Labdarúgó szakmai stáb

Várjuk minden focizni vágyó gyermek jelentkezését a +36 30 320 1297 mobilszámon.

Zsimala György
Labdarúgó szakosztályvezető
Korosztály: U11 (2011) vezetőedző
Elérhetőség: +36 30 320 1297

Mottó: „Ha küzdesz, veszíthetsz, ha nem küzdesz, veszítettél…”

Az MTK-ban kezdtem egyesületi szinten focizni kisgyerekként, később pedig a foci minden formájába belekóstoltam (kispálya, nagypálya, strandfoci).

2001 óta edzősködöm. Lényegesnek tartom a játék megismertetését és megszerettetését a legkisebbeknél, amellett, hogy mindenki a korosztályának megfelelő mozgásanyagot sajátíthassa el. A képzés során nagy hangsúlyt kap a figyelem és a fegyelem, illetve az első labdaérintés fontossága. Ahhoz, hogy valakiből ki lehessen hozni a maximumot, kell az egyén akarata és hozzáállása is.

Rehó Zsolt
Korosztály: U7 (2015/2016) vezetőedző

Mottó: „Nem számít, mennyire tudsz valamit, csak az számít, hogy élvezed.”

A Hegedűs Géza Általános Iskolában dolgozom testnevelő tanárként. Idén hetedik éve foglalkozom óvodás és kisiskolás focista lányokkal és fiúkkal.

Ebben a korosztályban játékos feladatokkal sajátíthatják el a gyerekek a labdarúgás alapjait. A változatos és sokszínű játékok miatt rendkívül jó hangulat jellemzi az edzéseinket!

László Márk Imre
Korosztály: U8 (2014) vezetőedző

Mottó: „Jó szóval oktasd, játszani is engedd…” (József Attila)

A Csik Ferenc Általános Iskola és Gimnáziumban érettségiztem, tanulmányaim alatt versenyszerűen cselgáncsoztam, vízilabdáztam és kézilabdáztam is a labdarúgás mellett. Jelenleg a Testnevelési Egyetem hallgatója vagyok, folyamatosan képzem magam felnőttoktatásban és szövetségi licence tanfolyamokon.

2011-ben, 20 évesen kezdtem egyesületi szinten az edzői szakmát. Tapasztalatot tudtam gyűjteni óvodai, iskolai, felkészítő és több kiemelt korosztályú csapat mellett is. Ezalatt a 6 év alatt rengeteg élményt szerezhettem, tornákon és bajnokságokon szerepelhettem, rangos eredménnyel. Az egyéni, kis csoportos képzést szívem csücskének érzem, mai napig heti rendszerességgel mentorálok fiatalokat. Hivatásként tekintek az edzői szakmára, szeretném a tanult tudást átadni a tanoncoknak és hiszem, ezáltal jó embereket, egyéniségeket és ügyes labdarúgókat adhatok Magyarországnak.

Nagy Kristóf
Korosztály: U9 (2013) vezetőedző és U12 (2010) segédedző

Mottó: „A legfontosabb számomra az, hogy a gyerekek szeressenek edzésre járni, jó társaságban legyenek és szeressék meg a sportot, a labdarúgást.”

A Vasas Akadémián kezdtem el a labdarúgást. Később átkerültem Budapest Honvéd FC-hez. Ezután még egy egy évet játszottam az Újpest FC-ben és a Soroksár SC-ben.

2017-be kerültem az ASI-hoz mint edző. Célom, hogy minél több technikailag ügyes és taktikailag érett játékost adjak tovább. Én azt vallom, hogy a gyerekeknek minél kisebb korban meg kell tanulni az alap feladatokat, hogy később a bonyolultabb feladatok könnyebben menjenek nekik. Ezért is szeretek kisebb, kezdő gyerekkel foglalkozni.

Csontos Ádám
Korosztály: U10 (2012) vezetőedző

Mottó: „Célom, hogy olyan játékosokat neveljek/neveljünk a kollégáimmal akikre büszkék lehetünk és még jobbá tegyék a magyar futballt.”

7 évesen kezdtem el focizni a Vasasban ahol 9 évet töltöttem el és külön büszke vagyok arra, hogy végig csapatkapitány lehettem. A Vasas után a Honvédhoz igazoltam (Magyar Futball Akadémia) ahol 30 Nb2-es felnőtt meccsig jutottam.

A profi labdarúgást abbahagyva éreztem, hogy valami hiányzik ezért elvégeztem az MLSZ edzői képzését és elkezdtem a munkát az ASI-ban. Nagyon élvezem, amit csinálok.

Komlódi Marcell
Korosztály: U10 (2012) és U11 (2011) felkészítő edző

Mottó: „Számomra a fociban nincsen lehetetlen.”

A labdarúgást 7 éves koromban kezdtem a KISE csapatában, onnan igazoltam a BVSC csapatába, ahol 4 évet töltöttem el, majd átigazoltam a Testvériség csapatába, ott 2 évet sportoltam, és onnan vezetett az utam a Pénzügyőrhöz, ahol azóta is aktívan focizok.

Az edzősködést 2020 nyarán kezdtem el a Pénzügyőr csapatában, majd 2021 nyarán kerültem át az ASI csapatához.

Brunovszky Dávid
Korosztály: U12 (2010) vezetőedző

Mottó: „A kemény munka legyőzi a tehetséget, ha a tehetség nem dolgozik elég keményen!”

Az UTE korosztályos csapataiban kezdtem a labdarúgó pályafutásom, később megfordultam a BVSC majd a egy rövid ideig a Ferencváros csapatában is. 17 évesen azonban egy keresztszalag szakadás miatt fel kellett hagynom a versenyszerű labdarúgással.

2010-ben szereztem meg az első edzői képesítésemet, majd 2016-ban elvégeztem az MLSZ C licensz edzőképző tanfolyamát. Jelenleg az u10-es korosztály edzője vagyok, szuper jó kis társaság, nagyon örülök, hogy velük dolgozhatok. Igyekszem minél többet átadni a tudásomból a futballról nekik. Edzéseken és mérkőzéseken is elég nagy átéléssel és lelkesedéssel irányítom a csapatot.


Gősi Viktor
Korosztály: U13 (2009) vezetőedző

Mottó: „A kemény munka kifizetődik.”

A Fővárosi Vízművek csapatában kezdtem focizni. Onnan a Szent István Se csapatához kerültem. Megjártam néhány felnőtt egyesületet is (pl: Hegyvidék, Inter 04 stb.). Egy évet kihagytam.

Miután visszatértem a Goldball csapatánál lettem kapusedző. Itt 2,5 évig edzettem a srácokat. Sajnos nem számoltak velem tovább, így őket ott kellett hagynom. Ezután kezdtem el a Grassroots C képzést. A papírral a kezemben jelentkeztem az ASI-hoz és kaptam meg a 2009-es korosztályt.

Marosi Tamás
Korosztály: U14 (2008) vezetőedző

Mottó: „A nehéz idők/feladatok kemény embereket szülnek!”

Hosszú, alacsonyabb szintű játékospályafutás közben, pontosan 30 éve kezdtem el a labdarúgó edzői pályát, elsősorban az utánpótlás területén működtem. Szakedző vagyok, érvényes UEFA B licencem van.

Az idő múlásával egyre több tapasztalat ért és egyre nagyobb felelősségérzet alakult ki bennem a ránk, edzőkre bízott “biológiai vagyon” (TF) képzésével kapcsolatban.

Azt hiszem, hogy a legnagyobb feladat rávenni, ránevelni a gyerekeket arra, hogy megtanulják tisztelni magukat annyira, hogy komolyan veszik az életüket és a sportpályafutásukat!

Détári István
Kapusedző

Mottó: „A kemény munka mindig kifizetődik.”

8 éves koromban kezdtem el egyesületi szinten űzni ezt a sportot a BVSC csapatában, többek között Beliczky Gergővel illetve Gulácsi Péterrel egy csapatban. Legnagyobb sikerem a korosztályos válogatottba való behívás volt.

Viszonylag hamar belekezdtem az edzősködésbe, 18 évesen már tarthattam nyári táborokban kapusoknak foglalkozást. Egy ideig még aktívan fociztam BLSZ I. és II. osztályban, aztán végül az edzőség felé vettem az irányt teljes erőbedobással. 2012 nyarán csatlakoztam az egyesülethez, azóta – 1 évet leszámítva, ahol kaptam egy U9-es Grassroots korosztályt – az egyesület kapusait próbálom terelgetni a modernkori kapusok világa felé.

Szentkatolnay Miklós
Technikai vezető

Mottó: „Nem felelhetsz meg mindenkinek, éppen ezért nincs értelme erőlködni, hogy azzá válj, aminek mások látni szeretnének.” (Pep Guardiola)

Már kisgyerek koromban elkezdtem focizni, a labda volt a legjobb ajándék, és a legnagyobb veszteség az volt, ha kidurrant… 12 éves koromban lettem igazolt játékos, természeten Diósgyőrben, ahol 5 évet töltöttem, majd 3 évig a Miskolci VSC-ben játszottam. Mindig fociztam, amikor csak lehetett, de sajnos csak 20 éves koromig játszhattam, mert akkor egy súlyos sérülés és az egyetemi tanulmányaim miatt abbahagytam a versenyszerű játékot. Fiatal felnőtt koromban arról álmodoztam, hogy saját foci iskolám lesz. Először edzősködni kezdtem, gyerekekkel foglalkoztam, amikor megismerhettem az utánpótlás labdarúgás közegét.

2018 tavaszán jött a felkérés barátomról, Zsimala Györgytől, aki a labdarúgó szakosztályvezetői feladatokat vállalta el az ASI DSE-nél, és megkért, hogy csatlakozzak hozzá. Ekkor részben megvalósult az álmom, hiszen egy foci egyesülethez kerültem, vezetői beosztásba, és magadott a lehetőség, hogy megpróbáljam bizonyítani, amiben hiszek: hogy lehet jól csinálni a magyar labdarúgó utánpótlást. Nem könnyű feladat, de ahogy a mottóm is üzeni, önmagunkat adva tudjuk a legjobbat kihozni magunkból és másokból is!