Köszöntsük ezúton a tavalyi év utolsó hónapjának legjobb ifjú labdarúgóit! Gratulálunk nekik! Hajrá ASI Foci!

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - 2021. december legjobb sportolói - U7 (2015/2016) – Gódor NimródU7 (2015/2016) – Gódor Nimród

December hónap játékosa Gódor Nimród lett. Nimród az idei szezonban csatlakozott hozzánk, gyorsan megtalálta a helyét a csapatban. Az edzésen végzett feladatokat mindig pontosan, maximális sebességgel hajtja végre, emellett remek meglátásai vannak játék közben. Gratulálunk!

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - 2021. december legjobb sportolói - U8 (2014) – Lackó PéterU8 (2014) – Lackó Péter

December hónap játékosa: Lackó Péter. Peti nagyon sokat fejlődött az elmúlt idő alatt. Nem csak kifejezetten a decemberi teljesítményéért, hanem az elmúlt fél év munkájáért kapja meg most az elismerést. A Futsal fordulókon jól teljesített, gólokat szerzett. Edzéseken fegyelmezetten végzi a gyakorlatokat. Gratulálunk Peti! Csak így tovább!

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - 2021. december legjobb sportolói - U9 (2013) – Nagy RóbertU9 (2013) – Nagy Róbert

December hónap játékosa: Nagy Róbert! Robi a Vasas csapatától érkezett hozzánk az ősz elején és nagyon hamar sikerült neki beilleszkedni. Hatalmas lendülettel vetette magát az edzésekbe, nagyon szorgalmas és alázatos. Szeretnénk megosztani egy aranyos történetet Robival kapcsolatban. Edzője szereti megkérdezni a gyerekektől, hogy ki a kedvenc játékosuk, példaképük. Az esetek többségében Messi, vagy C. Ronaldo neve hangzik el, de Robi így felelt: „Hát ki lenne Anti bá, Lovrencsics!”
Szívből kívánjuk, hogy legalább olyan pályafutása legyen, mint Lovrencsics Gergőnek, ennek eléréséhez pedig sok sikert kívánunk.

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - 2021. december legjobb sportolói - U10 (2012) – Bari BélaU10 (2012) – Bari Béla

Béci tavaly nyáron érkezett a Vasas csapatából. Az előző szezonban sok hullámvölgye volt és legtöbbször nem is fért be a kölyökliga keretbe. Ebben az évben viszont kiválóan teljesít a meccseken, illetve minden edzésen odateszi magát, ezért rendszeresen játéklehetőséget is kap. Csak így tovább, Béci! Gratulálunk!

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - 2021. december legjobb sportolói - U11 (2011) – Pongrácz BenceU11 (2011) – Pongrácz Bence

Bence maximalizmusa nem csak az edzéseken nyújtott munkájában, hanem a külön feladatok elvégzésében is megmutatkozik. Nagyon kitartó, terhelhető, fegyelmezett, figyelmes játékos. Külön kiemelendő, hogy azon kevesek egyike, akik merik használni a hangjukat mérkőzésszituációkban. Jól bánik a labdával, jól cselez és rengeteget fejlődött a védekezése is. Csak így tovább, gratulálunk, hajrá!

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - 2021. december legjobb sportolói - U12 (2010) – Bigai BalázsU12 (2010) – Bigai Balázs

Korosztályunkban december hónap játékosa Bigai Balázs lett. Balázs nem kifejezetten a decemberi, hanem az egész szezonban nyújtott teljesítményéért kapta meg az elismerő oklevelet. A mérkőzéseken 1 évvel fiatalabbként is a csapat erőssége volt. Az edzéseken mindig odafigyel, fegyelmezett és alázatos. Nagy fegyvere, hogy szinte bármelyik poszton bevethető a pályán és mindegyiken képes kiemelkedő teljesítményre. Gratulálunk Bazsi, így tovább!

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - 2021. december legjobb sportolói - U13 (2009) – Haddox MilánU13 (2009) – Haddox Milán

Decemberre egy olyan játékost választott az edzője, aki mind a hozzáállásával, mind a magatartásával megérdemelte ezt a díjat. Ebben a hónapban mutatkozott be mérkőzésen a csapatban és elsőre jól teljesített, nem volt megilletődve és több gólt is szerzett. Gratulálunk, csak így tovább!

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - 2021. december legjobb sportolói - U14 (2008) – Kovás MiklósU14 (2008) – Kovás Miklós

December hónap játékosa: Kovács Miklós. Nyár óta erősíti csapatunkat és el kell mondani, hogy az egyik leglelkesebb játékos a csapatban! Motivált minden edzésen, emellett még fegyelmezett is. Több poszton is bevethető, leginkább a középpálya közepén érzi jól magát, de többször belső védőként is kellett szerepelnie és kifogástalanul lehozta. Jól lát a pályán, labdáinak „szeme” van. Gratulálunk Miki, csak így tovább!

Grassroots – Merényi Boldizsár

December hónap játékosa: Merényi Boldizsár! Nagyon kevés edzést hagyott ki szeptember óta, egyre érettebb az edzéseken, higgadt döntéseket hoz a pályán mérkőzésjáték közben. Megbízhatóságát mostanában a kapuban is kamatoztatja, a társai többször is dicsérték kapusként nyújtott teljesítményéért. Egyértelmű volt, hogy ő kapja ezt az elismerést. Gratulálunk Boldi, csak így tovább!

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - 2021. december legjobb sportolói - Grassroots – Merényi Boldizsár