Kérjük, támogass minket a TAO-ddal! - TAO kampány
Szerinted is fontos, hogy minden gyerek rendszeresen sportolhasson? Akkor kérjük, támogasd ezt a célt az Angyalföldi Sportiskolán keresztül!
Egy kör Balaton Vikiért
Az ASI DSE és a Kis-Pingvin SE idén karácsonykor egy mosolygós 7 éves kislány kezelésére gyűjt. Segíts te is a kupakjaiddal - és sétálj velünk!
Kajak-kenu Szakosztály - TV13 Lelátó - videó interjú
Egyesületünk Kajak-kenu Szakosztályának életéről számolt be a TV13 Lelátó című műsorában a 2021. 10. 12-ei esti adásban.
Családi Sport- és Életmódnap - ASI DSE 2021
Gyere el te is 2021.10.02-án a XIII. kerületi Családi Sport- és Életmódnapra, és próbáld ki ingyenesen sportágainkat!
Hónap sportolója díj - Kajak-kenu Szakosztály - július
Kajak-kenu Szakosztályunk edzői 2021. júliusában is két Hónap sportolója címet osztottak ki. Mutatjuk, kik érdemelték ki a megtiszteltetést!
Nemzeti Összetartozás Leevezés 2021. 08. 20. - Szentendre – Budapest
Az AÖFK Otthonról Haza programjának keretében az MKKSZ 18 km-es leevezést szervez a magyar államalapítás ünnepének napján Szentendrétől Budapestig.
Hónap sportolója díj - Kajak-kenu - 2021 június
Kajak-kenu Szakosztályunk edzői 2021. júniusában is két Hónap sportolója címet osztottak ki. Mutatjuk, kik érdemelték ki a megtiszteltetést!
Eszkimó Indián játékok a Velencei-tavon
A gyerekek már hetekkel ezelőtt elkezdték a felkészülést a június 19–20-án tartott Eszkimó Indián Játékokra, amit a Velencei-tavon rendeztek meg.
ASI - Open Water Tournament
Jenei Sándor, sportszakmai vezetőnk és az esemény fővédnöke, vízilabda szakosztályunk vezetője, Dr. Kiss Gergely is vízbe ugrott az Open Water Tournament első megmérettetésén.
Számtech Suli - ASI DSE sportnap
A Számítástechnikai Általános Iskola megtartotta a 2020/21 tanév évzáró sport napját, melynek lebonyolításában az Angyalföldi Sportiskola segített.
Hónap sportolója díj - Kajak-kenu Szakosztály - május
Kajak-kenu Szakosztályunk edzői 2021. májusában is két Hónap sportolója címet osztottak ki. Mutatjuk, kik érdemelték ki a megtiszteltetést!
ASI DSE Kajak-kenu - májusban is eveztünk tovább
A szeszélyes májusi időjárás jó párszor megtréfált minket ebben az időszakban, de a gyerekek esőben, szélben, hidegben is derekasan helyt álltak.