Csermely Olívia, az ASI DSE kézilabdása elnyerte a Jó tanuló, jó sportoló díjat

Büszkék vagyunk rá, hogy U13-as kézilabdázónk, Csermely Olívia Réka elnyerte a XIII. Kerületi Önkormányzat „Jó tanuló, jó sportoló” díját.

Csermely Olívia, az ASI DSE kézilabdása elnyerte a "Jó tanuló, jó sportoló" díjatAz önkormányzat célja az elismeréssel, hogy támogassa a tehetséges fiatalokat és jó példák bemutatásán keresztül erősítse a fiatalokban a képzés, a tanulás és a sportolás szerepét. Céljuk továbbá ösztönözni őket a szellemi és fizikai képességeik folyamatos fejlesztésére, a fair-play szellemének ápolása, az eredményes tanulásra és a magasabb szintű sportolásra.

Elismerésben azok a tanulók részesülhetnek (általános iskola 1. osztálytól középiskola 13. osztályáig), akik megfelelnek az alábbi szempontoknak:

  • sportszakmai szempont: serdülő, ifjúsági, junior VB-én, EB-én, OB-én szerzett I-VI. helyezés, illetve a Diákolimpia országos eseményein egyéni versenyzőként vagy csapattagként szerzett I-VI. vagy a budapesti eseményein szerzett I-III. helyezés szükséges.
  • tanulmányi szempont: minimum 4.6 tanulmányi átlag

A tanulók mellett elismerésben részesülnek azok a sportszakemberek is (a felkészítő testnevelő tanárok és az egyesületi edzők), akiknek a munkája nagyban hozzájárult a tanulók kiemelkedő tanulmányi és sport sikereinek eléréséhez. Gratulálunk Olívia edzőjének, Furka Róbertnek is!