FU16-os kézilabda csapatunk megszerezte 6. győzelmét a Bp. Elektromos SE csapata elleni mérkőzésen az FU16 II. osztályú bajnokságon. Mutatjuk a részleteket!

Bp. Elektromos SE – Angyalföldi Sportiskola
Bajnokság: FU16 II. osztály – B csoport, 9. forduló
Edző: Tövisháti Zsombor
Időpont: 2023. 11. 11. 11:00
Helyszín: Emszt Kálmánné Sportcsarnok, Budapest
Eredmény: 20 – 25 (10 – 15)
Kapusok: Rózsavölgyi Szabolcs
Simó Róbert
Csapattagok
és lőtt gólok
száma:
Kulcsár-Szárisz Bence
Burány Mihály 6
Rabb András 2
Szabó Mátyás 1
Berecz Gábor 2
Sike Roland 1
Dombai Ottó 2
Szabó Levente 2
Nagy Ábel 3
Aranyos Szilárd 1
Vladár Barnabás 2
Szabó Milán 3

Tövisháti Zsombor, a csapat edzőjének beszámolója:

A mérkőzést megelőzően felhívtam a játékosaim figyelmét, hogy a hosszú bajnoki szünet miatti mérkőzéshiány meg fog látszódni játékunkon. A meccs elején számtalan technikai hibát vétettünk, befejezéseink sok esetben pontatlanok voltak, védekezésben lemaradtunk ellenfelünk játékosairól. Az első félidő 8 percében 6 percet játszottunk emberhátrányban… Ahogy a koncentráció nőtt, úgy a játékunk képe is javult. Jöttek az átlövések, a védekezésünkkel és a mögöttes kapusteljesítménnyel is elégedett voltam. A második félidőben kicsit belealudtunk a mérkőzésbe: rendre kialakítottuk a helyzeteinket, de a befejezésekkel gondban voltak a játékosaim. Szerencsére ellenfelünket nem lelkesítettük be annyira, hogy veszélyben forgott volna a győzelmünk. Az Elektromos ellen a 2008-as korosztályé volt a főszerep, hogy a meccshiány okozta nehézségeken javítani tudjak, a fiatalabbak csak részfeladatokat kaptak ezen a mérkőzésen.

Gratulálok a csapatomnak, az utóbbi időszak a betegségek és a sérülések miatt nem volt ideális a felkészülésünk szempontjából, azonban az alapszakaszból 6 mérkőzés van vissza, nagy fegyvertény lenne 100% teljesítménnyel bejutni a felsőházi rájátszásba.