Kézilabda Szakosztály - Félév értékelő interjú - II. rész

Második értékelésünket az U14 lány csapat edzőjével, Király Juliettával készítettük. Zsülit a csapatról, az eredményekről és a célokról kérdeztük.

Kérlek, kicsit mutasd be a csapatot/csapatokat és a félév eredményeit!

Az őszi szezont kicsit megfogyatkozva kezdtük, át kellett rendezni a sorainkat. A távozók helyett szerencsére új játékos is csatlakozott a csapathoz. Az U13-as csapat több játékosával kiegészülve kezdtük meg az idei bajnokságot. 8 mérkőzést sikerült játszanunk az őszi szezonban, melyből 4 győzelmet, 1 döntetlent és 3 vereséget tudhatunk magunkénak.

ASI DSE Kézilabda U14 leány - Király Julietta csapata

Milyen célokkal indultatok neki ennek az ősznek? Hogy látod, sikerült megvalósítani ezt? Miben fejlődtek a legjobban a gyerekek?

Az őszre az volt a célunk, hogy sikerüljön csapatként működnünk és mindenki a tudásának megfelelően teljesítsen a mérkőzéseken. Többségében sikerült megvalósítani a kitűzött célt. A technikai tudásuk mellett sok gyereknek nőtt az önbizalma, aminek nagyon örülök.

Mennyiben befolyásolta a munkát a vírus helyzet?

Volt, hogy kisebb létszámmal tudtunk csak edzeni, mivel kértük a gyerekeket és a szülőket, ha bármi megbetegedésre utaló jelet tapasztalnak, akkor inkább maradjanak otthon és ne látogassák az edzést. De szerencsére, ha kisebb létszámba is, többségében tudtunk dolgozni és nem kellett egyszer sem karanténba mennie a csapatomnak. Itt szeretném megköszönni a szülői gárdának, hogy még a vírus helyzet alatt is segítik a munkánkat! Nélkülük biztos nehezebb lenne ez az időszak.

ASI DSE Kézilabda U14 leány - Király Julietta csapata

Az ünnepek után elkezdődött a felkészüli időszak. Mikor kezdtetek és mik a célok a tavaszi időszakra?

Január 4-én kezdtük az edzéseket, heti 4 edzéssel készülünk továbbra is. Sajnos év végére pár sérülés is nehezítette a munkát, remélem, a sérültek minél előbb felépülnek és a csapat ismét teljes erőbedobással tud készülni a mérkőzésekre. A cél a tavaszi időszakra a csapategység és a játékosok technikai készségének további fejlődése.

Köszönjük az értékelőt és további sok sikert kívánunk a tavaszi szezonra!