Vízilabda - a bajnokság élén a 2010-es csapat

Az ASI DSE 2010-es csapata legyőzte az UVSE II. csapatát is, és ezzel 5 győztes mérkőzést tudhatnak a hátuk mögött a Budapesti Kőnigh György Gyermek IV. Fiú Bajnokság (2010) őszi szezonjában. Folytatás januárban a VUK Kistarcsa csapata ellen!

Adatok

Bajnokság: Budapesti Kőnigh György Gyermek IV. Fiú Bajnokság (2010)
Korosztály: 2010
Edző: Laboncz József
Időpont: 2021. 12. 11. 9:00
Helyszín: III. Kerületi TVE uszoda
Csapatok: ASI DSE – UVSE II.
Eredmény: 20 – 5 (8 – 1, 7 – 2, 4 – 2, 1 – 0)
Gólszerzőink:

Szaka Olivér 12
Szűcs Ambrus Zalán 5
Gortva Dominik Flórián 2
Busch Dóra Mónika 1

Laboncz József edző beszámolója:

Szombat reggel kicsit álmosan, laposakat pislogva gyülekezett a csapat 7:45-kor a TVE uszoda előtt, várva a 9 órakor kezdődő összecsapást. Az első negyed labdára úszását magabiztosan hoztuk el, ezzel mi kezdtük a mérkőzés első támadását, amelyből gól is született.

A mérkőzés végeredményéhez kellett a 12 gólt szerző Szaka Olivér és az 5 gólig jutó Szűcs Ambrus magabiztossága a támadások során, mellettük jó kiszolgálást nyújtott Schiller Szabolcs, Busch Dóra és Nagy Szilárd, valamint a mozgásos centert játszó Kromek Lili és Tamasi Balázs.

A 20 lőtt gól teljesüléséhez elengedhetetlen volt a kapunk előtti védekezés is, melyben igen nagy munkát végzett Gortva Dominik, Czompoly Dávid, Szilvágyi Réka és Tóth Márta. Mindannyian sokat tettek azért, hogy csak 5 gólt kapjunk az ellenféltől. A védekezésben nem csak a statikus, egy az egy elleni küzdelem dominált, hanem a szép visszasegítések (Lugosi Ramóna) is egy üde szintfoltját képezték a játékunknak.

A őszi szezon utolsó mérkőzésén 2 játékosunk, Kerti Mihály és Czompoly Dávid is most játszott előszörvalamint Boros Balázsnak is egyre jobban áll össze a kép a játékról.

Gratulálok a 2021/2022-es őszi szezonban nyújtott teljesítményéhez a csapatnak!

Kívánok kellemes ünnepeket és hasonlóan sikeres új évet a 2010-es csapat tagjainak!