ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - Havi összefoglaló - December

December már kicsit a levezetés, az évzárás hónapja, ekkor csak a hónap közepéig, nevezetesen 18-áig voltak edzéseink. Csak elvétve volt egy-két tétmérkőzés a nagyobb korosztályoknak, a kisebbek már csak edzésmunkával töltötték ki az idejüket. Mindezek mellett ezúttal is edző kollégáink összefoglalóin keresztül mutatjuk be az év utolsó hónapjának történéseit.

U7 (2014/2105)

Ebben a hónapban főleg a labdavezetés fejlesztésén és az egy-egy elleni játékon volt a hangsúly. A srácok nagyon jól dolgoztak, nagyon kemény csatákat vívtak egymás ellen. Örülök neki, hogy az edzések látogatása a hideg idő ellenére is kimagasló volt a hónapban. Az év utolsó edzésén a játéké volt a főszerep, ahol nagyon szép dolgokat láttam a fiúktól.

Rehó Zsolt, utánpótlás edző 

ASI dse labdarúgas - 2020. december - U7

U8 (2013)

Ebben a hónapban 1 edzőmérkőzést játszottunk a BVSC csapata ellen, ahol nagyon motiváltan és felszabadultam fociztunk. Sok gólt szereztünk, úgy látom, egyre több önbizalma van a srácoknak, fel merik vállalni az egy-egy elleni játékot, illetve bátran lőnek kapura már távolról is.

Az edzéseken a létszámfölényes szituációkat gyakoroltuk, de rengeteg játékos gyakorlat is volt.

Jó pihenést kívánok mindenkinek és Kellemes ünnepeket!

Törincsi András, utánpótlás edző

ASI dse labdarúgas - 2020. december - U8

U9 (2012)

Elérkeztünk az év utolsó pár edzéséhez. Az edzéseket játékosabbra vettük, ami láthatóan nagyon tetszett a srácoknak. Sajnos az utolsó 2 edzésen helyettesítés volt (köszönöm a kollégáimnak, hogy megoldották) mert elkaptam egy enyhe kis influenzát.

Összességében a nehézségek ellenére jó évet zártunk.

Mindenkinek jó pihenést és kellemes ünnepeket kívánok! 🙂

Csontos Ádám, utánpótlás edző

U10 (2011)

Elérkeztünk 2020 utolsó hónapjához, de szerencsére a hidegebb idő nem látszott meg az edzéslátogatottságon. Kicsit visszanyúltunk az alapokhoz és a cselek gyakorlását elevenítettük fel, illetve sok párharcos feladatot végeztünk, de nem maradhatott el a rengeteg érintésszámot követelő labdavezetések, irányváltások ismétlése sem. Az egyik edzés keretén belül az U11 korosztály csapataival mérkőztünk meg, ahol az előbb említetteket éles helyzetben is gyakorolhatták a srácok.

Sajnos a hagyományos szülő-gyerek foci most a vírus miatt elmaradt, de így is jókedvű, versengős játékokkal zártuk az évet! Most egy kis pihenő következik, de januártól folytatjuk a munkát! Addig is mindenkinek jó kikapcsolódást, boldog ünnepeket és jó egészséget! BUÉK!

Zsimala György, utánpótlás edző

ASI DSE labdarúgás - 2020. december - U10

U11 (2010)

Az év utolsó hónapjára 9 edzés jutott, melyeken főként a magabiztos labdabirtoklás kialakítására helyeztük a hangsúlyt. Ennek érdekében sok létszámfölényes labdabirtokló játék szerepelt az edzésprogramban. Játszottunk egy hasznos edzőmérkőzést is egyesületünk U10-es csapatával és próbáltuk alkalmazni az edzésen gyakoroltakat. Az edzések látogatása továbbra is kimagasló, ebben a hónapban 84%-os volt és az, hogy a gyerekek szeretnek edzésre járni, és alig hagynak ki foglalkozást egy jó visszajelzés számunkra, mert ez azt jelenti, hogy élvezik és szeretik, amit csinálnak. Az utolsó edzésen a hagyományos szülő-gyerek foci helyett egy jó hangulatú intenzív egymás közötti játékkal zártuk le a 2020-as évet.

Brunovszky Dávid és Nagy Kristóf utánpótlás edzők

ASI DSE labdarúgás - 2020. december - U11

U12 (2009)

December már inkább a játék és a mérkőzés szituációk jegyében telt. Torna híján a klubbon és korosztályon belül játszottunk hetente kétszer. Apróbb technikai és taktikai dolgokat vettünk át az edzések elején, amit próbáltunk átültetni a játékba. A hónap végére látványos volt az előrelépés. A hónap elején még a Mikulás is meglátogatta a srácokat és hozott ajándékot is. A nyárhoz képest sok pozitívummal zártuk az évet. Januárban folytatás!

Gősi Viktor és Schöffer Antal utánpótlás edzők

U14 (2007/2008)

December hónapot két elhalasztott bajnoki mérkőzés lejátszásával kezdtük, mindkét mérkőzést győzelemmel abszolváltuk, így kellemes ünnep volt a fiúk számára a Mikulás. Aztán a szezon levezetésére került sor, az utolsó edzésen is 20 fő volt jelen. Minden játékosomnak, szüleiknek, hozzátartozóiknak, kollégáimnak és minden ASI DSE-ben dolgozónak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!

Borgulya Tamás, utánpótlás edző

ASI DSE Kapusok

December hónap se telhetett el kapusedzések nélkül. A srácoknak mérkőzés játékokban kellett megmutatniuk, hogy az elmúlt időszakban miket tanultak. Voltak pozitív jelek, hiszen néhányuknak egészen jól ment a játékok alatt kialakult helyzeteket megoldása. Az utolsó héten nem maradhatott el a már-már hagyományos ünnepi kapusedzés az egyesület összes kapusával. Az U9-esektől kezdve egészen az U14-es korosztályig minden kapus részt tudott rajta venni, ahol egy nagyon jó hangulatú edzéssel lezártuk az őszi idényt.

Bízom abban, hogy a téli szünetről visszatérve ott tudjuk folytatni a srácokkal a munkát, ahol abbahagytuk decemberben, és tovább tudnak majd a kapusok fejlődni.

Hajrá Kapusok, Hajrá ASI!

Détári István, kapusedző

ASI DSE labdarúgás - 2020. december - Kapusok