ASI DSE Labdarúgás - Hónap Sportolója - 2024. január
Januárban labdarúgóink a tavaszi szezonra készültek az edzések során, ahol megmutathatták, ki tudott a legjobban formában maradni a téli szünetben is.
Januárban újra elindult a felkészülés, hogy a tavaszi szezont jó formában kezdjük. Labdarúgó Szakosztályunk összefoglalója következik.
ASI DSE - Labdarúgás - Büszkeségeink, Yaakobishvili Antal és Áron
Két büszkeségünk, a magyar-grúz származású Yaakobishvili testvérek, Antal és Áron nevétől volt hangos a sajtó az elmúlt hetekben.
Idén 4. alkalommal szerveztünk közös korizást a Vasas Jégcentrumban, ami ismét nagy érdeklődést és részvételt hozott.
Sportszülők Akadémiája 2024. 01. 18.
2024. január 18. 18:00 - 20:00 között kerül megrendezésre a Sportszülők Akadémiájának 1. konferenciája a Magyar Sport Házában.
ASI kori 4.0
Idén is megrendezzük a már hagyománnyá vált évindító korizást az ASI sportolói és szüleik, hozzátartozóik számára.
U11-es kéziseink a Számítastechnikai suli focistáival edzettek
Az U11-es kézilabdás fiúk december 13-án egy jó hangulatú közös edzésen vettek részt a Számítástechnikai Ált. Iskolában edző hasonló korú focistákkal.
Októberben labdarúgóink rekord számú mérkőzést játszottak, ahol egyenként megmutathatták, ki mit tanult a szezon kezdete óta. Következzenek a legjobbak!
Októberben Bozsik Fesztiválok és Tornák, partneregyesületi tornák, háromnegyed-pályás és futsal bajnokságok sorain szerepeltek ifjú labdarúgóink.
ASI DSE - Labdarúgás - Büszkeségünk, Yaakobishvili Áron ismét a nagyok között
Korábbi labdarúgónk, Yaakobishvili Áron mindössze 1 gólt kapott a Barcelona kapuját védve a négy csoportmérkőzésen az ifjúsági Bajnokok Ligájában.
ASI DSE Labdarúgás - U9-es győzelem az Újpest FC Partneregyesületi tornán
U9-es labdarúgó csapatunk ismét nagy sikert ért el, ugyanis az Újpest FC által rendezett Partneregyesületi tornán veretlenül vehették át a gyermekek az aranyérmet.
Szeptemberben újra beindult a szezon, labdarúgóink sok kihívással teli mérkőzést játszottak, ahol megmutathatták a tudásukat. Következzenek a legjobbak!