ASI Kézilabda - Szoros mérkőzésen győzték le U16-os fiaink a Honvédet

U16-os kézilabda csapatunk 29:25-re győzte le a BP Honvéd csapatát 2023. október 12-én. Mutatjuk az FU16 II. osztályú bajnokság újabb győztes mérkőzésének részleteit!

BP Honvéd – ASI DSE
Bajnokság: FU16 II. osztály – B csoport, 7. forduló
Edző: Tövisháti Zsombor
Időpont: 2023. 10. 12. 16:00
Helyszín: Honvéd kézilabda csarnok, Budapest
Eredmény: 25 – 29 (12 – 15)
Kapusok: Rózsavölgyi Szabolcs
Simó Róbert
Csapattagok
és lőtt gólok
száma:
Vladár Miklós 3
Burány Mihály 3
Rabb András 5
Szabó Mátyás
Berecz Gábor 8
Sike Roland 3
Dombai Ottó 1
Szabó Levente 3
Nagy Ábel 1
Aranyos Szilárd
Vladár Barnabás
Szabó Milán 2

Tövisháti Zsombor, a csapat edzőjének beszámolója:

Az alapszakasz egyik legkeményebb mérkőzésére számítottam az eddig ugyancsak 100%-os Honvéd ellen. Az első félidő elején nüanszokon múlott, hogy kivédekezzük ellenfelünk támadásait, a lecsorgó labdák és a kipattanók mindig egy Honvéd játékos kezébe érkeztek. A 14. perctől összeállt a védekezésünk, és 7:5-ös hátrányt követően 8 perc alatt 9:14-re tudtuk megfordítani a mérkőzést. A második félidőt rögtön egy kettős emberhátrányban kezdtük, de csapatom tartását és küzdeni tudását bizonyítja, hogy csak 1 gól kaptunk ezalatt a két perc alatt, és közben tudtunk mi is gólt szerezni. A 30. perc környékén a fáradtság jelei már mutatkoztak a meghatározó játékosaimon, ezt kihasználva ellenfelünk feljött két gólra (17:19), de a kispadról érkező játékosok és Simó Robi (egymást követően három hétméterest is védeni tudott) vezetésével növelni tudtuk előnyünket, és a mérkőzés vége előtt 4 perccel már 6 gólos előny birtokában voltunk. Végül 4 góllal megnyertük a mérkőzést.

Gratulálok játékosaimnak, igazi csapatmunka volt. Örülök, hogy minden nevezett játékosom hozzá tudta tenni tudását a győzelemhez. Következő mérkőzésünk november 11-én lesz a Bp. Elektromos csapat ellen, addig készülünk tovább, hogy a tavaszi rájátszást a felsőházban tudjuk folytatni.

Hajrá ASI!