Az év utolsó hónapja már nem volt annyira zsúfolt, és az ünnepek előtt már mindenki, játékosok és edzők is kaptak kis pihenőt. Ennek ellenére labdarúgó csapataink decemberben sem tétlenkedtek, mutatjuk, mivel foglalkoztak a pihenő előtt!

U7 (2015/2106)

Ebben a hónapban ez előzőekhez képest még játékosabb edzéseket tartottunk. A srácok közül többen hiányoztak betegség, illetve karantén miatt, de így is jó hangulatban teltek az edzések. Az utolsó edzésen egy szülő-gyermek focit rendeztünk, ami nagyon jól sikerült. Köszönöm a szülőknek, hogy ilyen sokan eljöttek!

Rehó Zsolt, utánpótlás edző

ASI DSE Labdarúgó szakosztály - U7 (2015/2016)

U8 (2014)

Ez a hónap nagyon gyorsan elment. Sajnos a decemberi Futsal forduló elmaradt, de az edzések jó hangulatúak voltak és a játékos feladatoké volt a főszerep. Az évet egy szülő-gyerek focival zártuk, ahol a gyerekek megmutathatták szüleiknek, hogy mit tanultak az elmúlt idő alatt.

Nagy Kristóf, utánpótlás edző

ASI DSE Labdarúgó szakosztály - U8 (2014)

U9 (2013)

Decemberre beköszöntött az igazi téli időjárás, de egy kivételével az összes tervezett edzést sikerült megtartani. Az edzéslátogatottságunk sajnos visszaesett az eddig megszokottakhoz képest. Ennek oka egyrészt az időjárás, másrészt a vírushelyzet, sajnos többen is karanténba kerültek. Sajnos a futsal forduló is a vírus helyzetre való tekintettel elmaradt. Az edzések jó hangulatban teltek, a játékos feladatoké és az önfeledt focizásé volt a főszerep. Az évet egy remek és nagyon jó iramú szülő-gyerek focival zártuk le.

Schöffer Antal, utánpótlás edző

ASI DSE Labdarúgó szakosztály - U9 (2013)

U10 (2012)

Ebben a hónapban kicsit játékosabb formában mentek az edzések a megszokottnál, erre a létszám, illetve az ünnepi hangulat miatt volt szükség. A srácok közül sokan egy osztályba járnak, ezért a sok karanténhelyzet miatt csak 60% körül volt az edzéslátogatottság. Úgy gondolom, így is méltó módon zártuk ezt a sikeres félévet! Jövőre folytatjuk!

Csontos Ádám, utánpótlás edző

U11 (2011)

Sajnos ebben a hónapban jóval kevesebben edzettünk a megszokottnál, mert a vírushelyzet közbeszólt, többen kerültek karanténba az iskolában kontakt lévén, illetve páran megbetegedtek, bár nagyrészben szerencsére nem Covid-19 fertőzés miatt. Az utolsó edzésen egy jó hangulatú szülő-gyerek focival búcsúztattuk az évet.

Zsimala György, utánpótlás edző

ASI DSE Labdarúgó szakosztály - U11 (2011)

U12 (2010)

Decemberben már nem voltak mérkőzéseink, de a hónap első 2 hetében még ugyanúgy keményem dolgoztunk, mint szezon közben. Sajnos egy edzés a zord időjárás miatt elmaradt. A sérülések és betegségek továbbra is a 75-80% között tartották az edzéslátogatottságot, ebben a hónapban 78%-on teljesített a csapat ebben a mutatóban. Az utolsó héten már a játéké volt a főszerep. Az egyik edzésen visszatért hozzánk volt játékosunk, Barkász Hanna, aki a Ferencváros U15-ös lány csapatának tagja. Köszönjük neki a látogatást, szeretettel várjuk máskor is, és sok sikert kívánunk neki a pályafutásához! Az utolsó edzésen a hagyományos szülő-gyerek foci sem maradhatott el. Eredményes évet zárt a korosztály, a megemelkedett edzésszám hatása érzékelhető. Sokat fejlődött a csapat az összjáték terén, egyre több tudatos megoldás fedezhető fel a játékunkban. Köszönjük a szülők támogatását és megyünk tovább a megkezdett úton 2022-ben is!

Brunovszky Dávid és Nagy Kristóf, utánpótlás edzők

U13 (2009)

A többi korosztállyal ellentétben nálunk nem értek véget a mérkőzések. December hónapban még 3 forduló várt ránk a futsal bajnokságból. Az edzéseken az év végi javítások miatt visszább esett a részvétel. De a hétvégi mérkőzésekre így is ki tudtunk állni, több cserével is a padon. Az első forduló sajnos rosszul alakult, de a második és harmadik már sikereket is tartogatott számunkra. Az év utolsó mérkőzését győzelemmel abszolváltuk, így édes szájízzel mehettünk a pihenőre. Januárban folytatjuk az edzéseket, remélem mindenki elszántan érkezik meg a „szabadságról”.

Gősi Viktor, utánpótlás edző

U14 (2008)

Erre a hónapra is maradt két bajnoki mérkőzésünk a halasztások miatt. Létszámban eléggé elfogytunk, de amit láttam a két mérkőzésen, az biztató a tavaszra nézve. Egyre egységesebb a védekezés, de még jobban kell koncentrálni, mert továbbra is sok egyéni hibából kapunk elkerülhető gólokat. Viszont már sokkal gyorsabban megyünk át védekezésből támadásba. Az edzéslátogatottságra pedig kihatással volt a hideg időjárás, illetve a betegségek. Az évet egy szuper szülő-gyerek focival zártuk le!

Törincsi András, utánpótlás edző

ASI DSE Kapusok

Ez a hónap a kapusok számára az elején még a szélre érkező labdákról szólt, utána azonban már csak átmozgatások voltak. A naptári évet pedig egy nagyon jó hangulatú ünnepi kapusedzéssel zártuk, ahol majdnem az összes kapus részt tudott venni, aki az egyesületünk tagja!

Détári István, kapusedző

ASI DSE Labdarúgó szakosztály - Kapusok