Dobogósak lettek U14-es lányaink a X. Mátra Kupán

Szeptember 2–4. között három csapatunkkal is megmérettettük magunkat a hagyományosan Gyöngyösön megrendezett X. Mátra Kupán.

Három csapatunkkal vettünk részt a X. Mátra Kupán

Az U12-es fiúk Szántó Edina, az U14-es fiúk Bokros Tamás, az U14-es lányok pedig Jánka Zsolt edzők vezetésével igyekeztek az augusztusi felkészülés alatt megtanultakat „élesben” is tesztelni. Az előzetesen is igen erős mezőnyűnek ígérkező torna nem is okozott meglepetést, hiszen a kézilabda utánpótlás rendkívül magas szinten képviseltette magát. Csapataink a 3 nap alatt 5-6 mérkőzést játszva használhatták a felkészülésre a hétvégét, és bár nem mondhatjuk, hogy tökéletesek voltak a körülmények, de fiataljaink az utolsó pillanatig foggal-körömmel küzdöttek a lehető legjobb helyezésekért!

Eredmények

Az U12-es fiúk a 6. helyen zártak, míg az U14-es fiúk a 4. helyet csípték meg. Legjobban az U14-es lányok szerepeltek, akik végül a dobogó 3. helyén végeztek, az örök rivális Szeged és Kecskemét mögött. Gratulálunk mindhárom csapatnak!

Mivel a bajnokságok rajtja már igen csak közeledik, így nem sok pihenőt kaphattak ifjú kézilabdásaink, hiszen hétfőn máris folytatódtak az edzések, a hátralévő pár hétben pedig már csak a finomhangolásokon lesz a hangsúly.

Fotók