Jenei Virág értékelőjét olvashatjátok, hogy miként élik meg a jelenlegi helyzetet, milyen tapasztalatokkal gazdagodtak a kialakult szituációval kapcsolatosan.
 
Sziasztok!

 
Ez egy nem várt helyzet, ami már több mint egy hónapja a világot körbeveszi. A gyerekektől kezdve a szülőkön keresztül most minket, edzőket is próbára tesz.  Olyan edzést , feladatokat kell otthonra kitalálni amit ennyi elméleti munka mellett még kellő energiával és figyelemmel eltudnak végezni a gyerekek. Nekünk egy teljesen új, friss csapatunk van ahol ráadásul több korosztály is megtalálható. Sok szempontot kell figyelembe venni.
Nálunk az otthoni edzések elméleti oktatással kezdődtek. Saját készítésű Power Point formátumban küldtem érdekességeket a sportágról vagy éppen az egészséges táplálkozásról  ,illetve híres magyar kajakosok, kenusok versenyvideóit  szemléltettem. A tananyagokhoz külön készültek kvízek a Kahoot segítségével, amin keresztül visszatudták nézni tudásukat. Ezek nem voltak kötelezőek, de jó móka bármely korosztálynak. 
Mivel a mi kis csoportunk nagyon kezdetleges ,úgy gondoltam , hogy mire újra rendeződik minden, tudjanak meg többet arról a sportról amit űznek.  
Szombaton megtartottuk az első Skype edzésünket , amin nagyjából a csapat fele részt tudott venni. A továbbiakban is így tervezzük , heti három edzés lesz online élőben megtartva, pluszban külön készülnek „bármikor elővehető” erősítő, bemelegítő és nyújtó videók amiket Google Drive segítségével osztottunk meg az egész csapattal.
Türelmesek vagyunk, hiszen tudjuk hogy most sok segítségre van szükségük a gyerekeknek , így a szülők felől ez sok időt igénybe vesz.
Kitartunk! Folytatjuk tovább a munkát , hogy mire vízre szállunk , mi legyünk a legjobbak! 
 
Üdvözlettel: Jenei Virág kajak-kenu edző