Vízilabda - Budapesti Rusorán Péter Gyermek II. Fiú Bajnokság (2008) 7. forduló

Folytatta a küzdelmet az ASI-VASAS vízilabda csapata a Budapesti Rusorán Péter Gyermek II. Fiú Bajnokság (2008) 7. fordulójában. Következzen a beszámoló!

7. forduló: OSC 2 – ASI-VASAS

Bajnokság: Budapesti Rusorán Péter Gyermek 2. Fiú Bajnokság (2008)
Edző: Tamás Gergely László
Időpont: 2022. 01. 29. 16:00
Helyszín: Szőnyi úti uszoda, 50-es sátor, Budapest
Csapatok: OSC Újbuda 2 – ASI-VASAS
Eredmény: 5 – 20 (1 – 3, 0 – 8, 2 – 3, 2 – 6)
Gólszerzőink: Szűcs Marcell Milán 6
Vida Zalán 4
Busch Levente 3
Halmos Zsolt 3
Both Benedek 2
Nagy Sebestyén 2

Tamás Gergely László edző beszámolója:

Január harmadikán kezdtük el a téli alapozást, úgy számoltam, hogy 6-7 hetünk lesz a rájátszás első fordulójáig, bár maradt egy meccs 2022-re az alapszakaszból, de (nem nagyképűségből) nem az OSC 2-es csapatára kellett időzíteni a legjobb formánkat. Heti 2 szárazföldi és 5 vízi edzés, sok lábtempó, kimászásos, erősítő gyakorlatok úszással kombinálva, sok passzoló, center-bekk, lövő gyakorlatok jellemezték az első 4 hetet, 1-1 edzőmeccs és egykapus gyakorlás persze színesítette az alapozó időszakot. Meg sajnos az állandó betegeskedők visszatérése miatt mindig voltak úgy nevezett rehabilitációs gyerkőceink, a Covid-19 és az influenza, valamint az egyéb sérülések nem segítették a felkészülést, de szépen lassan újra a megszokott létszámmal tudtunk edzeni. Már mindenki ki volt éhezve egy mérkőzésre.

A kicsit döcögő első negyed utáni elsöprő, 8-0-ás második negyeddel elégedett lehettem, bár azt kicsit sajnáltam, hogy a 4 legfőbb gólzsákunk (Szűcs 6, Vida 4, Halmos, Busch 3-3) mellett most csak ketten találtak be, de annak örültem, hogy az önbizalomhiánnyal küzdő Nagy Sebi és a december óta velünk edző Both Beni is 2-2 gólt szerzett. Demeter Fülöp 2009-es kapusunkat emelném még ki, nagyszerűen együtt élt a játékkal, és védései mellett remek kijövetelekkel, labdaszerzésekkel segítette a csapatot abban, hogy csak 5 gólt kapjunk.

Jó zárása volt ez az alapszakasznak. Irány a felsőház! 6 magabiztos, fölényes győzelem mellett egy vereséggel megérdemelten került fel a csapat az ország legerősebb csapatai közé! Most kell rátenni még egy lapáttal a fegyelemre, koncentrációra, és akkor még rengeteget fejlődhet nyárig egyénileg mindenki. és persze csapaként is még hatalmasat fejlődhetünk! Hajrá ASI! Szép volt gyerekek!

A mérkőzés felvétele: