Íme, itt vannak ők, május hónap legjobbjai! Gratulálunk nekik! Hajrá ASI Foci!

U7 (2015/2016) – Juhász BenjáminU7 (2015/2016) – Juhász Benjámin

Május hónap játékosa Juhász Benjámin lett. Beni nemrég csatlakozott a csapatunkhoz, viszont gyorsan felvette az edzések ritmusát, könnyen beilleszkedett a csapatba. Beni nagyon jól kezeli a labdát, a létszámfölényes helyzeteket nagyon jól használja ki. A támadások előkészítése és befejezése is jól megy neki. Gratulálunk!

U8 (2014) – Klész KíraU8 (2014) – Klész Kíra

Ebben a hónapban egy olyan labdarúgó palánta vívta ki magának a legjobbnak járó díjat az U8-as csapatban, aki nem csak leányzó, de a korosztályban fiatalabb egy évvel, illetve kapuban és mezőnyben is kimagaslóan teljesít. Az edzéseken, mérkőzéseken kreatívan, látványosan, elszántan, boldogan játszik! Nem babázik, nem rajzol, nem fest, inkább véd, cselez, szerel és gólt lő! Kijelenthető, igazi csiszolatlan gyémánt, aki nagy lehetőségekkel rendelkezik és úgy gondoljuk, minden lehetősége adott a szép sikerekhez! Gratulálunk Kíra!

U9 (2013) – Somfai BenceU9 (2013) – Somfai Bence

Május hónap játékosának Somfai Bencét választotta edzője. Bence szinte minden edzésen jelen van, és az utóbbi időben az U10-es korosztálynál is megállja a helyét. Nagyon fontos tagja a csapatnak, jól cselező, gólerős játékos. Mérkőzéseken kiemelkedő teljesítményt szokott nyújtani és rengeteget fejlődött az utóbbi időben. Gratulálunk Bence! Csak így tovább!

U10 (2012) – Juhász-Bogdány KoppányU10 (2012) – Juhász-Bogdány Koppány

Kopi egész évben a csapat meghatározó játékosa volt. Néhány hullámvölgyet leszámítva az egész szezonban jól teljesített. Kopi az edzések 100%-án jelen szokott lenni, egy igazi csapatjátékos, aki a küzdeni tudásban mindig példát mutat. A jövőben, ha még több bátorsága és vállalkozókedve lesz, akkor extra teljesítményre lesz képes! Gratulálunk Kopi!

U10 (2012) – Juhász-Bogdány KoppányU11 (2011) – Heincz Áron

Kitartó, lelkiismeretes edzésmunkájával mindig is a jobbak közé tartozott, de az utóbbi időben a mérkőzéseken is ki tudott emelkedni. Áron gyors, robbanékony, jól cselező játékos, akinek, ha helyén van az önbizalma, akkor remek dolgokra képes. Mosolygós, vidám személyisége és hozzáállása is követendő az edzésmunkája mellett. Gratulálunk!

U10 (2012) – Juhász-Bogdány KoppányU12 (2010) – Kókai András

A hónap játékosa májusban Kókai András lett. Andris tavaly nyáron érkezett a csapatunkhoz. Jól kezdte az évet, lelkes játéka miatt a szezon elején sokszor kapott szerepet különböző tornákon és mérkőzéseken. Ezután formája picit visszaesett a meccseken és az edzéseken is, de tavasszal sikerült megtalálni azt a posztot, ahol a képességeit, gyorsaságát és a dinamikáját legjobban tudja kamatoztatni. Az utóbbi időben újra egyre több szerepet tud kivívni magának. Már a múlt hónapban is esélyes volt az elismerésre, de akkor még beelőzték. Gratulálunk a fejlődéshez Andris, így tovább!

U13 (2009) – Vértényi RichárdU13 (2009) – Vértényi Richárd

Ricsi a legtöbb edzésen részt vesz, a hozzáállása a legtöbb esetben példaértékű, játék közben egyre gyakrabban hoz jó döntéseket. Edzője kéréseit mindig igyekszik megvalósítani, akár edzésről, akár mérkőzésről legyen szó. A kis játékok közbeni gyors és sikeres döntéseken látszik a legnagyobb fejlődés. Reméljük, a következő szezonban is hasonló ütemben fog előre haladni. Gratulálunk!

U14 (2008) – Nagy KristófU14 (2008) – Nagy Kristóf

Kristóf tehetsége eddig sem volt kérdés, de ebben a hónapban már a mérkőzéseken is igazolni tudta. Nagyon okosan, higgadtan és bátran játszik, nem ijed meg a fizikai fölényben lévő ellenfelekkel szemben sem. Középpályásként a védekezési feladatokat még néha elfelejti, de ha erre figyelmet fordít, akkor szép jövő előtt áll! Reméljük, hogy a későbbiekben az egyéb tanulmányok nem fogják akadályozni a fejlődését.