ASI DSE Labdarúgás májusi összefoglaló

Május nagyon eseménydús volt, ebben a hónapban szinte minden sorozatban zárták a szezont a csapataink.

U7 (2014/2105)

Izgalmas hónapot zártunk májusban, hiszen újra mehettünk Bozsik tornára, ami már nagyon hiányzott a srácoknak. A tornán nagyon bátran és ügyesen játszottunk. Új játékosok is csatlakoztak hozzánk, ők gyorsan beilleszkedtek közénk. Az edzéseken tovább gyakoroltunk az egy-egy elleni játékot és a sok labdás ügyességi feladatot.

Nagyon elégedett vagyok a srácokkal, így tovább!

Rehó Zsolt, utánpótlás edző

U8 (2013)

Májusban rengeteg mérkőzésünk volt, szám szerint 6: Bozsik fesztivál, Kölyökliga és felkészülési mérkőzések is. Ezeken a mérkőzéseken sikerült alkalmaznunk az edzéseken tanultakat, ami eredményességgel is párosult. Egyre jobban kezd érvényesülni a “csapat”, mint fogalom és kezd háttérbe szorulni az “én és a labda” korszak. Remek passzok vannak tudatos elmozgások után, támadásban remekül “húzzuk szét” a pályát.

Öröm látni azt, hogy milyen rövid idő alatt mennyit léptünk előre, haladunk tovább a megkezdett úton.

Schöffer Antal, utánpótlás edző

U9 (2012)

Úgy gondolom, erről a hónapról is csak pozitívan lehet beszélni. Az edzéslétszám szinte mindig 100% volt, még esőben is. Továbbá a harmadik helyen zártunk a srácokkal az U9 -es Kölyökligán, ami egy hatalmas siker számunkra.
Elindultunk egy jó úton és erről nem szabad letérni. Következő hónapban még lesznek megmérettetéseink az ASI U10-es csapatával, illetve beneveztünk egy egynapos tornára, ahol ismét jó eredményt szeretnénk elérni!

Így tovább Srácok, Hajrá ASI!!!

Csontos Ádám, utánpótlás edző

U10 (2011)

Ebben a hónapban is jó pár edzőmérkőzés színesítette a programot, ahol megmutathatták a srácok, hol tartanak. Befejeződtek a Kölyökliga küzdelmei, ahol sok emlékezetes mérkőzést játszottunk. Bár elég hullámzóan sikerült az utolsó két forduló, de arra mindenképpen jó volt, hogy az edzések elején átbeszélhettük a felmerülő hiányosságokat, hiszen „éles” helyzetben mindig máshogy jönnek vissza a tanultak. A hullámzás az edzéseken is érzékelhető volt, így az 1v1, 2v1 és 2v2 szituációkat mélyítettük jobban a tervezett edzésmunka mellett.

Zsimala György, utánpótlás edző

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály U10

U11 (2010)

Rengeteg esemény történt ebben a hónapban is a csapattal. Ezek közül kiemelkedett a Kölyökliga 8. és az elmaradt 5. forduló pótlása, valamint a helyosztó mérkőzések, hiszen ebben az évben a Kölyökliga volt a fő versenyünk. Végül a csapat a 6. helyen végzett a 27 csapatos mezőnyben, ami kiváló eredmény, és a mutatott játék is nagyon biztató a jövőre nézve. A Kölyökliga mérkőzések mellett újra indult a Bozsik program is, ahol több csapattal is képviseltük az egyesületet.

Több edzőmérkőzést is játszottunk, melyeken a keret összes játékosa lehetőséget kapott a bizonyításra az AIRNERGY, az Eötvös SE és az Újpest FC csapatai ellen.

Az edzéslátogatás minden eddiginél jobb eredményt, 91,3%-ot hozott, aminek nagyon örülünk.

Brunovszky Dávid és Nagy Kristóf utánpótlás edzők

U12 (2009)

A hónapban letudtuk a Kölyökliga küzdelmeit. Elég nehéz időszakon vagyunk túl a járvány miatt megcsappant edzéslátogatottság miatt. A rendszeres jelenlévők viszont nagy fejlődésen mentek keresztül, ami a játékot illeti. Helyezkedésben, a társak segítésében rá se lehet ismerni a társaságra, végre elkezdtünk úgy kinézni, mint egy csapat. A KISE elleni edzőmeccsünket is ebben a hónapban játszottuk és azt sikerült győzelemmel abszolválni.

Gősi Viktor utánpótlás edző

U14 (2007/2008)

Egy tartalmas és nehéz hónapon vagyunk túl, összesen 10 mérkőzést játszottunk (volt olyan hét, amikor négyet is) a bajnokságban. A 2. csoport küzdelmei végül lezárultak, és a 2. helyen fejeztük be a szezont. A 3. csoportban pedig néhány helyet léptünk előre, olyan csapatokat is le tudtunk győzni, akik jóval előrébb álltak a tabellán.

Mentálisan és fizikálisan is megterhelő volt a május, de összességében büszke vagyok a csapatra!

Törincsi András, utánpótlás edző

ASI DSE Kapusok

Egy újabb eseménydús hónapon vannak túl az egyesület kapusai. Az edzéseken próbáltunk haladni a saját megkezdett utunkon, bár most nem volt annyira gördülékeny a sérülések illetve a helyettesítések miatt. Ami viszont pozitívum, hogy a rengeteg mérkőzésen, amiken a kapusok részt vettek, sikerült az eddig tanultakat jól alkalmazni. Kezdenek egyre inkább tudatosan védeni, legtöbbször a legjobb meghozható döntést választják, ez pedig továbbra is mutatja, hogy a rögösebb út, amin haladunk, noha nehezebb, de hosszabb távon kifizetődőbb!

Détári István, kapusedző