Ifjú labdarúgóink márciusban is rengeteg baráti és tétmérkőzésen mutathatták meg, mennyire ragadt meg bennük az edzéseken szerzett tudás.Ahogy minden hónapban, a csapatok edzői most is kiválasztották az egyes korosztályok legjobbjait, akik az elismerő oklevél mellett Colafit® Junior 60 db tiszta kristályos kollagén-kocka étrend-kiegészítőt kaptak jutalmul partnerünk, a Rubenza Kft. jóvoltából. Köszönjük a támogatást!

ASI DSE legjobb labdarúgója - 2024. március - U7 (2017/2018) – Sin GergőU7 (2017/2018) – Sin Gergő

Március hónap legjobbja Sin Gergő Gergő lett, aki az elmúlt időben nagyon sokat fejlődött, bátran cselez és lő kapura, minden feladatban ő szeretne a legjobb és legügyesebb lenni. Csak így tovább, Geri!

ASI DSE legjobb labdarúgója - 2024. március - U8 (2016) – Vertse ÁdámU8 (2016) – Vertse Ádám

Ádám nagyon összeszedte magát március elejére. Megbízhatóan jó teljesítményre képes, a március 5-i Vasas elleni edzőmeccsen és a hó végi Bozsik fesztiválon is a csapat legjobbja volt. A hónapban minden edzésen jelen volt, a fejlődése jól érzékelhető. Képességei alapján számítottam erre, de korábban mindig hiányzott valami nála, most viszont minden összeállt és remek időszak van mögötte. Bízom benne, hogy így folytatja és a szezon hátralévő részében is hozni fogja a rá jellemző megbízható teljesítményt. Gratulálunk Ádám, csak így tovább!

ASI DSE legjobb labdarúgója - 2024. március - U9 (2015) – Somfai ÁronU9 (2015) – Somfai Áron

Áron a márciusi mérkőzéseken nem csak góljaival, hanem mezőnymunkájával is kiemelkedőt nyújtott, emellett az edzéseken is példamutató a hozzáállása. Bátran vállalja fel az 1:1 elleni játékhelyzeteket a pálya bármelyik részén. Nem csak támadásban, védekezésben is egyre magabiztosabb. Jól cselez, jól lát a pályán és ha kell, önzetlenül szolgálja ki a csapattársakat. Remek labdaszerzései vannak, ami után rendre jó döntésekkel folytatja a játékot. Gratulálunk, csak így tovább!

ASI DSE legjobb labdarúgója - 2024. március - U10 (2014) – Patla MilánU10 (2014) – Patla Milán

Milán csapata és korosztálya legkiemelkedőbb játékosa, tehetségét mi sem bizonyítja jobban, hogy edzéseken és edzőmeccseken már az egy évvel nagyobbaknál méretteti meg magát, ahol szintúgy nem lóg ki a csapatból! Ennek a nagyszerű teljesítménynek és a saját korosztályában lejátszott meccsein nyújtott kiváló játékának köszönhetően érdemelte ki a szezonban immár a második alkalommal a hónap játékosa címet. Gratulálunk!

ASI DSE legjobb labdarúgója - 2024. március - U11 (2013) – Szathmári BenceU11 (2013) – Szathmári Bence

Március hónap játékosa címet Szatmári Bence érdemelte ki. Bence már nagyon régóta egyesületünk és csapatunk játékosa. Egy hihetetlen gyors, jól cselező játékos, aki mérkőzéseket tud eldönteni. Edzésekről nagyon ritkán hiányzik és ebben a hónapban az edzésmunkája is kiváló volt. Tornákon és mérkőzéseken való teljesítményének köszönhetően megérdemli a hónap játékosa címet. Gratulálok, Bence! Csak így tovább!

ASI DSE legjobb labdarúgója - 2024. március - U12 (2012) – Földvári SamuU12 (2012) – Földvári Samu

Március hónapban az U12-es korosztályban a hónap játékosa Földvári Sámuel lett. Samu, a mi Kázmérünk a példamutató hozzáállásával mind edzésen, mind a mérkőzéseken maximális teljesítményre törekszik. Zömében védőt játszik, és nem minden esetben tudjuk pihentetni a mérkőzés alatt, azonban remek fizikai képességeivel és okos erőbeosztással megoldja a feladatait. Említést érdemel, hogy rengeteget fejlődött a lövéstechnikája mindkét lábára. Azonban a mozgáskoordinációja kihívás elé állít engem, de majd alakítjuk azt is. Gratulálunk Samu, további sikereket kívánunk!

ASI DSE legjobb labdarúgója - 2024. március - U13 (2011) – Bíró MátyásU13 (2011) – Bíró Mátyás

Március legjobbja U13-ban Bíró Mátyás lett. Szeptemberben ismertem meg Matyit és három dologra emlékszem, amit mindenképpen javítani kellett: a meccs közbeni hisztik, a társakat bántotta, ha hibáztak és nem mert belépni a játékba, félt a hibázástól. Ezekről nagyon sokat beszélgettünk négyszemközt és a csapat előtt is. Matyi nagyon sokat változott. A hisztik szép lassan elmaradtak, a társakat most már biztatja, a csapatot irányítja és a játékba is bátran belép. Márciusban végig jó formában játszott, védőként segíti a támadásokat, ha középpályán játszatom, összeszedi a labdákat és sok jó döntést hoz az előre játékban. Gratulálunk, csak így tovább!

ASI DSE legjobb labdarúgója - 2024. március - U14 (2010) – László ÁrminU14 (2010) – László Ármin

A hónap játékosa oklevelet márciusban László Ármin „Lajhár” kapta. Lajhi a csapat egyik központi figurája, egy igazán laza, vicces srác. Igazi kapus forma annak minden velejárójával. Mérkőzéseken nagyon jó teljesítményt nyújt, jó fizikai felépítése van és nagyon jó reflexekkel is rendelkezik. Ahogy a beceneve is mutatja, nem egy idegeskedős típus. Hatalmas bravúrokra képes, és lábbal is jól bánik a labdával, a társak gyakran be is veszik a játékba a labdakihozatalok során. Fejlődése a rengeteg játéklehetőségnek és a kapusedzéseknek köszönhetően folyamatos. Ha a magassága később is meglesz hozzá, még sokra viheti. Gratulálunk! 

ASI DSE legjobb labdarúgója - 2024. március - U15 (2009) – Dobsa Dénes DominikU15 (2009) – Dobsa Dénes Dominik

Dini ebben a hónapban megmutatta, hogy mire képes. Amikor edzője elvette tőle a csapatkapitányi karszalagot, az elején kicsit megbánta, úgy érezte, hogy lehet, nem kellett volna. Aztán ahogy telt az idő, azt vette észre edzője, hogy mintha Dini megkönnyebbült volna. Egyre jobban teljesített az edzéseken és a bajnoki mérkőzéseken is, amelyeken egyre több labdát szerzett és azokat jól is tudta megjátszani. Gratulálunk Dininek!

ASI DSE legjobb labdarúgója - 2024. március - Grassroots – Popp ÁronGrassroots – Popp Áron

A Grassroots csoportban március hónap legjobbjának Popp Áront választotta edzője. Áron márciusban nagyon sokat fejlődött. Minden edzésen próbál a legjobb lenni, a gyakorlatokat elsők között érti meg, és a lehető legjobban próbálja megoldani a feladatokat. Egyre több cselt használ és bátran lő kapura, amit mindig is kért tőle edzője, de most már meg is valósítja ezeket. Gratulálunk, csak így tovább, Áron!