Az ASI DSE Kézilabda Szakosztály Büszkeségei - Serdülő

Büszkén jelentjük, hogy két volt kézilabdázónk, Szigeti Blanka és Bartha Máté, akik sok éven át az ASI színeiben játszottak, jelenleg a Serdülő Válogatott tagjai!

Szigeti BlankaSzigeti Blanka

Szigeti Blanka 4 éven keresztül volt egyesületünk játékosa. Az évek alatt folyamatosan bontakoztatta tehetségét, így csapata vezéregyéniségévé vált. Játékintelligenciája kivételes, szorgalma, alázata példaértékű! A pályán és azon kívül is sokat tett az egyesületért. Ha kellett vidéki iskolában vett részt bemutató edzésen, ha kellett kisebb korosztályban játékvezető szerepet vállalt.  Saját korosztályán kívül az 1 évvel idősebbeknél is húzóember volt stabil, kiegyensúlyozott teljesítménye miatt.

Jelenleg a Fradi Akadémia igazolt játékosa, valamint a Nemzeti Válogatott tagja.

Büszkék vagyunk rá, hogy Blanka nálunk nevelkedett!

Szigeti Blanka nevelő edzője: Szőcs Eszter

Kép forrása: MKSZ – Utánpótlás kézilabda / Facebook 

Bartha MátéBartha Máté

Máté 7 éves korában kezdett az Angyalföldi Sportiskolában kézilabdazni. Tehetségére már egészen fiatal korában felfigyeltek az edzői és az idősebb korosztály edzéseit is rendszeresen látogatta.

A nálunk töltött 7 év alatt elhivatottsága és szorgalma példaértékű volt, az edzéseken és a mérkőzeseken is kiemelkedő teljesítményt nyújtott és sok sikeres mérkőzést, tornagyőzelmet köszönhetunk neki. Az egyesület többször is díjazta a hónap sportolója elismeréssel. A tavalyi U14-es I. osztályú országos bajnokságban V. helyezett csapatunk csapatkapitánya és legeredményesebb játékosa volt.

Büszkék vagyunk rá, hogy Máté nálunk nevelkedett!

Bartha Máté nevelő edzője: Bokros Tamás