Számtech Suli - ASI DSE sportnap

2021.06.14-én és 15-én a XIII. kerületi Számítástechnikai Általános Iskola megtartotta a 2020/21-es tanév évzáró sport napját. Nagy örömünkre szolgált, hogy az iskola vezetősége felkérte az Angyalföldi Sportiskolát, hogy legyen része a programnak és velük karöltve bonyolítsuk le az eseményt.

Gyors tanácskozás után sikerült is 5 szakosztállyal képviseltetni magunkat, így a nebulók kipróbálhatták tudásukat labdarúgásban, kézilabdában, floorballban, tchoukballban és kajakban egyaránt.

Mind a felsős, mind pedig az alsós osztályok nagyon kedvelték az 5 helyszínen kialakított ügyességi pályákat és serényen gyűjtötték a pontokat, hogy övék lehessen a fődíj, egy sárkányhajó evezés az Újpesti-öbölben egyesületünk jóvoltából. Mindkét tagozatban kiélezett volt a verseny, így a zsűri döntése értelmében a jövő évi 2021/22 iskolai szezont szinte minden osztály egy ajándék sárkányhajó programmal kezdheti.

Olyan jól sikerült a két nap, hogy remélhetően hagyományt teremtve adhatunk egy keretet a tanéveknek, mégpedig úgy, hogy év elején és a tanév végén is megrendezzük a sportos „Számtech Suli – ASI DSE” vetélkedőket.