Labdarúgó Szakosztályunknál is kiválasztották edző kollégáink az Április hónap legjobbjait. Lássuk hát a különdíjasainkat, és hogy ki és miért érdemelte ki ezt a kitüntetést. 

U7: Somfai Áron

Az áprilisi hónap játékosának Somfai Áront választottam! Áron fiatal kora ellenére nagyon komolyan és lelkiismeretesen végzi az edzéseket! Ebben az időszakban is sok képet küldenek az edzésmunkáról! Így tovább!

U8: Balogh Zalán

U8 Április hónap játékosa: Balogh Zalán. Csapatkapitányhoz méltóan csinálja a feladatait, szerencsére anyukája is nagyon lelkes és segít neki a munkában! Köszönöm és Gratulálok.

U9: Gémesi Ágoston

Minden héten változatos visszajelzést kaptam Tőle, és nem csak képek vagy videók formájában, hanem írásos formában is. A saját edzésanyagán kívül a tesó edzéseit is elvégzi, illetve az ott kiadott elemzésekre is remek meglátásokat írt. Jár az elismerés és a gratuláció!

U10: Németh Barnabás

Április hónap játékosa egy nagyon szorgalmas , megbízható játékos. Emellett nagyon segítőkész is, bármi kérése van az edzőnek rá mindig lehet számítani. Ha bármelyik edzésen felteszünk egy kérdést egy előzőleg tanult taktikai, vagy technikai elemmel kapcsolatban az ő keze biztos, hogy a magasban lesz és az is valószínű, hogy ha felszólítjuk helyes válasz fog érkezni tőle. Áprilisban sokat tett azért, hogy a hónap játékosa címet elnyerje. Magasan a legtöbb visszajelzést tőle illetve az apukájától (ezúton is köszönjük neki is az együttműködést!) kaptuk az otthoni feladatok végrehajtásáról, és ezekből kiderül, hogy komolyan veszik az otthoni munkát is. Biztos vagyok benne, hogy ezek a hónapok meg fognak neki térülni ha újra pályára léphetünk! Április hónap játékosa az Asi U10-es csapatában Németh Barnabás!Gratulálunk és további sok erőt és kitartást kívánunk a folytatáshoz!

U11:Izsó Péter

U11-ben ismét Izsó Péter volt a legaktívabb. Minden héten küld képet, videót és megfejtést a feladatokhoz. Más nem is lehet a hónap játékosa. Gratulálok neki!

U12: Bődi Dominik

Domi egyre lelkiismeretesebben csinálja meg az edzéseket, valamint a kiírt freestyle versenyt is megnyerte így úgy érzem, most ő érdemli meg ezt a legjobban! Gratulálok neki!

U13: Szabó Richárd

Amióta otthon edzünk, Ricsi szinte minden héten küld valamilyen formában visszajelzést az elvégzett edzésmunkáról. Sokat gyakorol, fut, dekázik, szorgalmasan dolgozik önállóan is. Gratulálok neki!

U14-15: Szikora Tamás

Azon felül, hogy rendszeresen kapok tőle feladatokról videó és kép anyagokat, azon felül a házi futó verseny tabelláját is lassan a 100Km- hez közeledve is vezeti.

U16: Rátkai Bence

Bence a kialakult helyzet elején nehezen tudta össze egyeztetni a tanulási kötelezettségét és a kiadott feladatok végrehajtását, de szerencsére mostanra ez sikerült neki és igyekszik minél több feladatot a tőle telhető legjobban végrehajtani.

Gratulálunk a díjazottjainknak, további sok sikert kívánunk a pályafutásukhoz! Hajrá ASI!