ASI DSE Kajak-Kenu - Újabb téli kajakkaland a Héviz-patakon
2022. március 5-én második alkalommal is megtartottuk a Salza Rafting együttműködésével hévízi evezésünket. Az idő több arcát is megmutatta, alapvetően hűvös volt, de néha a nap is előbújt, vagy éppen elkezdett hullani a hó… A szeszélyes időjárás ellenére a hangulat, mint mindig, most is szuper volt, amit a képek is igazolnak. Már nagyon várjuk a következő kalandokat a Dunakanyar vidékén (2022. 04. 23.) és az Ipoly folyón (2022. 04. 24.), várunk mindenkit szeretettel!

Dunakanyar kajakkaland az ASI-val

Beköszönt a tavasz és muszáj vízre szállnunk, magunkba szívni a tavasz energiáit, sütni valamit a nap sugarai alatt! Ezen okból kifolyólag a Duna egyik legcsodálatosabb szakaszára invitálunk benneteket evezni, méghozzá a pilisi és börzsönyi hegyek közti Dunakanyarba, ami rengeteg látványossággal és remélhetőleg csodálatos napsütéses idővel vár minket. Ezen a túrán olyan kajakozásra invitálunk benneteket Esztergomtól Visegrádig, mely egy kb. 20 km hosszú túra. Nem kell azonban megijedni a távtól, hiszen visz a víz lefelé bennünket! Az 1 napos, kalandos evezést 2 személyes tengeri kajakokkal tervezzük megtenni. Beszálltok?

Dátum: 2022. 04. 23.
Részletes program és jelentkezés »

Ipoly kajakkaland az ASI-val

Hamarosan érezhetjük zsigereinkben a tavasz megújító energiáját. Így azt javasoljuk, irány a természet, és várunk szeretettel minden lapátolni vágyót!  Mesebeli tájra invitálunk Budapesttől egy órára, az Ipoly folyó alsó szakaszára: Ipolytölgyestől-Szobig. Békés-mesebeli szakaszok, repkedő-csipegető gólyák, gémek, kacsák, árkádos, fejünk fölött összeérő növényzettel. Tovább is van mondjam még, vagy jöttök és átélitek? 

Dátum: 2022. 04. 24.
Részletes program és jelentkezés »

Általános információk

Árak: az eredeti ár 13.900 Ft/fő/túra,
ASI DSE kedvezménnyel most csak 12.600 Ft/fő/túra!

A túrák létszám kerete limitált (maximum 18 fő), így mindenképpen adjátok meg a jelentkezéskor, hogy hányan jönnétek!

Ne feledjétek:
„A sport összeköt és közösséget teremt!”

Angyalföldi Sportiskola és DSE