Októberben labdarúgóink rekord számú mérkőzést játszottak, ahol egyenként megmutathatták, ki mit tanult a szezon kezdete óta. Következzenek a legjobbak!

ASI DSE Labdarúgás - 2023. október legjobb sportolói - U7 (2017/2018) – Katona DánielU7 (2017/2018) – Katona Dániel

Dani az összes edzésen próbál a legjobb lenni, minden feladatot ő szeretne a legjobban csinálni, a feladatokat mindig elsőre megérti, mert a csapatban ő a legfegyelmezettebb játékos. Dani ebben a hónapban nagyok sokat fejlődött, a támadásokban már bátran vállal labdavezetéseket és kapura lövést is. Csak így tovább, Dani!

ASI DSE Labdarúgás - 2023. október legjobb sportolói - U8 (2016) – Bognár DánielU8 (2016) – Bognár Dániel

Dani augusztusban még abba akarta hagyni a labdarúgást, de egy kis ráhatással visszatért a csapathoz. Voltak pillanatok, amikor nagyon sokat kellett fegyelmezni. De ebben a hónapban mintha egy új Danit látnék. Az edzéseken odafigyel, motivált, sőt van, hogy ő szól rá másokra a fegyelem miatt. Természetesen focitudásban van még hova fejlődnie, (mint mindenkinek) de ha ez az elszántság kitart, akkor ennek meglesz a gyümölcse! Csak így tovább, Dani!

ASI DSE Labdarúgás - 2023. október legjobb sportolói - U9 (2015) – Schweitzer VilmosU9 (2015) – Schweitzer Vilmos

Vili a csapat egyik meghatározó eleme. Mind az edzéseken, mind a mérkőzéseken a maximumra törekszik. Példát mutat a többieknek küzdeni akarásával, fáradhatatlan munkabírásával és igazi bástyaként helyezkedik el a védelemben. Ennek ellenére az ellenfél térfelén is remekül megállja a helyét, nem ritka, hogy bombagóllal jelzi, nem csak a védekezéshez ért. Csak így tovább! Gratulálunk!

ASI DSE Labdarúgás - 2023. október legjobb sportolói - U10 (2014) – Patla MilánU10 (2014) – Patla Milán

Októberben a hónap játékosa Patla Milán lett.  Milán kiemelkedő, érett játékkal rukkolt elő az októberi mérkőzések többségén, a legtöbb mérkőzésen a csapata és a mezőny legjobbja is volt. Így kétség sem férhet hozzá, hogy ő érdemelte meg a legjobban ezt az elismerést. Edzéseken is lineáris fejlődést mutat, reméljük, ezt tudja is tartani és számolhatunk vele a későbbiekben is. Gratulálunk!

ASI DSE Labdarúgás - 2023. október legjobb sportolói - U11 (2013) – Kővári-Koncz MátéU11 (2013) – Kővári-Koncz Máté

Október hónap játékosának Kővári-Koncz Mátét választotta edzője. Máté az elmúlt időszakban rengeteget fejlődött technikailag és taktikailag is. Edzéseken és mérkőzéseken is kiemelkedő teljesítményt nyújtott, hozzáállása és motiváltsága pedig példaértékű. Gratulálunk, Máté! Csak így tovább!

ASI DSE Labdarúgás - 2023. október legjobb sportolói - U12 (2012) – Bereczky RolandU12 (2012) – Bereczky Roland

Október hónapban az U12-es korosztályban Bereczky Roland érdemelte ki a hónap játékosa címet. Roli az utóbbi időszakban nagyon sokat fejlődött. Az edzéseken és bajnoki mérkőzéseken jó teljesítményt nyújt, edzéslátogatási mutatója 80% volt októberben. Csendes, szófogadó gyermek, akinek a gyorsaságára felfigyelve egy új taktikai elemmel bővült a csapat repertoárja. Az egyéni technikai képességein bőven van még javítani való, azonban a hozzáállása és nem utolsó sorban az edzőmérkőzésen szerzett négy gólja miatt jelölte edzője a hónap játékosának. További sok sikert kívánunk neked, Roli!

ASI DSE Labdarúgás - 2023. október legjobb sportolói - U13 (2011) – Molnár DomonkosU13 (2011) – Molnár Domonkos

A hónap játékosa Molnár Domonkos lett. Domi az edzéseken és a meccseken is 100%-ot nyújt, minden meccsen húzóember, biztos pont a kapunkban.

Köszönjük Détári Pisti bának, hogy sokszor jön a csapat meccseire, mert ilyenkor Domi bravúrt bravúrra halmoz. Nagyon ritkán kap valaki 10-es osztályzatot meccsteljesítményre, ezt Domi idén már kétszer is kiérdemelte edzőjétől. Csak így tovább, gratulálunk!

ASI DSE Labdarúgás - 2023. október legjobb sportolói - U14 (2010) – Kovács AlexU14 (2010) – Kovács Alex

Októberben az elismerést Kovács Alex kapta, hiszen a teljesítménye sokat javult ebben szezonban. Gólt rúgott az Újpest FC-nek és egyre többször tudja beverekedni magát a kezdő csapatba és a futsal bajnokságban is egyre jobb teljesítményre képes. Technikás játékos, aki képes kis területen is megtartani és megjátszani a labdát, valamint jól lát a pályán. Az állóképessége is sokat fejlődött, ma már végig tud játszani akár 80 percet is a nagypályás bajnokságokban, egyre többet dolgozik a középpályán és egyre több labdát szerez. Alex nagyon szeret edzésre járni, októberben is csak 1 edzést mulasztott. Így tovább, Alex!

U15 (2009) – Tamási Alex

Alex egy nagyon sokoldalú játékos. Jól lát a pályán, gyors és labdabiztos a mérkőzéseken. Nagy teherbírású és az egyik legjobb az erőnléte a csapatban. Eddig bármilyen posztra is raktam, mindig jól meg tudta oldani. Gratulálok!

ASI DSE Labdarúgás - 2023. október legjobb sportolói - Grassroots – Alexey RakhameevGrassroots – Alexey Rakhameev

Alex már nagyon régóta az ASI játékosa, minden edzésen jelen van. Minden feladatot próbál maximálisan megoldani, egymás közti játékban mindig próbál a legjobb lenni és küzdeni akarásból is nagyon példaértékű a hozzáállása.  Csak így tovább, Alex! Hajrá ASI!