Hónap sportolója díj - Kajak-kenu Szakosztály - július
Kajak-kenu Szakosztályunk edzői 2021. júliusában is két Hónap sportolója címet osztottak ki. Mutatjuk, kik érdemelték ki a megtiszteltetést!
Nemzeti Összetartozás Leevezés 2021. 08. 20. - Szentendre – Budapest
Az AÖFK Otthonról Haza programjának keretében az MKKSZ 18 km-es leevezést szervez a magyar államalapítás ünnepének napján Szentendrétől Budapestig.
Hónap sportolója díj - Kajak-kenu - 2021 június
Kajak-kenu Szakosztályunk edzői 2021. júniusában is két Hónap sportolója címet osztottak ki. Mutatjuk, kik érdemelték ki a megtiszteltetést!
Eszkimó Indián játékok a Velencei-tavon
A gyerekek már hetekkel ezelőtt elkezdték a felkészülést a június 19–20-án tartott Eszkimó Indián Játékokra, amit a Velencei-tavon rendeztek meg.
ASI - Open Water Tournament
Jenei Sándor, sportszakmai vezetőnk és az esemény fővédnöke, vízilabda szakosztályunk vezetője, Dr. Kiss Gergely is vízbe ugrott az Open Water Tournament első megmérettetésén.
Számtech Suli - ASI DSE sportnap
A Számítástechnikai Általános Iskola megtartotta a 2020/21 tanév évzáró sport napját, melynek lebonyolításában az Angyalföldi Sportiskola segített.
Hónap sportolója díj - Kajak-kenu Szakosztály - május
Kajak-kenu Szakosztályunk edzői 2021. májusában is két Hónap sportolója címet osztottak ki. Mutatjuk, kik érdemelték ki a megtiszteltetést!
ASI DSE Kajak-kenu - májusban is eveztünk tovább
A szeszélyes májusi időjárás jó párszor megtréfált minket ebben az időszakban, de a gyerekek esőben, szélben, hidegben is derekasan helyt álltak.
Hónap sportolója díj - Kajak-kenu Szakosztály - április
Kajak-kenu Szakosztályunk edzői 2021. áprilisában is kihirdették a Hónap sportolója cím birtokosait. Lássuk, kik és mivel érdemelték ki a díjat!
ASI DSE Kajak-kenu - Csapatépítő túra, házi verseny és A-Híd Kupa
Az áprilist egy csapatépítő túrával indítottuk, részt vettünk egy házi kajakversenyen és eveztünk az A-Híd Kupán is. Mutatjuk az eredményeket!
Hónap sportolója díj - Kajak-kenu Szakosztály - március
Kajak-kenu Szakosztályunk edzői 2021. márciusában is két sportolót díjaztak a Hónap sportolója címmel. Lássuk, kik és mivel érdemelték ki a díjat!
Hónap sportolója dij - Kajak-kenu Szakosztály - február
A Kajak-kenu Szakosztály 2021. februárjában is kiválasztotta a két Hónap sportolóját. Lássuk, kik és mivel érdemelték ki a díjat!