ASI DSE Labdarúgó Szakosztály edzői és trénerei

Kedves Szülők, Játékosok és Szurkolók!

Nagy örömünkre a szezonvégi táborok után elindult a 2023/24-es szezon, amelynek nagy reményekkel vágunk neki. Az elmúlt évek nehézségei után egy stabil alapokon álló szakosztály keretein belül indulunk. Szakmai stábunkban több változás is volt, amelyről honlapunkon tájékozódhatnak az érdeklődők: https://asidse.hu/labdarugas/szakmai-stab/

Ezek a változások azonban egyértelműen erősítik a szakmai munkánkat és még jobb minőséget garantálnak a hozzánk járó gyermekek fejlődésére vonatkozóan.

Első középtávú céljainkat elértük, hiszen ebben a szezonban tudunk U15-ös csapatot indítani, nagyon számítunk minden játékosunkra és Pánya Józsefre, új edző kollégánkra!

Továbbá U14-es korosztályban magasabb szinten, az MLSZ Regionális bajnokságban indulunk, köszönhetően Brunovszky Dávid kollégánk elmúlt években végzett szisztematikus munkájának! A 2010-es játékosok számára a BLSZ U14-es bajnokságra is beneveztünk annak érdekében, hogy a csapatban mindenki játéklehetőséget kapjon.

A 2010-es csapatok mellett újra, külön korosztályként harcolhat a BLSZ U13-as bajnokságban a 2011-ben született gyermekek csapata, szintén egy új, de nagyon tapasztalt kolléga vezetésével: Laskai Tamás, az U16-os Pest Megyei II. osztályú bajnok edzője csatlakozik hozzánk!

U12-es csapatunk is új erőpróba elé néz, hiszen szintén beneveztük a csapatot a BLSZ U13-as bajnokságba. Dávid József kollégánk tudására és rutinjára nagy szüksége lesz a csapatnak, de a bizalom töretlen és eddigi munkájával bizonyította, hogy maximálisan számíthat rá mindenki: gyerek, szülő, kolléga és vezető egyaránt!

Kisebb korosztályaink, az U11 Nagy Kristóf, az U10 Csányi Zoltán, az U9 Zsimala György, az U8 Csontos Ádám, valamint az U7 Komlódi Marcell vezetésével készül a Bozsik Tornák és Fesztiválok, valamint a Kölyökliga (U11 és U9) kihívásaira.

Kapusaink továbbra is magas színvonalú külön felkészítésben is részt vesznek a csapatedzések mellett. Détári István kapusedző nagy lelkesedéssel várja a kapustanoncokat foglalkozásain!

A test edzése mellett nem feledkezünk el a lelkekről sem: szeptembertől újra elindítjuk a mentáltréning csoportjainkat Varga János kollégánk vezetésével!

Folytatjuk együttműködéseinket a nevelési, oktatási intézményekkel: a XIII. kerületi óvodák közül a Mese és a Pöttyös tagóvodák, valamint a Hegedüs Géza Általános Iskola, a Csata Utcai Általános Iskola, a Tomori Pál Általános Iskola és a Számítástechnikai Általános Iskola továbbra is részt vesz a Bozsik Intézményi Programban.

Szakmai partnerségeink tovább erősödtek, nagyon szorosan együtt dolgozunk az újra NB I-es MTK Hungária FC-vel, mint akadémiával, a III. Kerületi TVE-vel, mint tehetségközponttal, valamint az egyre erősödő UDSE-vel.

Mindenkire nagyon számítunk a következő szezonban: rengeteg mérkőzés, NB I-es mérkőzéslátogatási lehetőség, torna és verseny vár ránk, amelyeken együtt sikeresek lehetünk! Az első nagy esemény 2023. augusztus 27-én, vasárnap a III. ASI Utánpótlás Labdarúgó Torna lesz, amelynek részleteivel augusztus elején jelentkezünk.

Hajrá ASI!