Vezetőedzőnk és csapata Téli futsal bajnokságon vett részt, olvassuk Brunovszky Dávid értékelőjét az eseményről.

Rendezvény neve:
Blsz téli futsal bajnokság U11 3.forduló E csoport
Blsz téli futsal bajnokság U11 3.forduló A csoport
Típus: bajnoki mérkőzés E csoport

Korosztály: U11
Helyszín: Csonka János Műszaki Szakközépiskola
Dátum: 2020.02.08.

Keret: Bigai Balázs, Fótos Soma, Hajnal Máté, Hidvégi Ádám, Mészáros Móric, Takács Bálint

Mérkőzések:
Asi3-CSHC2 5:1 gólok:Fótos, Hidvégi3, Mészáros
Asi3-Bmc 2:5 gólok: Hajnal, Fótos
Asi3-Gerrzo 3:9 gólok:

Elért helyezés: 4

Jó teljesítményt nyújtó játékos neve (csapat legjobbja): Fótos

Rövid értékelés a teljesítményről:
Az első mérkőzésen egy gyengébb képességű csapat ellen játszottunk. Szinte végig kézben tartottuk a meccset. Megint visszaköszöntek az elmúlt hetekben gyakorolt elemek. A helyzetkihasználásunkon van még mit javítani, mert elég sok ziccert hibáztunk el.
A második mérkőzés egy nagyon jó, feszült hangulatú találkozó volt.A két csapat nagyjából azonos erőt képviselt. Az lenne a jó ha hétről-hétre ilyen éles meccseket tudnánk vívni. Az eredmény nem tükrözi a mutatott játékot. Sikerült kétszer is vezetést szereznünk , még a félidőben is 2:1 volt az állás a javunkra. Sajnos néhány védelmi hiba és a három 100%-os ziccerünk kihagyása azt jelentette, hogy nem sikerült megnyernünk ezt a meccset, de sokat tanultunk ebből a mérkőzésből. Jó volt látni, hogy a gyerekek mennyire szerették volna a győzelmet még ha volt is egy kis sírás emiatt a végén.
Az utolsó meccsünket az addig 100%-os mérleggel rendelkező Gerrzo-val játszottuk. A srácok rögtön az elején tanulhattak egy fontos dolgot. Mégpedig azt ha a bemelegítés nem megfelelő akkor azt egy meccsből érkező jó képességű ellenfél nagyon gyorsan megbünteti. 2perc alatt 3 gólos hátrányt sikerült összeszedni így időt kellett kérnünk. Ezután picit sikerült rendezni a sorainkat és végül egy egész jó mérkőzést játszottunk amelyen ugyan sokat hibáztunk ami a harmadik mérkőzésen nem is csoda egy cserével, de sikerült az ellenfelet is hibákra késztetni és ezeket 3x ki is használni. Szorosabb is lehetett volna ha elöl kicsit jobban koncentrálunk.
Összességében nagyon elégedettek vagyunk a téli futsal bajnokságban nyújtott teljesítménnyel. Sok idősebb csapattal is találkoztunk és mindenkivel sikerült felvenni a versenyt, soha nem adtuk könnyen magunkat. Sokat tanultunk, fejlődtünk a 7 mérkőzés alatt.

Típus: bajnoki mérkőzés A csoport

Korosztály: U11
Helyszín: Klebelsberg Kuno Általános Iskola
Dátum: 2020.02.08.

Keret: Buglavecz Máté, Nagy Adorján, Katus Ákos, Ferdinandy Csaba, Bőle Boldizsár, Németh Barnabás, Menyhért Dániel

Mérkőzések:
Asi1-II. Kerületi Ufc 1:16 gól:Ferdinandy
Asi-Mfs 0:10

Elért helyezés: 6.

Jó teljesítményt nyújtó játékos neve (csapat legjobbja): Buglavecz Máté

Rövid értékelés a teljesítményről:
Tudtam, hogy nagyon nehéz két mérkőzés vár ránk az utolsó játéknapon hiszen rengeteg hiányzó és sérült volt a keretben. Az első meccsen a körülményekhez képest úgy gondolom, hogy valamennyire még helyt állt a csapat, hiszen a kezdeti megilletődöttség után az első helyezett 1 évvel idősebb és emiatt fizikailag is sokkal erősebb ellenfél ellen azért többször eljutottunk lövésekig, és gólt is sikerült szereznünk. A félidőben azt kértem, hogy a második játékrész legyen szorosabb mint az első és ezt az apró célt sikerült is elérni hiszen ez a félidő csak 5:1 lett. A második meccsen viszont sokkal többet vártam a csapattól, hiszen egy korban azonos és a tabellán is a hátsó régióban elhelyezkedő csapat volt az ellenfél. Sajnos ezen a mérkőzésen nyoma sem volt annak a tartásnak ami az előző fordulókban akár idősebb csapatok ellen is a vesztes mérkőzéseken is látható volt tőlünk. Sajnálom, hogy az első hivatalos meccseik így sikerültek a debütáló játékosoknak. Azt gondolom, hogy ők mindent megtettek ami tőlük tellett, de a rutinosabb játékosaink ma nem tudták hozni az előző fordulókban nyújtott teljesítményt sem taktikailag sem technikailag sem pedig pedig harcosságban.
Ennek az utolsó fordulónak a kivételével elégedett vagyok a csapatnak az A csoportban nyújtott teljesítményével, hiszen nagyon jó meccseket játszottak az első két fordulóban, és az utolsó forduló kivételével mindig volt tartása a csapatnak, látszott, hogy mit szeretnénk játszani, sok mindent alkalmaztak a gyerekek az edzéseken tanultakból.

Gratulálunk Dávid bácsinak és a fiúknak, tavasszal már a „szabadban” bontogathatják tovább a szárnyaikat, ifjú növendékeink. Hajrá ASI!