1. Mióta vagy az ASI játékosa?

8 éve volt az első szezonom az ASI csapatában, még IFI korú játékosként.

2. Mit jelent neked az a szó hogy csapat?

10 éves korom óta vízilabdázom, azóta játszom csapatban. Családi szintű kapcsolatok alakultak ki gyerekkori csapattársaim közt, és felnőtt koromban is nagyon jó barátságokat kötöttem, hisz a csapatban teljesen mindegy ki honnan, milyen háttérrel vagy érdeklődéssel jött, a vízilabda szeretete ebben a 14 játékosban biztos hogy közös. És ilyen sok ember közt ilyen kapcsolat sem óvodában, iskolában, vagy akár munkahelyen sem tud szerintem kialakulni. Nincs olyan csapattársam most sem, akivel nem innék meg szívesen egy pohár sört

3. Mióta vagy a korosztályod csapatkapitánya?

3 éve, mikor eligazoltak vagy visszavonultak az idősebb játékosok, akkor vettem át a csapatkapitányi posztot, mint egyik rangidős, illetve régi ASI játékos.

4. Szerinted mit kell tennie pluszban egy csapatkapitánynak az edzéseken, mérkőzéseken?

Szerintem ezt csapatja válogatja. Miután mi egy ’’amatőr’’ OB1/B-s csapat vagyunk, ahol a játékosok nagy része dolgozik vagy tanul, esetleg mind kettőt végzi az edzések mellett, a legfontosabb, hogy jó hangulat legyen a csapaton belül, és szívesen járjanak a játékosok edzésre. Szerintem ez az én feladatom a csapatban, a többit úgy is intézi Kenéz György.

5. Úgy érzed, hogy valóban te vagy az edződ meghosszabbított keze a pályán, és megfelelő példát mutatsz a társaidnak?

Erről lehet a csapattársaimat kellene megkérdezni. Mindenesetre én csinálom ami tőlem kitelik.

6. Lement már egy fél szezon, hogy érzed magad, mit vársz a tavasztól, akár egyéni szinten, akár a csapatodtól?  

Nehezen indult ez a szezon, mert két kulcsjátékosunk is eligazolt, ezért újra kellett építeni egy kicsit a csapatot. Most úgy állunk, hogy reális esélyünk van a felsőházba jutásért, így az az első számú cél. Ha az megvan onnantól kezdődik az örömjáték. Egyénileg én megteszek mindent, hogy ehhez segítsem a csapatot.

Köszönjük Zoltán az interjút, kívánunk sok sikert a továbbiakban is! Hajrá ASI!!!