ASI DSE Labdarúgó U14 díjátadó - Ezüstérmes az 14-es csapatunk!

A 2020/21-es szezonban, a BLSZ U14-es bajnokság 2. csoportjában az Angyalföldi Sportiskola és DSE vegyes (2007-es és 2008-as születésű játékosokból álló) csapata második helyen végzett!

Ezúton gratulálunk az egész csapatnak és a felkészítő edzőknek! 2020. nyarán új edzővel, Borgulya Tamással indult el a felkészülés, akivel őszi bajnok lett a csapat. A téli szünetben a csapat és Tamás bá útjai elváltak, illetve több játékos is másik csapatba igazolt.

Törincsi András edző kollégánk azonban bátran beleállt a kihívásba, és újraformálta a csapatot, amely bár meghatározó és idősebb játékosai nélkül folytatta a bajnokságot, remekül helyt állt tavasszal is. A csapat a járvány és betegségek időszakában is edzett és végül minden mérkőzésére kiállt, több játékossal segítette a 3. csoportban talpra álló és az utolsó helyről elmozduló másik alakulatot.

A bajnokság végén végül ezüstérmet szerzett U14-es korosztályos csapatunk, amely érem szépen fénylik, és a legjobb eredménye a labdarúgó szakosztálynak ebben a nehézségekkel teli szezonban!

Szívből gratulálunk ismét minden játékosnak és edzőnek, akik 2021. június 10-én, csütörtökön a Budapesti Labdarúgó Szövetség képviselőjétől vehették át a megérdemelt kupát és érmeket!