKV előre csapatában fejeztem be ifjúsági pályafutásomat. Felnőttként sem szakadtam el a focitól, igaz itt már csak amatőr szinten játszottam kispályán, BLSZ 3-as illetve BLSZ 4-es csapatokban.

Edzői pályafutásomat 2010-ben kezdtem a Kelen SC-nél, ahol 3 évig másodedzőként, majd vezető edzőként láttam el a feladataimat. 2020-tól a Budakalászi MSE U17, majd 2 évig az U19-es csapat vezetőedzője voltam. Eddigi pályafutásom alatt igyekeztem minél több ismeretet megszerezni, hogy segíteni tudjak a csapataimnál, legyen szó a sérülések megelőzéséről, vagy sérülésből felépülve ismét a pályára lépés elősegítése és erőnlét fejlesztés terén.

Komlódi Marcell
Grassroots vezetőedző

Mottó: „Számomra a fociban nincsen lehetetlen.”

A labdarúgást 7 éves koromban kezdtem a KISE csapatában, onnan igazoltam a BVSC csapatába, ahol 4 évet töltöttem el, majd átigazoltam a Testvériség csapatába, ott 2 évet sportoltam, és onnan vezetett az utam a Pénzügyőrhöz, ahol azóta is aktívan focizok.

Az edzősködést 2020 nyarán kezdtem el a Pénzügyőr csapatában, majd 2021 nyarán kerültem át az ASI csapatához.

Komlódi Marcell, labdarúgó edző
Détári István, labdarúgó kapusedző
Détári István
Kapusedző,
Intézményi Bozsik Program sportcsoportvezetője

Mottó: „A kemény munka mindig kifizetődik.”

8 éves koromban kezdtem el egyesületi szinten űzni ezt a sportot a BVSC csapatában, többek között Beliczky Gergővel illetve Gulácsi Péterrel egy csapatban. Legnagyobb sikerem a korosztályos válogatottba való behívás volt.

Viszonylag hamar belekezdtem az edzősködésbe, 18 évesen már tarthattam nyári táborokban kapusoknak foglalkozást. Egy ideig még aktívan fociztam BLSZ I. és II. osztályban, aztán végül az edzőség felé vettem az irányt teljes erőbedobással. 2012 nyarán csatlakoztam az egyesülethez, azóta – 1 évet leszámítva, ahol kaptam egy U9-es Grassroots korosztályt – az egyesület kapusait próbálom terelgetni a modernkori kapusok világa felé.

Varga János
Sport mentáltréner

Mottó: „Többet ésszel, mint erővel!”

Varga János vagyok, sport mentáltréner. Mit is jelent ez? Olyan mentális edző vagyok (nem pszichológus), aki hatékony eszközökkel és kérdésekkel segíti a sportolókat, csapatokat a céljaik elérésében.

A labdarúgással gyerekkoromban találkoztam először és azóta is az életem szerves része. Nem csak játékosként, de edzőként is sokat kaptam, kapok ettől a sportágtól.

Hiszek abban, hogy a labdarúgókkal nem csak fizikálisan, hanem mentálisan is foglalkozni kell, mivel a tehetség a magas szintű testi edzettség mellett a megfelelő mentális felkészültséggel tud igazán kibontakozni.

Varga János, sport mentáltréner