ASI Kori 2.0 - képek és új program

Kedves sportkedvelő Kicsik és Nagyok!

Az elmúlt hétvégén megvolt a második korizásunk, azaz az ASI Kori 2.0, ahogy mi hívtuk. A sorversenyek most elmaradtak, helyette bárki kedvére csúszhatott körbe-körbe, az elkerített területen vezethette a korongot hoki/floorball ütővel, ügyeskedhetett a bóják között tenisz labdát terelgetve, passzolgatva, vagy fogócskázhatott önfeledten.

Szakosztályainkból nagy létszámban voltak jelen kajakosok, kézilabdások és labdarúgók. Sajnáljuk, hogy a vízilabdások a víznek ezen halmazállapotát most nem választották, de jövőre remélhetőleg már ők is csatlakoznak! 🙂

Örülünk, hogy velünk töltöttétek a délelőtt egy részét! Biztos jobban esett a vasárnapi ebéd is egy kis mozgás után. 🙂 Reméljük sikerült kötetlenebb formában is beszélgetnetek, élveznetek az együtt töltött időt.

A képekért köszönet a közreműködő szülőknek!

Következő program: BBU Föld Alatti Futás 2022!

Most pedig egy újabb aktív programot ajánlunk nektek: itt a karneváli hangulatot idéző beöltözős verseny, a BBU Föld Alatti Futás 2022! Gyertek el ti is erre a futóbolondoknak tervezett farsangi bulira, és fussuk le együtt az Alagút kört (4,3 km, 2,3 km alagútban) a volt Kőbányai Sörgyár területén, a tekervényes pincerendszerben és a kerület parkjain keresztül!

Helyszín: 1105 Budapest, Előd u. 1., KÖSZI, Rottenbiller Park
Időpont: 2022. február 20. 12:30
Beöltözés opcionális, de nagyon ajánlott, remek mulatság lesz! 🙂

Most az ASI DSE jóvoltából KEDVEZMÉNYESEN jelentkezhettek az eseményre az alábbi űrlap kitöltésével »

Ne felejtsétek:
„A Sport összeköt és Közösséget teremt!