ASI DSE Labdarúgás - Havi összefoglaló - 2022. december
Az év utolsó hónapja már nem volt annyira eseménydús, de amíg lehetett, dolgoztunk, edzettünk, és azért voltak mérkőzéseink is. A téli szünet előtti munkáról így vélekednek edző kollégáink.
Labdarúgás -U8-asaink ezüstérmesek lettek a IX. Puebla UP téli terem tornán
U8-as labdarúgó csapatunk a IX. Puebla UP téli teremtornán szerepelt 2023. 01. 22-én, ahol remek játékot követően az ezüstérmet szerezte meg.
ASI Kori 3.0 - Köszönjük, hogy idén is velünk koriztatok
Büszkén mondhatjuk, hogy az idei volt az eddigi legnagyobb látogatottságú és legjobb hangulatú közös korizásunk. Csak így tovább!
Futsal Week Lévai Dániel
Tornagyőztes lett a FUTSAL Week-en a férfi U19-es futsalválogatott! Külön öröm számunkra, hogy büszkeségünk, Lévai Dániel lett a torna legjobb játékosa!
ASI DSE Nutri8 Sporttáplálkozás gyerekeknek
Partnerünk, a Nutri8 csapata előadást tart a gyermekek sporttáplálkozásával kapcsolatban. Várunk minden szülőt és gondviselőt szeretettel!
Vár téged is az ASI Kori 3.0!
2023. január 15-én (vasárnap) 12:00–13:20 között ismét várunk benneteket szeretettel egy közös korcsolyázásra a Vasas Jégcentrumba!
ASI DSE Labdargás - 2022. november legjobb sportolói
Íme november legjobb ifjú labdarúgói! Gratulálunk mindenkinek, és csak így tovább!
November is nagyon eseménydús hónap volt, rengeteg edzés és mérkőzés volt, amelyek során tovább fejlődtek játékosaink.
Mutatjuk október hónap legjobb ifjú labdarúgóit! Gratulálunk mindenkinek, és csak így tovább!
ASI DSE Labdarúgás - 2022. októberi összefoglaló
Októberben folytatódott a futball dömping, rengeteg mérkőzésen mutathatták meg játékosaink a mindennapokban megtanult és gyakorolt elemeit a labdarúgásnak.
ASI DSE Labdarúgás - Remekül szerepeltünk az MTK Partneregyesületi Tornákon
Novemberben az MTK Budapest csapata által megrendezett Partneregyesületi Tornákon vettünk részt, ahol fiatal játékosaink számot adhattak tudásukról.
Kék-fehér csokigyújtés
Tegyük együtt boldoggá a gyermekotthonok lakóit: hozz egy-két tábla csokit, és légy részese te is a jótékonysági Kék-fehér csokigyűjtésnek!