ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - 2022. február legjobb sportolói

2022. februárjában is kiosztottuk a hónap legjobbjainak járó elismeréseket. Nagy szeretettel gratulálunk nekik! Hajrá ASI Foci!

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - 2022. február legjobb sportolója - U7 (2015/2016) – Máté Dániel JánosU7 (2015/2016) – Máté Dániel János

Február hónap játékosa Máté Dániel János lett. Dani tavaly óta erősíti a csapatunkat, bár egy évvel fiatalabb a többieknél, mégis remekül helytáll. Támadásban és védekezésben is nagyon jó munkát végez, jó meglátásai és ügyes cselei révén rengeteg gólt szerez. Gratulálunk!

 

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - 2022. február legjobb sportolója - U8 (2014) – Gondos BenceU8 (2014) – Gondos Bence

Február hónap játékosának edzője Gondos Bencét választotta. Bence rendszeresen részt vesz az edzéseken, figyelemmel, szorgalommal és elszántsággal végzi a gyakorlatokat. Nagyon eleven gyermek, akinek a megfelelő minőségű gyakorlásra nagyon szüksége is van. Napról napra fejlődik, amit a gyakorlás és játék során is megmutat. Gratulálunk Bencének!

 

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - 2022. február legjobb sportolója - U9 (2013) – Maklári ÁronU9 (2013) – Maklári Áron

Február hónap játékosának Maklári Áront választotta edzője. Áron minden edzésen jelen van, figyel, fogékony az új feladatokra. Kezdi megérteni, hogy edzéseken nem elég kényelmes tempóban edzeni, hanem 100%-os intenzitással kell dolgozni. Ebben sokat fejlődött. Edzőmeccseken és a futsalon is jó teljesítményt nyújtott. Rengeteg tudatos megoldást láthattunk tőle az utóbbi időben. Gratulálunk Áron! Csak így tovább!

 

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - U10 (2012) – Forgács NimródU10 (2012) – Forgács Nimród

Nimródon mindig is látszott, hogy jó labdaérzéke van, illetve rendkívül gólerős. Ő belőle akkor lehet nagyon jó kis focista, ha elkezd a pályán ésszel játszani. Erről rengeteget beszélt vele az edzője és februárban azért ő érdemelte ki a hónap legjobb játékosa címet, mert úgy látta, kezdi befogadni ezeket az információkat tőle. Csak így tovább, Nimi!

 

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - 2022. február legjobb sportolója - U11 (2011) – Mattyasovszky BendegúzU11 (2011) – Mattyasovszky Bendegúz

Beni ebben az évben nem csak az edzéseken, hanem a mérkőzéseken is nagyon bátran és lendületesen focizik. Az edzésmunkája eddig is remek volt, de valahogy a meccseket túlizgulta. Szerencsére ez úgy tűnik, idénre elmúlt és a mérkőzéseken is megcsillogtatja cselrepertoárját, bátran felvállalja a váratlan húzásokat és a védekezésből is maximálisan kiveszi a részét. Azzal, hogy bátrabban játszik, még jobban bejönnek a húzásai, ezáltal az önbizalma is növekszik, amiből a csapat csak profitál. Csak így tovább, hajrá!

 

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - 2022. február legjobb sportolója - U12 (2010) – Ficsor TamásU12 (2010) – Ficsor Tamás

Ficsó, ahogy a többi 2011-es játékos a csapatban, nyáron került fel hozzánk az U11-es korosztályból. Csupaszív, lelkes játékával hamar sikerült elfogadtatnia magát a csapattársakkal. Edzéseken próbálja kihozni magából maximumot, de az igazi terepe a mérkőzés, ahol mindig teljes odaadással küzd és nagy erőssége csapatunknak. Nagyon pozitív személyiség, aki mindig jókedvre deríti a társait és edzőit. Gratulálunk!

 

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - 2022. február legjobb sportolója - U13 (2009) – Sziráki AndrásU13 (2009) – Sziráki András

Februárban egy olyan játékost választott edzője, aki szinte minden edzésen részt vett, az összes futsal mérkőzésen jelen volt. A hozzáállása, az edzésmunkája kiemelkedő. Igyekszik minden edzésen fejlődni. Több régi társa felfelé való kiválása után próbál vezetőbb szerepet vállalni a korosztályán belül. Ha így folytatja, nemsokára ő is megkaphatja a lehetőséget a bizonyításra a nagyobbak között! Gratulálunk!

 

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - U14 (2008) – Balázs DánielU14 (2008) – Balázs Dániel

Az új edző érkezése óta minden edzésen fegyelmezett és szorgalmas, figyelmes, és legjobb tudása szerint próbál teljesíteni. Játékintelligenciája magas, rendre jó döntéseket hoz. Abszolút kétlábas, ez manapság nagyon ritka kincs! Két dolgot szeretnének nála megváltoztatni: az önbizalom hiánya, és a párharcok sikeresebb megvívása. Játék közben nem mindig vállalja fel a saját döntését, el kell hinnie, hogy azok jók! A párharcokban is kicsit hit nélkül veszi ki a részét, pedig abban is jól tudna szerepelni! Ha sikerülnének ezek a változtatások, nagyon szépen kiteljesedne a játéka. Értékes, szép jövő előtt álló játékos! Gratulálunk!