Idén 4. alkalommal szerveztünk közös korizást a Vasas Jégcentrumban, ami ismét nagy érdeklődést és részvételt hozott. Úgy tűnik, egyre többen szeretnének jó hangulatban ismerkedni, játszani a különböző szakosztályok sportolóival, ami minket is ötömmel tölt el.

Volt aki csak körbe-körbe csúszott, voltak a kis-fókák, akiket még a szüleik csúsztattak a jégen, voltak a kis-pingvinek, akik éppen csak tanulgattak, és voltak a pengék, akik már komolyabb műfajt próbáltak ki. A hoki részlegnél volt a legnagyobb a harc a korongért, mindenki szeretett volna lecsípni egy kis részt a játékból. Igyekeztünk úgy elosztani az időt, hogy mindenki kipróbálhasson bármit, amihez kedve volt.

Akinek nem sikerült most részt venni ezen a programon, az se csüggedjen: jövőre is lesz közös ASI Kori, ahol már 2 órát lesz miénk a jég, így mindenkinek mindenre marad kellő ideje!

„…mert a sport összeköt és közösséget teremt!”

Fotók

Olyan sok edzőnk, sportolónk és családjaik vettek részt a korizáson, hogy a csoportképre nem is fértünk rá mindannyian egyszerre. Így hát készítettünk többet is, nehogy valaki lemaradjon! 🙂 Te megtalálod magadat a képeken?