Labdarúgás - „Nem lőnek elég erőset!” – Lewandowskiékkal készült a Barca magyar kapusa
Május 17-én kezdődik a hazai rendezésű U17-es Európa-bajnokság, amelyen érdemes lesz figyelni a magyar válogatott kapusát, Yaakobishvili Áront, aki az ASI DSE növendéke is volt.
Március már a bajnokságok kezdetét jelentette: elindult a mérkőzés dömping minden korosztályban, így ezúttal is díjazni tudtuk minden csapat legjobb teljesítményt elérő játékosát.
A március nemcsak a tavasz első hónapja, hanem a bajnoki mérkőzések és egyéb versenyek újraindulásának hónapja is. Edző kollégáink ezúttal is összefoglalták meglátásaikat az elvégzett munkával kapcsolatban.
2023 februárjában is figyelemmel kísértük a Labdarúgó Szakosztály növendékeit, hogy kitüntethessük korosztályos csapataink legjobb teljesítményt nyújtó játékosait.
ASI DSE Labdarúgás - Havi összefoglaló - 2023. február
A február már teljes mértékben a felkészülés kiteljesedéséről szólt a Labdarúgó Szakosztálynál: az erősítő edzések, a technikai és taktikai elemek gyakorlása és az edzőmeccsek kerültek a fókuszba.
ASI DSE Labdarúgás -2023. január legjobb sportolói
Az új évben, 2023-ban sem feledkezünk meg korosztályos csapataink havonta legjobb teljesítményt nyújtó játékosairól. Bár többnyire még a felkészülés időszakában vagyunk, lássuk, kik érdemeltek külön elismerést edzőiktől.
ASI DSE Labdarúgás - Havi összefoglaló - 2023. január
2023. is elkezdődött, labdarúgó csapataink a téli szünet után nagy lelkesedéssel vetették bele magukat a felkészülésbe.
ASI DSE Labdarúgás - Havi összefoglaló - 2022. december
Az év utolsó hónapja már nem volt annyira eseménydús, de amíg lehetett, dolgoztunk, edzettünk, és azért voltak mérkőzéseink is. A téli szünet előtti munkáról így vélekednek edző kollégáink.
Labdarúgás -U8-asaink ezüstérmesek lettek a IX. Puebla UP téli terem tornán
U8-as labdarúgó csapatunk a IX. Puebla UP téli teremtornán szerepelt 2023. 01. 22-én, ahol remek játékot követően az ezüstérmet szerezte meg.
ASI Kori 3.0 - Köszönjük, hogy idén is velünk koriztatok
Büszkén mondhatjuk, hogy az idei volt az eddigi legnagyobb látogatottságú és legjobb hangulatú közös korizásunk. Csak így tovább!
Futsal Week Lévai Dániel
Tornagyőztes lett a FUTSAL Week-en a férfi U19-es futsalválogatott! Külön öröm számunkra, hogy büszkeségünk, Lévai Dániel lett a torna legjobb játékosa!
ASI DSE Nutri8 Sporttáplálkozás gyerekeknek
Partnerünk, a Nutri8 csapata előadást tart a gyermekek sporttáplálkozásával kapcsolatban. Várunk minden szülőt és gondviselőt szeretettel!