Hónap sportolója díj - Kézilabda Szakosztály - November

Kézilabda Szakosztályunk ismét kihirdette a hónap sportolóit. Nagy Ádám és Komsa Nikolett csapata ebben a hónapban nem jelölt hónap sportolóját. Lássuk, hogy a többi csapatban, az ősz harmadik hónapjában kik érdemelték ki a díjat, kikre esett edzőink, szakembereink választása!

Tövisháti Zsombor csapata:

Lakatos János – Serdülő, U16 fiú
János a csapatban történt változások miatt új szerepben, pozicióban is kellő önbizalommal látja el feladatát. Csapatkapitányként kapocs edzője és a csapat között. Társai bizalommal fordulnak felé. Sokra hivatott sortoló!

Király Juliette csapata:

Cservenyák Lilla – U14 lány
Lilla kitartó és lelkes edzésmunkája miatt érdemelte ki a hónap sportolója díjat.

Szőcs Eszter csapatai:

Németh Eszter – U13 lány
Eszti kiemelkedő lelkesedéséért és példamutató szorgalmáért lett a hónap sportolója.

Szabó Milán – U13 fiú
Milu fegyelmezetten és szorgalmas dolgozik az edzéseken, és ennek egyre inkább megvan az eredménye. Így tovább Milu! 🙂

Bokros Tamás csapatai:

Grozdits Lea – U12 lány
Lea remek teljesítményt nyújt az edzéseken és a mérkőzéseken egyaránt, szinte minden edzésen jelen volt az idényben, külön kiemelném példamutató fegyelmezettségét és szorgalmát, ő lett nálunk november hó legjobbja.

Szabó Mátyás – U12 fiú
Matyi kiváló edzésmunkájáért és hozzállásáért lett az U12-es fiú csapatnál november hó legjobbja. Mindig odafigyel és hamar megérti az összetettebb gyakorlatokat is, társait pedig segíti az edzéseken.

Tóth József csapatai:

Sirina Ligyija Nyikolajevna– U11 lány
Lidára mindig lehet számítani edzésen és mérkőzésen is. Kapuban a korosztályában kiemelkedik, de irányítóban is egyre ügyesebben mozog, rengeteget fejlődött.

Kovács-Hajdics Áron – U11 fiú
Óriási fejlődés látszik rajta az elmúlt időben. Szinte kivétel nélkül az összes edzésen ott van, szó nélkül csinálja. Ez a szorgalom meg is mutatkozik mérkőzésen.

Godó-Bugyi Bea csapata:

Grozdits Martin – U10 fiú
Martin mindig fegyelmezett és figyelmes. Szorgalmasan és pontosan végzi a feladatokat miközben folyamatosan mosolyog. Szeptember óta sokat fejlődött.

Olejár-Hovanyecz Hanna – U10 lány
Hanna mindig jókedvűen jön az edzésre és nagy lelkesedéssel és szorgalommal végzi a feladatokat, mely a fejlődésén is látszik. Szívesen kérdez, mindig figyel és ő az aki a társait is rendre utasítja 🙂

Wiesner Dorka csapata:

Kátai Zsombor – U9
Zsombor a tanév kezdése mellett kezdte el a kézilabdát nálam. Rövid idő alatt sikeresen beilleszkedett a csapatba. Kitartó edzésmunkája és szorgalma meghozta a gyümölcsét és már most nagyon ügyesen bánik a kézilabdával.