XIII. kerületi Családi Sport- és Életmódnap - cover
A XIII. kerületi Családi Sport- és Életmódnapon az ASI DSE Kajak-Kenu Szakosztályában ki lehetett próbálni a kajakozást, a SUP-ozást és a sárkányhajózást is.
2022. áprilisában sem maradt el a hónap legjobban teljesítő kajak-kenus sportolójának kiválasztása, most az U11-es Zana Boldizsárra esett a választásunk.
ASI DSE - Sárkányhajózás az Újpesti-öbölben
Hozzuk az újabb közös egyesületi programlehetőséget: 2022. 05. 14-én sárkányhajózz az ASI-val az Újpesti-öbölben!
Tavaszi kajakkaland és bowling őrület az ASI-val
Múlt szombaton két helyszínen is egyszerre lehetett együtt az ASI-család: volt, aki gurított a bowling pályán, mások a Dunakanyarban kajakoztak. 
Kajak-kenu Szakosztály - 2022. március legjobb sportolója - Wahsh Haron
2022. márciusában ismét kiválasztottuk a hónap legjobban teljesítő kajak-kenusát, most az U11-es Wahsh Haron érdemelte ki az elismerést.
Tavaszi bowling őrület az ASI-val
Április 23-án bowlingozni invitálunk benneteket az Újpalotai úti bowling pályára, ahol 10:00-14:00 között hódolhatunk a gurítás szenvedélyének.
Tavaszi falmászás az ASI-val
2022. március 19-én, szombaton ismét összegyűlt az "ASI család" apraja-nagyja, hogy kipróbáljuk a falmászást a BigWall mászóteremben.
ASI DSE Kajak-Kenu - Újabb téli kajakkaland a Héviz-patakon
Második alkalommal is megtartottuk a Salza Rafting együttműködésével hévízi evezésünket, áprilisban pedig a Dunakanyart és az Ipoly folyót vesszük célba!
Támogassa egyesületünket adója 1%-ával
Idén is kérjük Önöket, amennyiben tehetik, adójuk 1%-ának felajánlásával támogassák egyesületünk munkáját, működését. Adószámunk: 18100992-1-41 Köszönjük!
ASI DSE Tavaszi falmászás
A februári fergeteges karneváli futás és a Hévíz-patak evezés után meghívunk benneteket a Big Wallba, nem egymás agyára, hanem falra mászni!
2022. február 19-én rendezték meg a felkészülési időszak második Héraklész Fizikai Felmérőjét az UTE atlétika pályáján, ahol az ASI DSE négy sportolóval képviseltette magát.
A február 20-ai hétvégén egy maroknyi, de annál lelkesebb ASI-s sportolóval és szülővel vettünk részt a BBU Föld Alatti Futáson.