Az Angyalföldi Sportiskola és Diáksport Egyesület várja 2005-ben vagy később született lányok és fiúk jelentkezését korosztályos kézilabda csapataiba!
Aranyérmet szerzett az ASI DSE LU12 kézilabda csapata - Üstökös Kupa, Dunaújváros
A Dunaújvárosban rendezett XVI. Üstökös Kupán az U12-es lány kézilabdacsapatunk aranyérmet szerzett. Gratulálunk a sikerükhöz!
ASI DSE FU16 kézilabda 10.14.
Az ASI DSE U16-os csapata az U16 bajnokságon és a Serdülő bajnokságon is játszik, így az elmúlt két hétben négy meccsen is szerepeltek. Összefoglaló.
Hónap sportolója díj nyertesei - Kézilabda szakosztály - Szeptember
Az ASI Kézilabda Szakosztálya ismét kihirdette a hónap sportolóit. Lássuk, hogy az ősz első hónapjában kik érdemelték ki a díjat!
ASI DSE fiú kézilabda csapat a Serdülő bajnokságon 10.07
A Serdülő bajnokság III. osztályában játszó ASI DSE az eheti meccsen a Veresegyház VSK csapatával csapott össze a Vasas Edzőcsarnokban.
Angyalföldi Sportiskola és Diáksport Egyesület
A Gyermekbajnokság FU14 területi mérkőzéseink csapataink a Csömöri SSZN KFT és a KASE csapataival küzdöttek meg.
ASI DSE LU12 kézilabda II. csapat 10.03.
Az ASI egy fiú és két lány U12-es kézilabda csapattal is szerepel a Gyermekbajnokságon. Az 1. fordulót nagy fölénnyel nyerte meg mindhárom csapatunk.
ASI DSE FU14 kézilabda csapat
Az ASI DSE FU14-es kézilabda csapatának az idei Gyermekbajnokság I. osztályának 2. fordulójában két egymást követő mérkőzésén is helyt kellett állnia.
ASI DSE LU14 kézilabda csapat
Az ASI DSE LU14-es kézilabda csapata továbbra is töretlenül győzedelmeskedett az idei Gyermekbajnokság 3. és 4. bajnoki mérkőzésén is.
Angyalföldi Sportiskola és Diáksport Egyesület
Az U16-os fiú kézicsapatunk a hétvégén az U16 Bajnokságon a Bp. Elektromos SE, a Serdülő Bajnokságon pedig a Vác csapata ellen állt pályára.
Angyalföldi Sportiskola 2009 - Gyermekbajnokság Fiú U13 1. forduló
A BVSC - Zugló és az ÓKSI SE ellen álltunk ki szoros küzdelem után sajnos veszítettünk. Nagyon elégedett vagyok a fiúkkal, szépen helyt álltak az idősebb korosztályban is.
Idén nyáron a megszokottól eltérően több csapatunk is edzőtáborral készült a 2020/21-es évadra, köztük az U12-es csapataink is.
Egyesületünk három korosztályának öt csapata egy Balatonfenyvesi edzőtáborral színesítette felkészülését a 20/21-es szezonra. A csapatok egy hetet töltöttek a Balaton parton, ahol az edzések mellett a csapatépítésen volt a hangsúly. Az edzőtábort edzőink értékelték: Tövisháti Zsombor (Serdülő, U16): “Minden szempontból nagyon hasznos 5 napot töltöttünk Balatonfenyvesen, […]