ASI DSE EO bankkártyás tagdíj befizetés
Kérjük, sportolónként egyszer szavazzanak arról, hogy fontosnak tartják-e a bankkártyás fizetés bevezetését a tagdíjak rendezésére!
Idén 4. alkalommal szerveztünk közös korizást a Vasas Jégcentrumban, ami ismét nagy érdeklődést és részvételt hozott.
Sportszülők Akadémiája 2024. 01. 18.
2024. január 18. 18:00 - 20:00 között kerül megrendezésre a Sportszülők Akadémiájának 1. konferenciája a Magyar Sport Házában.
ASI kori 4.0
Idén is megrendezzük a már hagyománnyá vált évindító korizást az ASI sportolói és szüleik, hozzátartozóik számára.
Kajak-kenu - Mali Losinj mini Kuba tengeri kajaktúra
A Salza Rafting túravezetőjével, Ballai Tamással közösen ismét egy tavaszi tengeri kajakozásra invitálunk benneteket 2023. 04. 26–30. között, amikor már kellemes nyári időjárás-érzetünk lehet a tengerparton!
Kajakosaink egy része, meghosszabbítva a hétvégét és kicsit kizökkenve a téli felkészülés monotonitásából, múlt hét pénteken egy napra elutazott "melegvizes edzésre" a Hévíz-patakhoz.
ASI Kori 3.0 - Köszönjük, hogy idén is velünk koriztatok
Büszkén mondhatjuk, hogy az idei volt az eddigi legnagyobb látogatottságú és legjobb hangulatú közös korizásunk. Csak így tovább!
ASI DSE Nutri8 Sporttáplálkozás gyerekeknek
Partnerünk, a Nutri8 csapata előadást tart a gyermekek sporttáplálkozásával kapcsolatban. Várunk minden szülőt és gondviselőt szeretettel!
Vár téged is az ASI Kori 3.0!
2023. január 15-én (vasárnap) 12:00–13:20 között ismét várunk benneteket szeretettel egy közös korcsolyázásra a Vasas Jégcentrumba!
Kajak-kenu: Tavaszi vízreszállás az ASI-val
Gyere és készülj velünk a tavaszi vízreszállásra! Várunk minden 8–12 év közötti fiút és lányt az ASI DSE Kajak-Kenu szakosztályába!
Kék-fehér csokigyújtés
Tegyük együtt boldoggá a gyermekotthonok lakóit: hozz egy-két tábla csokit, és légy részese te is a jótékonysági Kék-fehér csokigyűjtésnek!
ASI Egyesület Online
Kérünk mindenkit, aki még nem tette meg, regisztráljon az Egyesület Online felületén és csatlakozzon tagsági rendszerünkhöz! A regisztráló tag = sportoló!