Április legjobbjai is megérkeztek, gratulálunk nekik! Hajrá ASI Foci!

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály 2022. április legjobbjai - U7 (2015/2016) – Hahn MisaU7 (2015/2016) – Hahn Misa

Áprilisban Misa lett a hónap legjobb játékosa. Misának a támadások előkészítése és befejezése a fő erőssége. Nagyon jól kezeli a labdát és kiválóan látja meg a helyzeteket is. Elégedett vagyok az edzéseken és a meccseken nyújtott teljesítményével. Gratulálunk!

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály 2022. április legjobbjai - U8 (2014) – Laczkó PéterU8 (2014) – Laczkó Péter

A hónap játékosa egy olyan gyermek lett, aki már márciusban is ügyesen teljesített az edzéseken és a mérkőzéseken. Bátrabban, sokkal határozottabban nyúl a labdához, mint az ismerkedéskor és lelkesen, örömmel vesz részt az edzéseken. Kezdi megérteni és alkalmazni a gyakorlott játékhelyzeteket. Ha megtanulja a bal lábát többet használni és nő az önbizalma, további sikereket érhet el. Áprilisban sem veszített a lendületéből, teljes mértékben rászolgált a díj elnyerésére. Gratulálunk!

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály 2022. április legjobbjai - U9 (2013) – Prácser OlivérU9 (2013) – Prácser Olivér

Április hónap játékosának Prácser Olivért választotta edzője. Oli edzéseken mindig 100%-os intenzitással dolgozik. Rendkívül fegyelmezett játékos, szinte soha nem kell fegyelmezni. Odafigyel, az új feladatokat hamar megérti. Taktikailag és technikailag is sokat fejlődött az elmúlt időszakban. Mérkőzéseken kiemelkedő teljesítményt szokott nyújtani. Gratulálunk Oli! Csak így tovább!

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály 2022. április legjobbjai - U10 (2012) – Horváth ZalánU10 (2012) – Horváth Zalán

Zalánnak a szezon első része nagyon rosszul kezdődött. A Covid időszakban rengeteget volt karanténban, illetve őt sajnos jobban megviselte a betegség, mint másokat. Az utóbbi 2-3 hónapban visszajött az ereje és a Kölyökliga csapat meghatározó embere lett. Sajnos Zalánék jövőre Amerikába költöznek, így elhagyják csapatunkat. Sok sikert kívánunk Zalinak és családjának!

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály 2022. április legjobbjai - U11 (2011) – Abebe-Ayele NoeU11 (2011) – Abebe-Ayele Noe

Noel ebben a szezonban érkezett hozzánk és az előkészítő edzéseknek köszönhetően rengeteget fejlődött. Hozzáállása példás, a feladatoknál törekszik a maximális végrehajtásra és a játékhelyzeteket is remekül felismeri. A párharcokban egyre bátrabb, ezáltal nagyobb önbizalommal is játszik. Csak így tovább, gratulálunk!

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály 2022. április legjobbjai - U12 (2010) – Mészáros MóricU12 (2010) – Mészáros Móric

A hónap játékosa a korosztályban Mészáros Móric lett. Móric március végén eltörte az egyik edzésen a csuklóját. A sérülés hetében néhány edzést kihagyott, azután viszont begipszelt kézzel is minden edzésen ott volt és dolgozott, hogy formában maradjon. Móric él-hal a fociért, elhivatottsága és kitartása példaértékű lehet mindenki számára. Gratulálunk Móric!

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály 2022. április legjobbjai - U13 (2009) – Erdős JózsefU13 (2009) – Erdős József

Joci a tavasszal csatlakozott hozzánk. Bár van lemaradása és a helyzeteket se mindig látja át jól, igyekszik ezeken javítani. Szinte minden edzésen részt vesz, ahol próbál minél többet tanulni és fejlődni. A mérkőzéseken egyre jobb teljesítményt nyújt és egyre határozottabban játszik. Nem vonalkapus, hanem együtt él a játékkal és amikor csak lehet lábbal is beszáll a játékba. A fejlődés megkérdőjelezhetetlen, de még nagyon hosszú az út! Gratulálunk!

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály 2022. április legjobbjai - U14 (2008) – Marozs LeventeU14 (2008) – Marozs Levente

Az U14-es „Hónap játékosa” cím Marozs Levié lett. Levente mindig jön, szorgalmasan edz. Mérkőzéseken végig harcol, egyre jobban felismeri a játékhelyzeteket, védőként gyakran zárkózik a támadásokhoz. Technikai elemekben még van hova fejlődnie, de jó alany. Reméljük, a fejlődése folyamatos lesz!