ASI-Vasas II az Iron WP csapata ellen - csapatkiállítás

A csapat adatai

Csapat: ASI-Vasas II
Korosztály: 2007
Edző: Mészáros Kitty

Az esemény adatai

Bajnokság: Budapesti Rusorán Péter Gyermek 2. Fiú Bajnokság (2007)
Helyszín: Szőnyi úti uszoda
Időpont: 2020. 10. 10.

Iron WP – ASI-Vasas II.

Végeredmény: 2-29
Gólszerzőink: Klemm Petra 7, Szabó Erik 6, R. Horváth Péter 4, Aczél Milán 3, Fehér Bertalan 3, Miseta Máté 2, Busch Levente 1, Holfinger Huba 1,  Nagyistók Patrik 1, Tatarek Zsombor 1

Mészáros Kitty edző értékelése:
A szombati nap első mérkőzését az Iron csapata ellen kezdtük meg. A győzelmünk egy percig sem forgott veszélyben, ez az eredményen is látszik. Kötelező győzelem volt, ami pozitívum, hogy mindenki sokat tudott játszani. Örülök a csapat teljesítményének, minden játékoson látszódik a fejlődés, nem voltak rossz, elkapkodott befejezések, amit kértem meccs elején védekezésben (végig szoros emberfogás) azt teljesítették is a srácok, mindenki kitett magáért. A hozzáállásunk is külön dicséretet érdemel, mérkőzés elején azt kértem a gyerekektől, hogy kellő alázattal játszunk, és ezt egytől egyig be is tartották a játékosok. Nem egyéni játékot játszott a csapat: nem az volt a cél, hogy egy-egy játékos minél több gólt lőjön, hanem hogy vegyék észre a gyerekek a jobb helyzetben lévő társukat. Ez a cél meg is valósult, igazi csapatmunka volt, amit az is mutat, hogy 29 gólunkon 10 játékosunk osztozott. Az egész csapat teljesítményére nagyon büszke vagyok!

 

ASI-Vasas II – POLO SC Bp2007

Végeredmény: 6-16
Gólszerzőink: Busch Levente 3, Szabó Erik 2, Klemm Perta 1

Mészáros Kitty edző értékelése:
Csoportunk egyik legerősebb csapata ellen szálltunk vízbe a Szőnyi úti uszodában. Meglátszott a csapaton az elmúlt meccs fáradtsága, a két mérkőzésünk közötti 10 perces pihenő  nem volt elég. Ennek ellenére mentünk, próbálkoztunk, de az erősebb Polo SC csapata ellen nem tudtunk mit tenni. A védekezésünkön van még csiszolni való, de a kapusunk, Szilvágyi Domonkos nagyszerűen védett az egész mérkőzés alatt: büntetőt fogott és ziccereket védett. A mezőnyben Busch Levente nyújtott szenzációs teljesítményt a 3 szép góljával. Az eredmény ellenére elégedett vagyok a gyerekek teljesítményével.

Hajrá ASI!