Koronavírussal kapcsolatos közlemények, információk

Kedves Szülők, Sportolóink!

Tájékoztatjuk egyesületünk tagjait és szüleiket, hogy a koronavírus járvány elhúzódása miatt az ASI DSE 2020. május 31-ig meghosszabbítja a csoportos edzések felfüggesztését. Szinte biztos, hogy eddig az időpontig nem nyitnak ki a sportlétesítmények és a csoportos edzéseket sem fogják engedélyezni az utánpótláskorú sportolók számára. Amennyiben bármiféle változás áll be sportéletünkben azonnal jelezzük.

Edzőink továbbra is online küldik az elvégzendő feladatokat és minden lehetőséget kihasználnak, hogy okostelefonon, skype-on vagy más kommunikációs eszközön láthatóvá tegyék egymás számára a csapatuk tagjait. Legnehezebb most mindenki számára a személyes találkozások korlátozása.

Kérem a szülőket, hogy biztassák a gyerekeket az edzők által meghatározott feladatok végrehajtására, ami nemcsak azért fontos, hogy szinten tartsa kondíciójukat és technikai tudásukat, hanem az egészségmegőrzésben is fontos szerepet játszik.

Gyerekek! Ti gondoljatok arra, hogy a munka nem vész kárba és a versenyeken jobban fogtok teljesíteni, mint azok, akik elhanyagolják az otthoni edzéseket.

Május hónapra a tagdíjat 1000 Ft-ban állapítjuk meg.

Itt szeretném megköszönni azoknak a szülőknek az anyagi segítségét, akik továbbra is a teljes tagdíj megfizetésével támogatják az egyesületet, a csapatokat, a gyerekeket, valamint segítenek azoknak, akik időlegesen nehéz élethelyzetbe kerültek.

Ez nem csak azt jelenti, hogy megfelelő anyagi szinten tudjunk tovább működni, hanem ezt a munkánk elismerésének is tekintjük, ami további erőt ad ahhoz, hogy legjobb tudásunk szerint képezzük az egyesületünkben sportoló gyerekeket.

Hiszünk abban, hogy rövidesen minden jóra fordul és közösen folytathatjuk a 20 éves ASI DSE jövőjének építését.               Addig is HAJRÁ ASI!!!

 

Budapest, 2020. április 23.

Sportbaráti üdvözlettel

Eperjesiné Muts Éva

ügyvezető elnök