Labdarúgóink a legkisebbektől a legnagyobbakig a múlt héten is nagy lelkesedéssel, a visszatérést egyre jobban várva végezték otthoni gyakorlataikat. Edzőink továbbra is sok erőt-odaadást nem sajnálva veszik fel saját magukat, vágják össze az edzésanyagokat, bújják az internetet a különböző videókért, hogy a srácoknak minél szemléltetőbb anyagokkal állhassanak elő. Tudjuk hogy ez a helyzet messze nem ideális, de azt gondoljuk hogy a szakosztályaink a lehető leg leleményesebben, leg ötlettelibben reagáltak erre. 

Détári István – Kapusszekció

A kapusok heti programjának fő témája a legördülés utáni alapállásba való kerülés volt, ennek a technikáját kellett magas szinten elsajátítani, majd a saját magukhoz mérten a lehető legnagyobb tempóra felgyorsítani. A képek mellett videók is érkeztek, amiben a srácok megmutatták, hogyan hajtják végre az általam kért feladatot. A következő hét is hasonlóan izgalmas feladatot tartogat a kapusoknak, bizakodom, hogy még több visszajelzést fogok kapni kapusaimtól.

Rehó Zsolt – U7

A múlt heti edzéseknek két fő célja volt. Az első a kis területen történő húzások, tolások, fordulatok, irányváltások magas érintésszám mellett. A második célunk az átadások, átvételek gyakorlása, a mozdulatok rögzítése a láb külső és belső részével egyaránt. Ezen a héten kevesebb visszajelzést kaptam, de bízom benne, hogy a többiek is sokat fociznak!

Csontos Ádám – U8

60% os a visszajelzés ami azt gondolom, hogy jónak mondható. Úgy látom megemelkedett az aktivitás mióta saját videókat készítünk, ennek nagyon örülök!

Zsimala György Szakosztályvezető – U9

Ismét eltelt egy hét és remélhetőleg a srácok most is végigcsinálták a heti feladatsort. A mindig visszatérő labdaérzékelés mellett a héten újdonságként egy kis ugrálókötelezés volt, illetve az átemelős cselekkel ismerkedtünk. Ezen kívül volt combbal való dekázás kihívás, illetve átismételtük a dekázás technikájának helyes elsajátítását. A héten újra előtérbe került egy focis film, illetve hogy magyar tehetségek nélkül se maradjunk, Szoboszlai Dominikkel ismerkedhettek meg egy kicsit jobban a srácok.

Brunovszky Dávid, Nagy Kristóf – U10

Az U10-es korosztály edzéstervében ezen a héten szerepelt mozgáskoordináció fejlesztés, labdás ügyességfejlesztés, labdavezetés és irányváltás,átadások és irányba átvételek gyakorlása, valamint kondicionális képességfejlesztés. Az extra ügyességi feladat egy esernyőcsel megtanulása volt és nem maradt el a szokásos labdaérintés számot növelő senseball edzés sem.

Gősi Viktor, Csúzi András – U11

Újra eltelt egy hét. Az előző hét eleje az ismétlésről szólt. A legelső hét anyagából lett kiválogatva néhány feladat. Az „ismétlés a tudás anyja” mondat jegyében. A második nap egy kis ügyességi nap volt. Lábbal és fejjel való dekázás gyakorlás után volt egy kihívás, a brazil kör. Sikeres kivitelezés is volt a próbálkozások között. Az utolsó nap inkább egy kis ismereten alapult. A srácoknak 2 db kezdőt csapatot kellett összerakni, cserével, edzővel csak magyar játékosokból, akiket ismernek vagy akiről már hallottak. Igazán érdekes volt látni milyen csapatok születtek.

Nagy Kristóf – U12/13 Grassroots

Az edzések fő témája irányváltások, passzok, irányba átvételek gyakorlása volt. Reméljük a következő héten több vissza csatolást kapunk.

Ambruska Péter – U12, U13

Az edzéseken picit növeltük az intenzitást, erőnléti megterhelést. Fartlek futás, mozgáskoordináció és főként saját testsúlyos erőállóképesség-cross edzés volt. Ezeket követték labdás ügyességi feladatok, melyeknél a fordulatok, irányváltások, falra passzok, abból irányba vett labdák és lágy ívelések kaptak szerepet. Természetesen a mentális képzés sem maradhatott ki, a kontrajáték, a gyors ellentámadások voltak terítéken. Az a „mag” akik eddig is nagyon lelkesen edzettek, továbbra is lelkesen és becsülettel küldik a fotókat, videókat, írásbeli elemzéseket. Gratulálok mindenkinek, mert nem egyszerű egyedül, videó alapján edzeni, de a srácaink ezt az akadályt is megugrották. Hajrá ASI!!!

Bagyinszki Kristóf – U14/15, U16

A 7.hét első edzésén a labdanélküli koordinációé volt a főszerep, a kialakult helyzet előtt is rendszeresen az edzések részét képezték a koordinációs és gyorsaság-robbanékonyság fejlesztő gyakorlatok, így hàt ezek a karantén ideje alatt sem maradhattak el.
A 2.edzésen már labdás feladatokat kaptak a srácok , itt a levegőből érkező labdák egyérintős megjátszásán és a labda levételeken volt a hangsúly.
A hét zárásaként három labdarúgással kapcsolatos filmből választhattak, amiből egyet meg kellett nézniük és egy rövid értékelést kellett készíteniük a film tanulságairól.

Ezen a héten is érkeztek be kiváló munkák, de sajnos nem túl sok embertől, így nagyon remélem, hogy a következő hetekben még több embertől fogok képeket és videókat kapni!

Üdv, Bagyinszki Kristóf

Srácok, köszönjük hogy ilyen lelkesen, kitartóan edzetek, reméljük hogy hamarosan találkozhatunk. Addig is folytassátok az örömteli edzéseket, tanuljatok jól és elsősorban vigyázzatok magatokra, családjaitokra! 

Hajrá ASI!!!