ASI DSE Havi labdarúgó összefoglaló - 2023. június

Lezárult a szezon, júniusban már főleg a levezetésé és a közös játéké volt a főszerep az Angyalföldi Sportiskola labdarúgó edzésein. Minden esetre dolgoztak még egy kicsit a csapatok, hogy aztán mindenki el tudjon menni a jól megérdemelt nyári pihenésére.

U7 (2016/2017)

Júniusban már a játékoké volt a főszerep, sok labdás feladat volt, amit a srácok nagyon élveztek. Az első hétvégén még bepótoltunk egy elmaradt tornát, ahol nagyon jól szerepelt a csapat, az idény zárásaként pedig egy remek hangulatú szülő-gyerek meccset játszottunk. Kellemes pihenést, jó nyaralást mindenkinek! Hajrá ASI!

Rehó Zsolt, utánpótlás edző

U8 (2015)

Júniusban sem lassítottunk, két torna és egy edzőmérkőzés is volt a programban. Az edzéseken viszont több játékosság volt, igaz, ekkor is azért a versenyhelyzet került előtérbe: a célbarúgás, 1v1, 2v2 és sok mérkőzésjáték kapott szerepet. A szezont egy nagyon jó hangulatú szülő-gyerek focival zártuk, ahol az anyukák külön csapattal vettek részt. Szuper kis szezon volt, többször megmutatta a csapat, hogy nagyon erős potenciállal rendelkezik. Csapatként és egyénileg is nagyon büszke vagyok a gyerkőcökre. Jó pihenést mindenkinek a szünetre!

Zsimala György, utánpótlás edző

U9 (2014)

A szezon utolsó hónapja is mozgalmasan telt. Részt vettünk Bozsik Tornán, a 4 Trainerz által szervezett Foci Fieszta tornán, valamint egy edzőmérkőzést is játszottunk a Vasas ellen. A szezont június 19-én egy szülő-gyerek focival zártuk.

Ősszel elég kevés gyerekkel indultunk, de a télen, illetve a tavasszal sikerült bővíteni a keretünket. A tavaszi szezonban már sokkal több sikert értünk el játékban és eredményben is. Egy-két játékosnál lehetett tapasztalni kiemelkedő fejlődést, reméljük, hogy ez a következő szezonban is folytatódik és tovább is fejlődünk még. Reméljük, hogy a keret tovább tud erősödni a következő szezonban, mind játékban, mind gyorsaságban. A csapat minden tagjának jó nyaralást kívánok, találkozunk augusztus 1-én a szezon kezdetén.

Csányi Zoltán, utánpótlás edző

U10 (2013)

Lezárult a szezon, köszönjük minden játékosunknak a teljes évben elvégzett munkát, gratulálunk a bajnokságokban nyújtott teljesítményhez! Augusztusban jön a folytatás, amikor elindul a felkészülés a következő szezonra. A nyárra jó pihenést kívánunk mindenkinek!

Szentkatolnay Miklós, technikai vezető

U10&11 Grassroots (2012/2013)

Lezárult a szezon, köszönjük minden játékosunknak a teljes évben elvégzett munkát, a szorgalmas edzése járást! Augusztusban jön a folytatás, amikor elindul a felkészülés a következő szezonra. A nyárra jó pihenést kívánunk mindenkinek!

Szentkatolnay Miklós, technikai vezető

U11 (2012)

Június hónapban sikerült egy kicsit előbbre lépnünk mind a játékban, mind a közösség formálásában. Nagyon sokat segített ebben, hogy szinte minden edzésen sikerült mérkőzés jellegű játékokat játszani mind U10/11-es Grassroots, mind az U10-es csapattal. Láttam egy-két nagyon jó teljesítményt, és volt, aki kifejezetten látványosan fejlődött ebben az elmúlt időszakban. A hónap vége viszont a sok iskolai és családi elfoglaltság miatt már szinte értékelhetetlen volt.

Dávid József, utánpótlás edző

U12&13 Grassroots (2010/2011)

Lezárult a szezon, köszönjük minden játékosunknak a teljes évben elvégzett munkát, a szorgalmas edzése járást! Augusztusban jön a folytatás, amikor elindul a felkészülés a következő szezonra. A nyárra jó pihenést kívánunk mindenkinek!

Szentkatolnay Miklós, technikai vezető

U13 (2010/2011)

Korosztályunk júniusban lejátszotta utolsó bajnoki mérkőzését a Kelen SC ellen a BLSZ U13 „A” csoportjában. 4:2-es győzelmünkkel szépen fejeztük be a szezont egy komoly egyesület csapata ellen. Ezt követően már csak egy fotocellás gyorsaság felmérés volt a programban, majd az utolsó másfél hétben levezető jellegű játékos edzéseket tartottunk.

Csapatunk rengeteget fejlődött ebben az évben. Szépen helyt álltunk az U14-es bajnokságban, melyben a 7. helyet szereztük meg, valamint a BLSZ U13-as bajnokságokban is, ahol ősszel mindkét csoportot, melyekben elindultunk, megnyertük, tavasszal pedig a legerősebb csoportban a 8., a harmadik csoportban pedig az 5. helyen végeztünk. A játékunk a nagypályán egyre tudatosabb és gördülékenyebb volt.

A Futsal Bajnokságokban nagyszerűen szerepeltünk. Nagyon erős ellenfelek ellen is pariban voltunk, nagyon komoly iramú, hasznos meccseket játszottunk egész évben. Köszönjük szépen a játékosaink egész éves munkáját és szüleik támogatását! Jó nyaralást kívánunk mindenkinek! Hajrá ASI!

Brunovszky Dávid és Nagy Kristóf, utánpótlás edzők

U14 (2009)

Lezárult a szezon, köszönjük minden játékosunknak a teljes évben elvégzett munkát, gratulálunk a bajnokságokban nyújtott teljesítményhez! A csapat életében egy korszák is véget ért, hiszen Gősi Viktor vezetőedző kollégánk új csapatnál folytatja majd a 2023/24-es szezonban. Az egyesület azonban már gondoskodott a megfelelő pótlásról, és egy remekül felkészült új szakember veszi majd át az immár U15-ös csapatot 2023. augusztusában.

Szentkatolnay Miklós, technikai vezető

ASI DSE Kapusok

A labdarúgó szezon utolsó hónapja is véget ért az egyesület kapusai számára. Az első héten még voltak tornák, ahol részt vettek a gyerekek, utána viszont már csak a móka-kacagás maradt, vagyis a játékos feladatok tömkelege. Az utolsó kapusedzésen természetesen az elmaradhatatlan ünnepi kapusedzés volt, ahol a célba gurítás, célba passzolás, valamint 2v2 elleni kapusháború és egy össznépi kapusjáték volt. Ezzel zártuk mi a 2022/2023-as, kissé erőltetett menetűre sikeredett szezont, ami összességében rengeteg tanulást, fejlődést hozott számunkra! Mindenkinek jó pihenést kívánok! Július végén, augusztus elején találkozunk!

Détári István, kapusedző