ASI DSE Labdarúgás - Legjobbak - 2023. május

Májusban tetőzött a szezon, az egyes korosztályok csapatai rengeteg mérkőzésen mérhették össze tudásukat más klubok csapataival. Mivel ez az utolsó teljes hónap a szezonban, júniusban már nem fogunk legjobbakat választani, hiszen ott már a játék és a lezárás lesz a fő. Következzenek a szezonzáró elismerések!

ASI DSE Labdarúgás - Május legjobbjai - U7 (2016/17) – Kocsis KonstantinU7 (2016/17) – Kocsis Konstantin

A hónap játékosa Kocsis Konstantin lett. Kosztya minden alkalmat kihasznál, ha fociról van szó. Ez az edzéseken is meglátszik, hiszen mindent belead a játékba. Csupaszív kis labdarúgó, a támadások előkészítése és befejezése az erőssége. Bár fiatalabb a többieknél, hozzáállása és küzdőszelleme révén felveszi a harcot az idősebbekkel. Gratulálunk!

ASI DSE Labdarúgás - Május legjobbjai - U8 (2015) – Molnár MárkU8 (2015) – Molnár Márk

Bár Márk egy évvel fiatalabb a korosztálynál, de képességei alapján így is a jobbak közé tartozik. Ösztönös tehetség, aki zsigerből csinálja az ördöngös cseleket, labdavezetése gyors és pontos, lövései pedig jóval az átlag felettiek. Játékhelyzetekben a saját korosztályában rendkívül kimagasló. Mérkőzésszituációkban az U8-nál valamiért sokkal visszafogottabb volt, de a szezon vége felé közeledve már itt is sokkal bátrabb, energikusabb. Nagy tehetség, aki a következő szezonban a saját korosztályának oszlopos tagja lesz, illetve egyre jobban bevethetőbb a nagyobbaknál, ahol a kreativitásával, váratlan húzásaival tovább színesíti a csapat repertoárját. Gratulálunk, csak így tovább!

ASI DSE Labdarúgás - Május legjobbjai - U9 (2014) – Marghita MelchiorU9 (2014) – Marghita Melchior

Május hónap játékosa Marghita Melchior. Melchi egy pár hónapja került a csapatba, szorgalma és hozzáállása példamutató a csapat számára. Bár még sok mindenben van fejlődni valója, reméljük, hogy a lendülete a továbbiakban sem fog csökkenni. Gratulálunk neki!

ASI DSE Labdarúgás - Május legjobbjai - U10 (2013) – Fodor MarcellU10 (2013) – Fodor Marcell

Május hónap játékosának Fodor Marcellt választotta edzője. Marci magatartása és szorgalma példaértékű, nem csak ebben a hónapban, hanem az egész szezonban. Edzéseken nagyon motiváltan, odafigyelve, magas intenzitással végezte a különböző feladatokat, mérkőzéseken jó teljesítményt nyújtott. Ő mindig az elsők között van az új elemek megértésében és alkalmazásában. Látja az összefüggéseket, érti, hogy mit miért csinálunk. Ezzel kiérdemelte a hónap játékosa címet. Gratulálunk, Marci! Csak Így tovább!

ASI DSE Labdarúgás - Május legjobbjai - U10-11 Grassroots (2012-2013) – Fekete DominikU10-11 Grassroots (2012-2013) – Fekete Dominik

Dominik ebben a szezonban került csapatunkba, ahol szorgalmas munkájával hamar kitűnt a többiek közül. Szinte mindegyik edzésen részt vesz, bármilyen idő is van. Technikailag is sokat fejlődött a hónapok során. Csak így tovább Dominik! Gratulálunk!

ASI DSE Labdarúgás - Május legjobbjai - U11 (2012) – Juhász-Bogdány KoppányU11 (2012) – Juhász-Bogdány Koppány

Május hónapban, az U11-es korosztályban Juhász-Bogdány Koppány érdemelte ki a hónap játékosa címet. Kopit választották meg csapatkapitánynak, amivel teljesen egyet értett edzője is. Volt egy nagyon kedves beszélgetésük is, amely során megbeszélték, hogy mi a feladata egy csapatkapitánynak. Kopi május elején egy viszonylag hosszantartó betegség miatt nem tudott edzésre jönni. A csapat megvárta felépülését: a májusi Bozsik Tornán visszatért és már kirobbanó formában játszott. Azóta edzéseken és az edzőmérkőzéseken jó teljesítményt nyújt. Természetesen van miben fejlődnie: az egyéni technikai képességein, a fizikai állóképességén kívül nagyon fontos, hogy a csapatkapitányi tisztségének megfelelően példát mutasson és minden játékostársát fegyelemre tudja inteni, mind az edzések, mind a mérkőzések alatt. Ehhez kívánunk sikert neki!

ASI DSE Labdarúgás - Május legjobbjai - U12-13 Grassroots (2010-2011) – Körber Vince MórU12-13 Grassroots (2010-2011) – Körber Vince Mór

Vince a május hónap legjobbja lett, ezt a kiemelkedő edzés munkájáért kapta meg és mivel nagyon sokat fejlődött technikailag a hónapok során ebbe a hónapba érdemelte meg a címet. Edzéseken Vince megállja a helyét a kapuban és a mezőnyjátékos posztokon is. Edzéseken mindig a győzelem a legfontosabb számára, próbál mindenben az első és egyben a legjobb is lenni. Csak így tovább, Vince! Gratulálunk!

ASI DSE Labdarúgás - Május legjobbjai - U13 (2010-2011) – Bigai Balázs és Hajnal MátéU13 (2010-2011) – Bigai Balázs és Hajnal Máté

Az U12-es korosztályból a hónap játékosa Bigai Balázs. Balázs a csapatunk lelke, motorja. Hozzáállása, edzésmunkája példaértékű lehet minden csapattársa számára. A mérkőzéseken mindig megalkuvást nem tűrően küzd. Sokszor a csapattársai helyett is dolgozik, robotol, fut és harcol. Ha nincs a pályán, az egész csapat megérzi a hiányát. Balázs az U14-es bajnokságban is remekül megállta a helyét úgy, hogy szinte mindig 1-2 évvel idősebb játékosok ellen kellett küzdenie. Legnagyobb erőssége a mentalitása, de emellett jól lő, gólerős, kiválóan fejel és összjátékban is egyre jobb. Az oklevéllel és az ajándékkal egész éves munkáját köszönjük meg! Gratulálunk!

Az U13-as korosztályból az oklevelet és az ajándékot Hajnal Máté kapta. Máté télen kihagyott 3 hónapot, mert külföldön volt. Mikor visszatért, egy kis idő kellett neki, amíg újra felvette a ritmust, viszont áprilisban és májusban kihagyhatatlan lett a csapatból. Fizikálisan rengeteget erősödött az elmúlt időszakban, és harcosságban és mentalitásban is sokat fejlődött. Rengeteg jó meccse volt a hónapban, mélységből való megindulásaival és gyorsaságával komoly gondot okozott az ellenfelek védőinek és a Futsal bajnokságban is egyre inkább lehetett rá számítani. Gratulálunk!