Hónap sportolója díj nyertesei - Kézilabda szakosztály - Szeptember

Kézilabda Szakosztályunk ismét kihirdette a hónap sportolóit. Tövisháti Zsombor és Nagy Ádám csapata ebben a hónapban nem jelölt hónap sportolóját. Lássuk, hogy a többi csapatban, az ősz első hónapjában kik érdemelték ki a díjat, kikre esett edzőink, szakembereink választása!

Király Juliette csapata:

Grőber Franciska

Grőber Franciska – U14 lány
Franciska szeptemberi edzésmunkája és a mérkőzéseken nyújtott teljesítménye alapján érdemelte ki a hónap sportolója címet.

Komsa Nikolett csapata:

Beke Róbert IvánBeke Róbert Iván – U14 fiú
Róbert az elmúlt hetekben nagyon komoly fejlődésen ment át, mind az edzés munkát, mind pedig a meccseken nyújtott teljesítményét illetően.

Szőcs Eszter csapatai:

István RebekaIstván Rebeka – U13 lány
Rebi szorgalmasan, fegyelmezetten dolgozik, ezért őt választottam szeptember hónap sportolójának

Papp György VincePapp György Vince – U13 fiú
Vince rövid idő alatt a csapat egyik húzóembere lett. Kapuban nyújtott teljesítményével nagyban hozzájárul a csapat sikereihez.

Bokros Tamás csapatai:

Simó Róbert

Simó Róbert – U12 fiú
Robi szorgalmas edzésmunkájával, példás magatartásával és a mérkőzéseken mutatott remek teljesítményével érdemelte ki a szeptember hó legjobbja címet.

Borbás DorkaBorbás Dorka – U12 lány
Dorka rengeteget fejlődött az utóbbi időben, az edzéseken mindig motivált és jókedvű. Nagyon szorgalmas és elkötelezett a kézilabda sportág iránt, még nem hagyott ki edzést ősszel, így ő lett a hó legjobbja.

Tóth József csapatai:

Szigeti AnnaSzigeti Anna – U11 lány
Anna nagyon lelkes, minden edzésen ott van és meccsen mindig kimagasló teljesítményt nyújt.

Kövecsecs ImreKövecsecs Imre – U11 fiú
Imi nagyon szorgalmas, ott van az edzéseken, akár nálam akár a nagyobbaknál, mindig rendesen dolgozik és csinálja a feladatokat.

Godó-Bugyi Bea csapata:

Reiniger JakabReiniger Jakab – U10 fiú
Jakab nagyon szorgalmas és a hozzáállása az edzéshez példaértékű, ezért szeptemberben ő érdemelte ki a hónap sportolója díjat.

Bolyki InezBolyki Inez – U10 lány
Inez nagyon szorgalmas és igyekszik mindig a legjobban csinálni a feladatokat. Az edzésen mindig figyel és példaértékű a hozzáállása a többiek számára.

Wiesner Dorka csapata:

Vincze Norina MálnaVincze Norina Málna – U9
Málna hónap elején kezdte a kézilabdázást nálam egy kis osztálytársával. Málna nagyon szorgalmas és alázatos gyermek. Még otthon is gyakorol a szüleivel amikor tehetik, hogy minél felkészültebben érkezzen az edzésekre. Málna minden edzésen jelen van és hiánytalanul elvégzi a kiadott feladatokat, sokszor segíti társait is. Málna is tagja annak a kis csapatnak, akik részt vesznek a bajnokságban, és teljes gőzzel készül rá.