Labdarúgó szakosztályunk korosztályai aktív időszakon vannak túl, volt barátságos torna, edzőmérkőzések, téli Futsal program. Lássuk, edzőink hogyan élték meg csapataik teljesítményét.

Bagyinszki Kristóf és Kárpáti György, U14-15ös korosztályos vezetőedzők!

Tegnap a futsal csapatunk első mérkőzése elmaradt mert az ellenfél nem jött el.
Helyette egy edző meccset játszottunk kitűnő játékkal.
Majd a második mérkőzésen jó játékkal 9-1re nyertünk.
Rengeteg helyzet kimaradt de így is parádé volt.
Gratulálok,HAJRÁ ASI

Ambruska Péter, U12-13as korosztályos vezetőedző!

BLSZ: Téli Futsal Bajnokság

A mai forduló volt a legnehezebb. Egyrészt 3 meccsen kellett helyt állni, másrészt erős, U13as ellenfelekkel találkoztunk. A Dalnoki kompletten jó csapat, a Csepeli brigádban meg a 8-as mezszámú játékos fizikálisan extra volt plusz még ügyes is. Ezt az Újbuda ellen is láthattuk, hogy 1-1 idősebb extra játékos el tudja dönteni az ellenfél javára a meccset. Ettől függetlenül sok helyezkedésbeli, fegyelem-figyelem béli dolgot kell javítani, de ilyenkor mindig nehéz reálisan értékelni amikor idősebb is és gyorsabb is az ellenfél. A srácok küzdöttek, hajtottak, volt aki 4-6 perc alatt nagyon elfáradt mert hatalmas volt a tempó és a nyomás. Összességében 7/4 győzelem a csoportban szép eredmény, a mutatott játék pedig amikor tudtunk érvényesülni, remek volt. Jó kiegészítés volt, nemsokára folytatódik a Kölyökliga és a BLSZ bajnokság. Hajrá ASI.

Gősi Viktor, U11-es korosztály!

ASI – Kelen

A mai napon edzőmeccset játszottunk a Kelen SC csapatával. A játékidő 3×25 perc volt. Az első 25 percben amikor még fejben ott voltunk és bírtuk erővel partiban voltunk az ellenfelünkkel. Jól játszottunk, amit megbeszéltünk bent sok szituációban visszaköszönt. A helyzeteinket is ki tudtuk használni és gólt lőni. Ha jól számoltam 3:3 lett. A második felvonás előtt beszéltünk pár szót. Ezt csak esetenként sikerült megvalósítani, de öröm volt látni, hogy azért próbáltuk. Itt a második 25 percben még elfogadható volt a játék. Voltak helyzeteink, hátul is jól megoldottuk a védekezést. A vége fele érezhető volt, hogy fáradunk, de még hajtottunk. Itt 3:2-őt értünk el. Így összesítésben 6:5 volt. Az utolsó 25 perc előtt is beszéltünk pár szót, de kevesebb sikerrel. Ebben a felvonásban már erősen jelentkezett a helyzetek megoldásában a fáradtság. Már nem úgy passzoltunk, nem úgy helyezkedtünk. Azért voltak itt is még szép dolgok, de sajnos már kezdtünk szétcsúszni. Ebben a részen sajnos mar 4 vagy 5:1-re kaptunk ki. Összességében egy egész jó meccs volt. Ezen az úton kell tovább menni.

Brunovszky Dávid, U10-es korosztály!

Rendezvény neve: Barátság torna
Korosztály: U10
Helyszín: Kelen SC
Dátum: 2020.01.26.

Keret:
Keret: Bőle Boldizsár, Fótos Soma, Hajnal Máté, Hidvégi Ádám, Katancsity Sebestyén, Kosztka Ádám, Németh Barnabás, Merlini Leo, Szikora Milos , Zuggó Zalán

Mérkőzések:
ASI – UTE: 1:5 gól :Hajnal
ASI – BVSC: 8:2 gól: Zuggó 3,Hidvégi 2,Bőle, Hajnal
ASI-Kelen SC 4:1 gól: Zuggó, Bőle 2,Hidvégi
ASI-Budai SC: 4:2 gól:Hajnal, Hidvégi, Zuggó, Bőle
ASI-III. Kerületi TVE 4:2 gól: Fótos, Hidvégi, Hajnal, Szikora

Jó teljesítményt nyújtó játékos neve (csapat legjobbja): Zuggó Zalán

Rövid értékelés a teljesítményről: Az 5 lejátszott mérkőzésből 3 meccsen nagyszerű teljesítményt nyújtott a csapat. Az utóbbi két hétben gyakoroltuk a 2v1 játékokat. A torna előtt kértem a gyerekeket, hogy próbáljanak minél több ilyen szituációt kialakítani, és az átadások után mozogjanak tovább próbálják visszakérni, visszakapni a labdát. Örömmel tapasztaltam, hogy a srácok igyekeztek ezt megvalósítani és nagyon sokszor sikerült is jól megoldani ezeket a játékhelyzeteket. Sok helyzetet sikerült így kialakítani. Voltak kiemelkedő egyéni teljesítmények is a mai napon, nagyon szép gólokat szereztünk, végre volt erő a lövésekben, emellett még sok helyzetet is kialakítottunk. Az egész csapatra igaz, hogy mindenki tudott hozni egy stabil jó teljesítményt, ennek is köszönhető a 4 győzelem. Gratulálok mindenkinek csak így tovább!

Zsimala György, U9-es vezetőedző és szakosztályvezető!

ASI – Gerrzo Hegyvidék Kft.

ASI – REAC

Le a kalappal a srácok előtt az edzőmeccsen mutatott játékot látva. Az edzésen sokszor vagyok elégedetlen a hozzáállással, vagy a feladat végrehajtásoknál, de úgy látszik nem hiábavaló a sok morgás, mert az ilyen helyzetekben meg tudják mutatni, hogy szeretik,értik,akarják,tudják!!!

Hajrá ASI!!!