ASI DSE - Labdarúgás - Büszkeségünk, Yaakobishvili Áron ismét a nagyok között
Korábbi labdarúgónk, Yaakobishvili Áron mindössze 1 gólt kapott a Barcelona kapuját védve a négy csoportmérkőzésen az ifjúsági Bajnokok Ligájában.
ASI DSE Labdarúgás - U9-es győzelem az Újpest FC Partneregyesületi tornán
U9-es labdarúgó csapatunk ismét nagy sikert ért el, ugyanis az Újpest FC által rendezett Partneregyesületi tornán veretlenül vehették át a gyermekek az aranyérmet.
Szeptemberben újra beindult a szezon, labdarúgóink sok kihívással teli mérkőzést játszottak, ahol megmutathatták a tudásukat. Következzenek a legjobbak!
ASI DSE Labdarúgás - Havi összefoglaló - 2023. szeptember
Szeptemberben újra mozgásba lendültek labdarúgó csapataink, ahogy az iskolakezdéssel párhuzamosan az edzések is nagyobb fordulatra kapcsoltak.
ASI DSE Labdarúgás - U9-es MTK Partneregyesületi torna
Múlt héten több korosztályunk is részt vett az MTK Budapest által rendezett partneregyesületi tornákon, ahol U9-es csapatunk a kiváló bronzérmet hozta el.
Büszkeségünk, Yaakobishvili Áron a The Guardian tehetséglistáján
Büszkeségünk, Yaakobishvili Áron felkerült a The Guardian "Next Generation 2023" nevű, 60 főt számláló tehetséglistájára.
Egyesületünk 2023-ban harmadik alkalommal szervezte meg az ASI Utánpótlás Labdarúgó Tornát 2023. augusztus 27-én az Angyalföldi Sportközpontban.
ASI DSE Labdarúgó Szakosztály edzői és trénerei
Nagy örömünkre a szezonvégi táborok után elindult a 2023/24-es szezon, amelynek nagy reményekkel vágunk neki.
ASI DSE Havi labdarúgó összefoglaló - 2023. június
Lezárult a szezon, júniusban már főleg a levezetésé és a közös játéké volt a főszerep az Angyalföldi Sportiskola labdarúgó edzésein.
ASI DSE Labdarúgás - Legjobbak - 2023. május
Májusban tetőzött a szezon, az egyes korosztályok csapatai rengeteg mérkőzésen mérhették össze tudásukat más klubok csapataival. Következzenek a szezonzáró elismerések!
ASI DSE Labdarúgás - Havi összefoglaló - 2023. május
Május elég intenzívre sikeredett, hiszen számos bajnokság utolsó, sorsdöntő mérkőzéseit ebben a hónapban játszották csapataink.
ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - 2023. április legjobb sportolói
Áprilisban rengeteg mérkőzésen mutathatták meg az egyes korosztályok csapattagjai, mit is tanultak az elmúlt időszakban, így nem volt egyszerű dolguk edzőkollégáinknak, amikor ki kellett választaniuk a csapatunk legjobban teljesítő játékosát. Lássuk, kik lettek a büszke legjobbak!