U9-es csapatunk a Dunamenti Kupa budapesti selejtező tornáján vett részt, a tét a júniusi nemzetközi Dunamenti Kupa csapatai közé jutás volt.
ASI DSE Megérkezett a bankkártyás tagdíj befizetés
Ahogy ígértük, most elhoztuk nektek a lehetőséget, hogy bankkártyával is be tudjátok fizetni az egyesületi tagdíjat.
ASI DSE Labdarúgó kiválasztó 2024
Várjuk kiválasztó és toborzó napunkon leendő játékosainkat és kapusainkat 2024. június 7-én az Angyalföldi Sportközpontban.
Februárban labdarúgóink a folytatták a felkészülést, a hó végére pedig beindult a tavaszi szezon is, ahol megmutathatták, ki mennyit fejlődött a hónapban.
ASI DSE Labdarúgás - Havi összefoglaló - 2024. február
Februárban szépen lassan beindult a szezon, a felkészülés mellett a hó vége felé egyre több mérkőzésen próbálhattuk ki magunkat.
ASI DSE EO bankkártyás tagdíj befizetés
Kérjük, sportolónként egyszer szavazzanak arról, hogy fontosnak tartják-e a bankkártyás fizetés bevezetését a tagdíjak rendezésére!
ASI DSE Labdarúgás - Hónap Sportolója - 2024. január
Januárban labdarúgóink a tavaszi szezonra készültek az edzések során, ahol megmutathatták, ki tudott a legjobban formában maradni a téli szünetben is.
Januárban újra elindult a felkészülés, hogy a tavaszi szezont jó formában kezdjük. Labdarúgó Szakosztályunk összefoglalója következik.
ASI DSE - Labdarúgás - Büszkeségeink, Yaakobishvili Antal és Áron
Két büszkeségünk, a magyar-grúz származású Yaakobishvili testvérek, Antal és Áron nevétől volt hangos a sajtó az elmúlt hetekben.
Idén 4. alkalommal szerveztünk közös korizást a Vasas Jégcentrumban, ami ismét nagy érdeklődést és részvételt hozott.
Sportszülők Akadémiája 2024. 01. 18.
2024. január 18. 18:00 - 20:00 között kerül megrendezésre a Sportszülők Akadémiájának 1. konferenciája a Magyar Sport Házában.
ASI kori 4.0
Idén is megrendezzük a már hagyománnyá vált évindító korizást az ASI sportolói és szüleik, hozzátartozóik számára.