Az elmúlt hetekhez hasonlóan Labdarúgó Szakosztályunk edzői ezúttal is beszámolnak, hogyan haladnak a gyerekek az otthoni edzéseikkel.

Kapus szekció – Détári István

Erre a hétre is nagyon izgalmas feladatokat kaptak a kapusok, ahol a labdás ügyességi fejlesztésű feladatok mellett a saját korosztályukra jellemző labdakihozatalokat ismerhették meg, és figyelhették meg a helyezkedés fontosságát. Tettszett a gyereknek az újítás, és remélem, hogy tud növekedni a visszajelzések száma.

U7 – Rehó Zsolt

A múlt héten a feladatok tekintetében folytattuk a már megkezdett munkát. A sok labdaérintéses ügyességi feladatok mellett volt pár cselezéses gyakorlat is! A labdás edzések mellett a héten koordinációs feladatokat is el kellett végezniük a srácoknak! Nagyon örülök a visszajelzéseknek, jó lenne, ha a többiek is csatlakoznának az edzésekhez!

U8 – Csontos Ádám 

Az elmúlt hét során is szépen jöttek a visszelzések a srácoktól, remélem hogy hamarosan szervezett keretek közt is találkozhatunk. 

U9 – Zsimala György szakosztályvezető

Ezen a héten ügyesség, reakció gyorsaság, labdaérzékelés fejlesztéssel foglalkoztunk, belecsempészve egy kis erősítést. Volt kihívás jellegű játék is, ahol a labda megtartása volt a cél lábfejen, de töltöttek totót a srácok és néhányan a kedvenc csapatuk mezét is megtervezték. Illetve volt egy kis labda nélküli mozgás magyarázat. De a legjobb pillanat,amikor újra találkoztunk néhányan-igaz csak a modern technika által-és beszélgettünk egy kicsit az elmúlt időszakról és a fociról.

U10 – Brunovszky Dávid

Az elmúlt héten az állandó feladatok: a mozgáskoordináció fejlesztése, a kondicionális képességfejlesztés és a labdaérintésszám növelésére kiválóan alkalmas senseball gyakorlatok mellett egy a digitális szerencsekerékkel játszhattak a gyerekek melyben minden pörgetés után egy adott labdás feladatot kellett végrehajtani. Ezeken kívül tovább folytattuk a levegőből érkező labdák megjátszásának gyakorlását és új anyagként elkezdtük a dropból történő rúgások tanulását is. A heti ügyességi feladat a múlt héten elkezdett világkör további gyakorlása volt. Reméljük mindenki élvezte az edzéseket! A hétvégén a csapat megtartotta második online találkozóját zoomon keresztül.

U11 – Gősi Viktor, Csuzi András

Ezen héten kicsit lazábbak voltunk és egy kicsi mozgáskoordináció után játékos labdás feladatok jöttek, volt benne ijesztgetős és zsonglőrködős is! A végén kvíz várta a srácokat, a 2005-ös AC Milan – Liverpool őrületes BL döntőjével kapcsolatban kellett okosnak lenni!

U12, U13 – Ambruska Péter

A heti elvégzendő edzésmunka és a beérkezett visszajelzések felett most az volt az örömteli a számomra hogy online találkoztunk a srácokkal. Megannyi vicceskedés, jókedv, vidámság ütötte fel a fejét. Miután nagy volt az érdeklődés és a részvétel, a héten vagy a jövő héten újra megismételjük majd a találkozásnak ezen formáját. Hajrá ASI!

U14, U15-16 – Bagyinszki Kristóf

Ezen a héten is kaptam visszajelzéseket szép számmal, de inkább a labdanélküli erősítésen volt a hangsúly. A srácok erről küldték a képeket, videókat.
Nagyon remélem, hogy minél hamarabb vissza tudunk térni a normál kerék vágásba és folytatni tudjuk a megkezdett munkát együtt!