Vérten Orsolya Szakosztályában az edző kollégák megjelölték Április hónapra a hónap sportolóit. Az edzők pár szavas értékelése mellett egy-egy pillanatképet is megtekinthetnek!
 
Szabó Bálint – U15
Értékelés: Bálint példamutató szorgalommal végzi a kiadott edzéseket, megfelően dokumentálja azokat.
 
 
László Miklós – U14
Miklós az online edzésekhez való hozzáállásával és lelkiismeretes munkájával érdemelte ki a hónap sportolója címet. A Google Classroom felületre mindig feltölti az aznapi edzések képeit, videóit, többször is egy-egy csapattársával együtt végezte el a feladatokat (természetesen a veszélyhelyzet szabályait betartva). Gratulálok neki, csak így tovább!
 
 
Godó Gergő – U13
Példamutató szorgalommal végzi az otthoni edzéseket.
 
 
Kőrösy Kristóf – U13
Lelkesen csinálja otthon a feladatokat és plussz edzéseket is vállal.Az online élő videós edzéseimen mindig jelen van.Szorgalmas és kitartó!
 
 
Ujvári Domonkos – U12
Motiváltan és nagy akarattal végzi az otthoni feladatokat. Köszönöm Dominak és teljes CSAPATNAK!
 
 
Kövecses Imre – U11
Imi szintén nagyon szorgalmasan végzi a kiküldött edzésterv feladatait, a fiúknál kétszer is a legtöbb pontot gyűjtötte a héten. Ő egy évvel fiatalabb a többieknél, ennek ellenére kitűnően teljesít az idősebb korosztályban is, igazán büszke vagyok rá. A lány U15-ös csapatban játszó nővére Zoé sokat segít neki az otthoni edzésmunkában és sokszor plusz feladatokat is elvégez. Gratulálok Iminek és köszönöm Zoénak a segítséget!
 
 
Kovács-Hajdics Áron – U10

Áron 2 éve kezdett el kézilabdázni,szépen fokozatosan illeszkedett be a csapatba, szorgalmas munkájának köszönhetően nem kellett neki sok idő,hogy utolérje a többi társát. Minden edzésen egyre ügyesebb, és mérkőzéseken is egyre bátrabban vállalkozik. Bátran mondhatom, hogy sokat fejlődött Áron az elmúlt időszakban.

Grozdits Martin – U9
Martin lelkesedése töretlen, pedig már másfél hónapja edz otthon.Büszke vagyok rá,hogy ilyen kitartó és szorgalmas!
 
 
Kriskó Zétény – U8
Zétény február óta jár hozzánk, óriási lelkesedéssel érkezett az első edzésre és azóta bár most az otthoni edzésben, de kiválóan végzi a feladatokat testvére társaságában.
 
 
Kriz Nina – U8
Nina egy igazán vagány játékos aki nem régóta csapatunk tagja, de annál hamarabb be tudott illeszkedni közénk és hatalmas kitartásával és bátorságával erősíti a csapatunkat.
 
 
Kelemen Kinga – U9
Kinga szorgalmasan csinálja a kiadott feladatokat,amiket fényképen meg is örökít. Büszke vagyok rá, hogy ebben az időszakban is megmaradt a lelkesedése!
 
 
Mészáros Luca – U10
Luca tavaly került hozzánk, de nem mint kezdő. Így a beilleszkedése a csapat játékába rendkívűl gyorsan ment. Ez köszönhető annak is, hogy minden edzésen odafigyel és már most látszik rajta,hogy nagyon akarja ezt a sportágat űzni. A karantén videók is ezt tükrözik, amit a szülőktől kapok.
 
 
Hepp Rebeka – U11
Április hónapban pontgyűjtő edzéstervet készítettem a csapataimnak, ahol 4 héten keresztül a hetente kiadott gyakorlatsorok, kvíz kérdések és egyéb otthon végezhető mozgásos feladatok teljesítésével pontokat gyűjthettek a gyerekek. Rebeka nagyon szorgalmasan végezte a gyakorlati feladatokat és a kézilabdával kapcsolatos kvíz kérdéseket is rendre hibátlanul oldotta meg, ő szerezte a legtöbb pontot a lány csapatban. Gratulálok neki és bízom benne, hogy az év elején összeszedett ujjsérülése utána, egészségesen és jó formában tud majd visszatérni csapata egyik legjobbjaként.
 
 
Jónás Olimpia – U12
A nehezített körülmények között is kitartóan végzi a kiadott feladatokat. Köszönöm Neki és az egész CSAPATNAK!
 
 
Cservenyák Lilla – U13

A választás nehéz volt, de áprilisban Cservenyák Lilla érdemelte ki a hónap kézilabdázója díjat. Lilla a különleges körülmények ellenére is minden nap lelkesen edz és hajtsa végre az előírt edzésmunkát. Minden héten kapom a képeket és videókat az általa elvégzett feladatokról. Köszönöm neki és az egész csapatnak a kitartó munkát! Büszke vagyok rátok!

Kaszás Szonja – U14

 Az LU14-es csapat irányítója, szükség esetén szélső játékosa. Egész éves kitartó, lelkiismeretes munkája, eredményes játéka jutalmaként jelöltem.

Demjén Laura és Pap Virág – U15

Mind a kettő kapus poszton játszik, egész évben nyújtott teljesítményükért.

Gratulálunk az Áprilisi hónap legjobbjainak! Hajrá ASI!!!