Az Angyalföldi Sportiskola és Diáksport Egyesület várja 2005-ben vagy később született lányok és fiúk jelentkezését korosztályos kézilabda csapataiba!
ASI DSE Kézilabda U14 leány - Király Julietta csapata
Második értékelésünket az U14 lány csapat edzőjével, Király Juliettával készítettük. Zsülit a csapatról, az eredményekről és a célokról kérdeztük.
ASI DSE Kézilabda U16 - Tövisháti Zsombor csapata
Első értékelésünket a serdülő és az U16-os csapat edzőjével, Tövisháti Zsomborral készítettük, akit a csapatról, az eredményekről és a célokról kérdeztünk.
Hónap sportolója díj - Kézilabda Szakosztály - November
Kézilabda Szakosztályunk ismét kihirdette a hónap sportolóit. Lássuk, hogy az ősz harmadik hónapjában melyik csapatból kik érdemelték ki a díjat!
Edzőmérkőzés: FTC - ASI U10 fiúk-lányok
Az U10-es lányokkal és fiúkkal sikerült a Ferencváros hasonló korú csapataival egy nagyon jó hangulatú és hasznos edzőmeccset játszani vasárnap délután.
Bartha Máté - MKSZ Tehetség Program 2
A Magyar Kézilabda Szövetség Tehetség Programja egy olyan lehetőség, amely segíti az ifjú sportolókat karrierjükben és tanulásukban egyaránt.
Angyalföldi Sportiskola és Diáksport Egyesület
Az ASI DSE U16-os fiú kézilabda csapata november második felében is összesen három meccset játszott az U16 bajnokságon és a Serdülő bajnokságon.
Hónap sportolója díj - Kézilabda Szakosztály - Október
Kézilabda Szakosztályunk ismét kihirdette a hónap sportolóit. Lássuk, hogy az ősz második hónapjában kik érdemelték ki a díjat, kikre esett edzőink, szakembereink választása!
Angyalföldi Sportiskola és Diáksport Egyesület
Az ASI DSE U16-os fiú kézilabdásai továbbra is küzdenek az előrejutásért az U16 bajnokságon és a Serdülő bajnokság III. osztályában is.
Koronavírussal kapcsolatos közlemények, információk
Az Angyalföldi Sportiskola és Diáksport Egyesület minden szakosztálya folytatja tovább aktív működését! A versenysorozatok is folytatódnak a megfelelő járványügyi protokoll betartásával, zárt kapuk mögött.
Koronavírussal kapcsolatos közlemények, információk
A november 9-i kormányzati bejelentések és jogszabályi korlátozások kapcsán Egyesületünk folyamatosan tájékozódik, illetve tájékoztatást fog adni.
Aranyérmet szerzett az ASI DSE LU12 kézilabda csapata - Üstökös Kupa, Dunaújváros
A Dunaújvárosban rendezett XVI. Üstökös Kupán az U12-es lány kézilabdacsapatunk aranyérmet szerzett. Gratulálunk a sikerükhöz!
ASI DSE FU16 kézilabda 10.14.
Az ASI DSE U16-os csapata az U16 bajnokságon és a Serdülő bajnokságon is játszik, így az elmúlt két hétben négy meccsen is szerepeltek. Összefoglaló.