Havi összefoglaló - Labdarúgó Szakosztály - Március
Minket is márciusban nyomott le a legerősebben a járvány, de nem adtuk fel és továbbra is kitartottunk és dolgoztunk, játszottunk, amikor csak tudtunk!
ASI DSE Labdasúgás - ASK videóinterjú
A Sport13.hu videójában megszólalnak az ASK labdarúgó pályáit használó fiatalok, és szakosztályvezető-helyettesünk, Szentkatolnay Miklós is.
ASI DSE - Újpest FC minitorna 2010-es korosztály
2010-es labdarúgóink vasárnap részt vettek az Újpest FC által megrendezett 6 csapatos minitornán. Nagyot küzdöttek a srácok, mutatjuk az eredményeket!
Mint minden hónapban, edzőink most is kiválasztották csapataik legjobb labdarúgóit az ASI DSE Labdarúgó Szakosztályában. Csak így tovább!
ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - Havi összefoglaló - Február
2021. februárja minden korosztályunkat próbára tette: volt itt zord időjárás, betegségek, a koronavírus-járvány felerősödése. Mindemellett helyt álltunk!
Koronavírussal kapcsolatos közlemények, információk
Tájékoztatjuk egyesületünk tagjait, hogy a március 4-ei kormányzati bejelentések, illetve a március 8-ától várhatóan életbe lépő jogszabályi korlátozások működést érintő hatásai kapcsán Egyesületünk folyamatosan tájékozódik, illetve tájékoztatást fog adni.
Koronavírussal kapcsolatos közlemények, információk
Mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében kérjük Önöket, hogy gyermekeiket csak akkor engedjék edzésre, ha a felsorolt feltételek teljesülnek!
ASI DSE - Adó 1% felajánlása
Idén is kérjük Önöket, amennyiben tehetik, adójuk 1%-nak felajánlásával támogassák egyesületünk munkáját, működését. Adószámunk: 18100992-1-41 Köszönjük!
Hónap sportolója díj - Labdarúgó Szakosztály - Január
2021. januárban sem maradhatott el a korosztályok legjobbjainak megválasztása. Alább a múlt hónap kiválasztott sportolói!
ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - Havi összefoglaló - Január
Januárban volt néhány váratlan változás a szakosztály életében, de hála az összetartó edzői csapatnak, megoldottuk a nehézségeket és biztosítani tudtuk játékosainknak a folyamatos sportolási lehetőséget!
Labdarúgó NB1-es bajnoki mérkőzés testközelből
Négy fiatal labdarúgónk részt vehetett partneregyesületünk jóvoltából az MTK Budapest – Puskás Akadémia felnőtt NB1-es bajnoki mérkőzésen labdaszedőként.
Hónap sportolója díj - Labdarúgó Szakosztály - December
Decemberben is megválasztottuk korosztályonként a legjobb játékost, aki edzésmunkájával, magatartásával és teljesítményével kiemelkedik a csapatból.