Labdarúgó szakosztályunk edzői továbbra is lelkesen küldik az edzésterveket a focista palántáknak, melyekre játékosaink szorgalmának és lelkiismeretes „munkájának” köszönhetően, visszajelzést is szép számmal kapnak. Az edzéseken kívül továbbra is kvízekkel, focista rejtvényekkel, egyéb feladatokkal színesítik a srácok hétköznapjait, emellet legtöbb edzőnk már tartott online beszélgetést is játékosaival. Nézzük, hogy látták kollégáink az otthon töltött időszak 5. hetét.

Détári István – Kapusedző

Ezen a héten is izgalmas feladatokat kellett a kapusoknak elvégeznie. Szép számmal érkeztek a visszajelzések, hogy a kapusok csinálták a helyezkedéssel, gyors lábmunkával kapcsolatos feladatsorokat. Öröm volt látni, hogy a kialakult helyzet ellenére próbálják a legjobb tudásuk szerint megvalósítani a feladatokat. Bízom benne, hogy jövő héten is gyarapodni fog a visszajelzések száma!

Rehó Zsolt – U7

A múlt héten főleg labdavezetési gyakorlatokon volt a hangsúly, de belecsempésztem néhány labdaérzékelést fejlesztő gyakorlatot ismétlésként. Természeten nem maradhattak el az erősítő feladatok, amelyeket lelkiismeretesen végeztek a srácok! Örülök, hogy a héten több visszajelzést kaptam, remélem ez csak gyarapodni fog!

Csontos Ádám – U8

Ismét egy sikeres héten vagyunk túl. Jó látni ahogy a srácok próbálják kihozni magukból a maximumot! Csak így tovább!

Zsimala György szakosztályvezető – U9

A heti labdaérzékelésen kívül most az átvételek és az irányváltások is előtérbe kerültek, bízom benne, hogy tudták ezt is gyakorolni a srácok. A hét színesítéseként egy rejtvény is szerepet kapott, melyben mindenki találkozhatott a saját nevével és a fel nem használt betűkből egy hírességet lehetett megkapni, és a róla elnevezett csel elsajátításával is megpróbálkozhattak. Heti kihívásként a helyből távolugrásban lehetett versengeni kicsit.

Brunovszky Dávid – U10

A múlt héten a mozgáskoordináció fejlesztésen, a labdaérzékelés fejlesztésén volt a fő hangsúly a korosztály részére készített edzéstervekben. Emellett új belépő anyagként megjelent a levegőből érkező labda érintése, megjátszása a lábfej különböző részeivel, továbbá szerepelt egy már szokásosnak mondható senseball-os edzés is a programban. Heti ügyességi feladatként a gyerekek fokozatosan elkezdték elsajátítani a freestyle foci egyik alap trükkjét a világkört is, erről több videót is kaptunk és ezeket ezúton is köszönjük!Minden edzés végén kondicionális képességfejlesztő feladatok is szerepelnek állandó, de 4 hetente változó, kissé nehezedő gyakorlatokkal. Örömteli, hogy bekapcsolódott a héten olyan játékos is az edzésekbe aki eddig még nem tette meg. Annak nagyon örülnénk ha még több visszajelzést kapnánk az edzések végrehajtásáról, mert ezek minket is nagyon motiválnak!

Gősi Viktor, Csuzi András – U11

Az elmúlt héten a srácok ismét olyan feladatokat kaptak, amit egyedül és párban is lehetett gyakorolni. A visszajelzések alapján a kicsit játékosabb feladat tetszett nekik. A labdát fejjel kellett a levegőben tartani, amiről több videó is érkezett. Reméljük tovább folytatják a gyakorlást, és élvezik apával/tesóval az otthoni munkát.

Ambruska Péter – U12, U13

A héten picit próbáltam emelni a megszokott labdás feladatok mellett az erőnléti részek intenzitását, terjedelmét. Emellett egy otthoni saját freestyle videó elkészítése volt a hét csúcspontja. Talán picit többet vártam volna, de akik megcsinálták, remek ötletekkel álltak elő, volt akin látszott hogy rengeteget gyakorolt rá. Nyilván ez egy nehéz műfaj, és nem is igazán sportág specifikus, hiszen ez egy külön sport, külön versenyrendszerrel. De jó volt egy picit feldobni a hangulatot valami mással. 

Bagyinszki Kristóf – U14, U15/16

Szerencsére ezen a héten már nagyobb volt az aktivítás a srácoktól, érkeztek egészen jó feladatok. Ezek mellett továbbra is sokan járnak el futni, amiről reendszresen küldik is az eredményeket.
Reméljük, hogy kitart a lendület a jövő hétre is, és érkeznek legalább ilyen, de ha lehet akkor inkább mégnagyobb mennyiségben a srácoktól a visszajelzések.

Köszönjük a beszámolót, reméljük hogy lassan „célegyenesbe” érkezünk, ahol már látni fogjuk azt, hogy mikor edzhetünk újra a megszokott kereteink között.

Kitartás mindenkinek, Hajrá ASI!!!