Idén nyáron, a megszokottól eltérően, több csapatunk is edzőtáborral készült a 2020/21-es évadra. Így tettek U12-es csapataink is, akik ugyan nem egy hétre, hanem csak két napra hagyták el Angyalföldet, de így is remek élmény maradt a kirándulás a gyerekek számára. A csapatok edzője, Bokros Tamás értékelte a felkészülés ezen részét elsőként a fiúkat:

„A fiú csapatommal augusztus 10-én kezdtük a felkészülést az előttünk álló idényre. A felkészülési időszak részeként Tatán vettünk részt 2 napos csapatösszetartó táborozáson. Másfél órás edzések szerepeltek a programban, az utolsó napot pedig edzőmérkőzéssel zártuk a Kőkúti Sasok csapatával. Szerencsére az időjárás is kedvezett számunkra, így volt lehetőségünk a strandolásra, egy kilátó megtekintésére és a városnézésre is. Úgy gondolom jó hangulatban telt a tábor mindkét napja, a fiúk ügyesek és koncentráltak voltak az edzéseken, az edzőmérkőzésen pedig jól teljesítettek, de ami a legfontosabb, hogy az együtt töltött két napban sikerült egy kicsit jobban összekovácsolódnia a csapatnak. Az edzőtábor után már heti 4 edzéssel készülünk tovább.”

 

Pár nappal később a lányok is követték a fiúkat:

Bokros Tamás: „A lány csapatommal is augusztus 10-én kezdtük a felkészülési időszakot, majd Tatán edzőtáboroztunk 2 napot. Napi két másfél órás edzés szerepelt a programban, az edzések mellett pedig egy szép tóparti sétára és egy városnéző kisvasutazásra fordítottuk az időnket. Tulajdonképpen ez volt az első alkalom, hogy a lányok teljes létszámban együtt voltak két teljes napot, így a csapatépítés szempontjából is jól sikerült a tábor. Az edzéseken az állóképesség fejlesztése mellett, a technikai elemek átismétlésére és támadás alapmozgásainak gyakorlására helyeztem a hangsúlyt. A lányok energikusan és kellő motivációval vettek részt az edzéseken és úgy gondolom a városnéző programokat is élvezték. Heti 4 edzéssel folytatjuk a felkészülést a továbbiakban.”

Örülünk, hogy a csapatok jól érezték magukat és sok élménnyel gazdagodtak! Reméljük, hogy a tábor mindenkinek szép emlék marad!

Hajrá ASI!